Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/157 A kérdező kommentje:

Hogy egy mosonő neki többet jelentene.

Ezt nem tudom megemeszteni az biztos.

2021. márc. 1. 08:47
 52/157 anonim ***** válasza:
85%

49. Akkor lépj ki a kapcsolatból.

Ja azt meg nem teszed meg, mert félsz kicsi az esélye, hogy még egyszer ilyen gazdag férfit találsz. Ez nevetséges.

2021. márc. 1. 08:48
 53/157 anonim ***** válasza:
28%
Ha neked egyenrangú társ kell akkor rossz embert választottál szivi, mert vele nem vagy egyenrangú. Jóval többet keres mint te. :D
2021. márc. 1. 08:48
 54/157 A kérdező kommentje:

50# itt arrol van szo hogy Neki van arra szuksége hogy nagy lábon éljunk.

Nem nekem.

Nem azt várom hogy kitartson nem pénzhajhasz vagyok. Pont a pénze a problémam!

Ezt az ertetlen szintet a gyk ban en utálom

2021. márc. 1. 08:49
 55/157 A kérdező kommentje:
53 en nem tartom őt többnek csak mert van pénze.jesszus.
2021. márc. 1. 08:50
 56/157 A kérdező kommentje:
52. De vannak erzéseim én jelenleg teljesen boldog vagyok vele igy ahogy most vagyunk.
2021. márc. 1. 08:50
 57/157 anonim ***** válasza:
73%
Akkor keress egy átlagos keresetu pasit. Megsugom, akkor is ki kell venned a részed a hazimunkabol csak még ugranak a nyaralasok is. Ugye milyen szar?
2021. márc. 1. 08:51
 58/157 anonim ***** válasza:
25%
54. De miért ne élhetne nagy lábon a saját pénzéből? Azért dolgozott a pénzéért, hogy utána élvezhesse azt. Ha keres havi 1,5 milliót abból miért ne költhetne el havi 1 milliót, ha úgy érzi? Az ő pénze.
2021. márc. 1. 08:51
 59/157 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam ha aztan megmozdul benne valami hogy kell egy mosonő akkor keressen mosonőt es nem kötöm le.
2021. márc. 1. 08:52
 60/157 anonim ***** válasza:
83%

Szakíts vele és kész.

Ahelyett, hogy itt pattogsz, keress mást aki másként néz rád... De te is az a tipikus hülye vagy aki nyomja a baromságait orrba szájba, aztán se előre se hátra mert az ő véleménye az a tuti.

Viszont ahogy látszik, nem haladsz és nem is fogsz ezzel a nagy tuti véleményeddel semmit kezdeni.

2021. márc. 1. 08:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!