Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A párkapcsolatban a napi, vagy nagyon rendszeres anális közösülés gátat vethet a kapcsolatnak? Mert én érzem, hogy a normál közösülés lenne számomra megfelelő és csak a párom kedvéért vagyok benne. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 12:02
1/74 anonim válasza:
Minek Vagy vele, ha még a szexet sem akarod?
2/74 anonim válasza:
Én alapból utálom, nagyon-nagyon ritka, ha annyira belemelegedek, hogy egyáltalán bármi lesz belőle, fáj.
Ha neked nem jó, miért hagyod, pláne naponta?
Amit meg te szeretnél, az ezek szerint nincs?
3/74 A kérdező kommentje:
Őt szeretem.
2021. júl. 9. 12:08
4/74 A kérdező kommentje:
Ritkán van, amit én szeretek.
2021. júl. 9. 12:09
5/74 anonim válasza:
Nem kell belemenni, főleg nem napi szinten! Kit érdekel, hogy ő mit akar? Jogod van nemet mondani bármire, ami neked nem jó, az ő kedvéért nem kell tenned semmit, ami neked nem fér bele.
Igen gátat vethet, rúgd ki, hogy a lába se érje a földet, kellene ennyi önbecsülésednek lennie!
6/74 anonim válasza:
3.-nak.
Na, ha szereted, akkor tessék elfogadni, és használj tágítót!
7/74 A kérdező kommentje:
Utolso: nem fáj az anális szex, de nem ez az, amit preferálok. A páromat szeretem, de elottem szolo jol írta, hol van az én önszeretetem magam iránt?
2021. júl. 9. 12:11
9/74 anonim válasza:
3-4 Téged nem zavar, hogy ő nem szeret, sőt nem is érdekled! A párkapcsolatban az emberek odafigyelnek egymásra, a szex pedig a kölcsönös örömszerzésről szól.
10/74 anonim válasza:
Neked kell eldonteni. Eleted vegeig tudnal minden nap vagy nagyon surun igy kozosulni a paroddal?
Ha igen, akkor nem vet gatat neki.
Ha nem, akkor gatat vet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!