Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?
Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.
Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.
Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.
Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.
Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.
Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..
A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?
Hogy egy mosonő neki többet jelentene.
Ezt nem tudom megemeszteni az biztos.
49. Akkor lépj ki a kapcsolatból.
Ja azt meg nem teszed meg, mert félsz kicsi az esélye, hogy még egyszer ilyen gazdag férfit találsz. Ez nevetséges.
50# itt arrol van szo hogy Neki van arra szuksége hogy nagy lábon éljunk.
Nem nekem.
Nem azt várom hogy kitartson nem pénzhajhasz vagyok. Pont a pénze a problémam!
Ezt az ertetlen szintet a gyk ban en utálom
Szakíts vele és kész.
Ahelyett, hogy itt pattogsz, keress mást aki másként néz rád... De te is az a tipikus hülye vagy aki nyomja a baromságait orrba szájba, aztán se előre se hátra mert az ő véleménye az a tuti.
Viszont ahogy látszik, nem haladsz és nem is fogsz ezzel a nagy tuti véleményeddel semmit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!