Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?
Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.
Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.
Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?
Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?
Bunkó vagy örülj neki hogy ott lakik valaki és cserébe megdughatod.
Különben add ki a lakásod, béreljetek egyet felesbe, akkor további 70-80e ft-al leszel beljebb es legyen ott mosogató gép azt jobban is jársz és bunkó se vagy.
31
Nem? Akkor kérdezek valamit és megkegyelmezek annyira, hogy a tudósokat kihagyjuk a buliból, túl magas ladba lenne.
Szóval: ha úgy van ahogy írtad akkor PÉLDÁUL a villamosenergia ellátást miért nem nők biztosítják? Erőműveket miért nem nők terveznek? Miért nincs szinte SEMMI nő ilyen területeken, ahol nincs vaker, logika, szaktudás, egyértelmű számolás kell? Na meg mérnöki diploma.
Ilyenkor mindig felsül a fajtád, most majd jön a habogás.
32
Ha nem bír megmozdulni, akkor komoly a baj, menjek kórházba.
Máskülönben pedig meg bír mozdulni, ahogy anyáink is tették.
33
Miért adnám ki a saját lakásom te nagyonokos? Nem azért vettem, hogy ne itt éljek.
Hu, az első mondatod.
"Itthonrol dolgozunk"
Hogy tudtok úgy elfáradni otthonról dolgozás közben hogy nincs már kedved mosogatni?!Te se dolgoztál még keményen!
Azért nagyokos mert akkor még lakbért is fizetne. Vagyis neked a bérlőd és a lakást felesben fizetnetek. Emellett ha később házasság lesz még gyerek akkor nincs semmi kötelezettséged valaskor biztosítani neki lakást mert beengedted az otthonodba.
Lesz több pénzed, kisebb a teher, kötelezettség nulla.
Na ezért, nagyokos.
Az hogy lehetséges, hogy a Gyakorira tudsz írni, de főzni vagy takarítani nem? Nem lehet túlságosan komoly vagy leterhelő munka, ha mellette ráérsz ide írogatni.
Apáink egyébként egyedül eltartották az egész háztartást, a nőknek nem kellett a házvezetés mellett munkát vállalniuk. Na, akkor a barátnődnek sem kéne dolgoznia, nem? A te logikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!