Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A párkapcsolatban a napi, vagy nagyon rendszeres anális közösülés gátat vethet a kapcsolatnak? Mert én érzem, hogy a normál közösülés lenne számomra megfelelő és csak a párom kedvéért vagyok benne. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 12:02
21/74 anonim válasza:
Nem hogy örülnél, hogy olyan nő vagy, aki megadja neki azt, ami neki kell. Nyilván ezért van veled, mert más nő nem elégíti ki. Ha te se fogod, továbbáll.
22/74 A kérdező kommentje:
19: mert ez a perverziója, és nem tud lemondani róla
2021. júl. 9. 12:19
23/74 anonim válasza:
19/20 anonim ***** válasza:
Miért nem akar hagyományos módon szexelni...??
ma 12:18
Privát üzenet
20/20 A kérdező kommentje:
16: zavarja és rosszulesik neki
Mondom én, homár!!!
24/74 A kérdező kommentje:
21: jó, csak foglalkozhatna velem is. Kezdem megunni sajnos, hogy az adás az én reszem. Kapni nem igazan
2021. júl. 9. 12:20
25/74 anonim válasza:
Rosszul esik, hogy csak análisan hajlandó és neked ez nem jó? Egyem meg, remélem azért el nem sírja magát...
26/74 anonim válasza:
Én adnék neked mindent, amire szükséged van
27/74 anonim válasza:
Ja hogy ő nem tud lemondani róla.
Te a vaginális közösülésről szíves örömest lemondasz az ő kis perverziója kedvéért.
Ne haragudj, de nem látod itt az adok-kapok arányokat???
Miért hagyod magad lerualni, hogy csak az van, amit ő akar? Ha szólsz meg megsértődik...?
Sértődjél. Ott a jobb kezed apám.
28/74 anonim válasza:
24 Mi tart vissza attól, hogy nemet mondj, és elmondd te mit akarsz?
29/74 A kérdező kommentje:
25: azt mondja, hogy ő nem tud változni, vilag eleteben ilyen volt, erre orientalodott...
2021. júl. 9. 12:23
30/74 anonim válasza:
A Te döntésed egyedül, hagyod-e magad a továbbiakban is (ki)használni vagy továbbálsz és keresel olyan srácot, akinek fontos, hogy neked is jó legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!