Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?
Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.
Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.
Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.
Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.
Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.
Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..
A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?
Soha nem értettem, hogy mit számít az, hogy ki mennyit keres, ha mindketten ugyanannyit dolgoztok. A legfontosabb dolgotokat adjátok oda: az időtöket. És az mindegy, hogy 8 óra alatt gombot varrsz vagy tárgyalsz. Nyilván mindenki a maga maximumát keresi.
Más a helyzet, ha a pasi a munkája miatt 10 órát dolgozik, míg a nő mondjuk 6-ot. Akkor igenis kompenzálja ki azt a 4 órát mondjuk háztartással. De ha a munkaidejük ugyanannyi, akkor a házimunka is ugyanannyi.
58 élhet! De amiert engem huzna magával pl szigeti nyaralasokra es ezert cserébe letakaritonőz az itt a problema!
A pénzéèrt cserébe elvárasokat tamaszt. Olyn penzert cserébe amit nem kertem hanem ő "kötelez"azt elfogadni mert milyen lenne már kulon nyaralni alapon.
57 nem a hazimunka a bajom. Hanem hogy főnököm akar lenni!
61.
Csak nyilván valaki valamiért többet keres.
Nagyobb a nyomás, több munkát tett bele, hogy ott legyen.
Amit te beszélsz az kicsit kommunizmus "Az orvos is 120 ezret keres és az eladó is mert ugyan annyi munkáért ugyan annyi bér". Azért azt érezzük hogy a 2 munka nem azonos befektetett energia nem? Vagy legalábbis oda eljutni.
Mosonő?!hisz már csak gépekbe kell pakolaszni. Meg szekrénybe, de gondolom ha van egy gardrobszoba az sem olyan nagy kunszt.
De én még tudom érteni, hogy zavar ez a nagy különbség köztetek, én is éreztem így fiatalabb koromban az akkori szerelmemmel. Hát mostmár el bírnám fogadni :D pedig nem élünk rosszul, de az én keresetem is benne van bőven. De inkább lehetne még 1-2 gyerekem :)
Én még csak annyit sem érzek jekenleg hogy egyáltalán ezt meg akarjam vele beszélni. Nálam kiverte a biztositok hogy le akar degradálni.
En itt tartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!