Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A párkapcsolatban a napi, vagy nagyon rendszeres anális közösülés gátat vethet a kapcsolatnak? Mert én érzem, hogy a normál közösülés lenne számomra megfelelő és csak a párom kedvéért vagyok benne. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 12:02
41/74 anonim válasza:
37es!
Csomó olyan dolog van az életben, amihez nincs kedvem, de megteszem, mert vagy meg kell, vagy ez az érdekem, vagy így fejezem ki hogy fontos nekem a másik.
Szép is lenne,ha csak azt csinálhatnám, amihez nekem van kedvem, amihez meg nincs ,azt hagynám.
42/74 anonim válasza:
Szereted, de ő is szeret téged? Ha szeretne, nem csak az lenne fontos neki, amit ő akar.
43/74 anonim válasza:
41-es, az ilyen csicska nők miatt kanászkodnak el a pasik. És sajnos nagyon sok az ilyen csicska. A női nem szégyenei vagytok. De lehet erre indultok azért csináljátok.
44/74 anonim válasza:
41-es Nyilván, de ez a szexre nem vonatkozik! Azt azért teszed, hogy örömöt okozzon, ha ez nincs, akkor nem kell megtenni.
45/74 anonim válasza:
41-es, nem csoda, hogy incel vagy és itt rinyálsz nap mint nap. 🤷♀️
46/74 anonim válasza:
Még pár év és pelenkát hordasz.
Értem hogy szereted, de ő még nem.
Keress egy heteró pasit!
47/74 anonim válasza:
Szerintem is bzeráns hajlamai vannak párodnak, csak nem meri felvállalni. Neki egy férfire van szüksége.
48/74 anonim válasza:
Nem szívesen csinálja hüvelybe, te ezt érzed, és nem erőlteted... ugyanakkor ő leszarja, te mit akarsz. Kérdező, simán dobd ki. Mit szeretsz benne?
Elárulok valamit: ő nem téged szeret, csak hozzátartozol a segglyukhoz.
49/74 anonim válasza:
Mi van, ha a kérdező nagyon tág vaginájú? Szerintem teljesen érthető a pasi részéről,hogy szeretné érezni,hogy megdugja, ahelyett,hogy csak kongana benne.
50/74 anonim válasza:
49.
Vagy esetleg a pasinak mikro, hogy a kérdezőnek a napi anál meg se kottyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!