Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez hogy esne? (Elsődleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne? (Elsődlegesen nők válasza érdekel de a férfiakét is szívesen elolvasom)

Figyelt kérdés
Adott egy pár. Szóba került náluk a gyerekvállalás. A kapcsolatban a fiú már gyereket szeretne a lány még nem. A fiú megkérdezte hogy miért nem a lány pedig próbált azzal érvelni hogy szeretne még eljárni bulizni meg néhány programra elmenni. A fiú azt mondta hogy attól mert gyerekük van még mehetne nyugodtan ugyan úgy. A lány megkérdezte hogy és addig még is ki fog vigyázni a gyerekre? Mire a fiú beköpte: Hogy hogy ki? Hát én.

2020. ápr. 17. 03:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
35%
Ha a párom annyira akarná és addig vigyáz a gyerekre akkor én megadnám neki.
2020. ápr. 17. 04:06
 2/35 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolom, hogy amíg fiúról és lányról beszélünk addig baromira nem kéne gyereket vállalni. A "bulizós" válaszból pedig egyértelműen kiderül, hogy a csaj még nem ért meg erre a szerepre és ha ott lenne a baba akkor nagy valószínűséggel a háta közepére nem kívánná rövid időn belül.
2020. ápr. 17. 05:29
 3/35 A kérdező kommentje:
Én fogalmaztam így vegyétek úgy hogy hibásan fogalmaztam. Kijavítom férfi és nőre. Remélem így már megfelel az igényeidnek. Csak hogy világos legyen a férfi már majdnem 30.
2020. ápr. 17. 05:46
 4/35 anonim ***** válasza:
92%
tipikus olyan felvetés, amiből látszik, hogy lövése sincs a kérdezőnek a gyerekek világáról. Sajna senki nem beszél arról hogyan működik ha gyerek születik, milyen elfoglaltsággal és változással jár az ember életében
2020. ápr. 17. 05:58
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Tegyuk fel, hogy en es a parom vagyunk a tortenet szereploi. En ismerem annyira a paromat, hogy tudom, ha ilyet kijelentene, hogy o vigyaz a gyerekre, amig en elmegyek barhova, akkor az tenyleg ugy is lenne. Mas kerdes, hogy a parommal szeretek szorakozni, nem egyedul, de mindegy :D Szoval nalam ez okes lenne, habar az ervelesbol egyertelmu, hogy a no meg nem erett meg gondolatban a gyerekvallalasra es eleg nagy hiba lenne belekenyszeriteni, senkinek ne azert szulessen gyereke, mert addig nyaggatta a masik, amig be nem adta a derekat, mert megunta...

Viszont szamtalan olyan eset van, ahol a ferfinak csak a szaja nagy, nem egy ilyen kerdest olvastam itt is, hogy a ferfi igy meg ugy kabitotta a not, hogy majd ennyi mindent atvallal tole, mennyire jo lesz neki, szinte ugy volt eloadva a dolog, hogy a nonek kb dolga se lesz a babaval a szoptatason kivul... :D Valojaban meg szules utan kiderult, hogy a ferfinek esze agaban sincs a gyerekkel annyit foglalkozni, o inkabb elmegy haverozni, a gyerekneveles, takaritas meg minden amugy is az asszony dolga, es hat nem gondolta komolyan amiket mondott, hat o ferfi... :D (Ilyesmi konkret kerdes volt.) Szoval ha annyira nyomatja ezt a hos apuka dolgot, en nem tudnam komolyan venni, szerintem egy komoly ferfi nem eroltetne a temat, mert mar most latszik, hogy nem a no erdekeit nezi, es csak azert mondja a dolgokat, hogy ezaltal ervenyesitse az akaratat, es meglegyen a gyerek.

2020. ápr. 17. 06:05
 6/35 anonim ***** válasza:
95%

Mi hogy esne? Hogy apuka vigyázna a saját gyerekére ? Ez alap, nem?

Ennyi esszel, amennyi a lánynak van, még valóban ne, aktuális a gyermekvállalás.

2020. ápr. 17. 06:21
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szulnek ha keszen vagyok ra es nem akkor mikor mas akarja

Ennyi

2020. ápr. 17. 06:51
 8/35 anonim ***** válasza:
88%
Mese habbal. A gyereket magának szüli a nő, mint a holló, olyan ritka az olyan férfi aki kiveszi a részét, pláne az elején. Eljárni csak úgy tud mellette ha nagyi ott van és besegít. Azzal is kell számolni h szülés után az anya totális változáson esik át, ami eddig fontos volt lehet már lényegtelen, ilyenek ezek a hormonok. Nem biztos h utána is bulizna még. A másik h amíg a nő bulizna addig nem kell neki gyerek... ha már vágyik rá h anya legyen akkor kell belevágnia. Emlékszem az én párom is fűt fát ígért h majd így segít, úgy segít, aztán maradt az h dolgozott nonstop, én meg egyedül a babával null segítséggel. Depressziós is lettem sajnos. Most akarja a másodikat, de nem vállalom.
2020. ápr. 17. 07:24
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekvállalás nem olyasmi, amiben kompromisszumot lehet kötni. Ha nem akarja mindkét fél, soha nem lesz jó vége.

A történetedben a férfi nagyon naivan áll hozzá a gyerekvállaláshoz. Attól, hogy heti egy-két estén vigyázna a saját gyerekére, mégis a nő vállalná magára a nagyobb terhet, pedig pont ő az, aki nem akarta. Az ő teste változik meg, ő szül, ő szoptat. Nem az a legkellemetlenebb, hogy nem mehet bulizni, de még erre sincs jó megoldás, hiszen a terhesség alatt nem ihat, a vége felé már kényelmetlen lesz nagy hassal járkálni. Aztán ha megszületik a baba, az első hónapban egész nap folyik a teje és a vére. Egy baba mellett örülhet, ha ki tudja magát pihenni, és az élete a közelében sem lesz a mostaninak. És mire kiheverné a csecsemő kort, jön a dackorszak.

Ez még annak is nehéz, aki nagyon vágyott a gyerekre. Ha valakit csak rábeszélnek, mindenféle rózsaszín cukormázat ígérve, azt a gyerek is megsínyli, és valószínűleg a kapcsolat sem éli túl.

2020. ápr. 17. 07:35
 10/35 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akar a nő (még) gyereket, akkor ne vállalja be. Sok olyan kérdés volt már itt is, hogy akár már terhesen faképnél hagytak valakit, pedig apuka akarta jobban. És tudom, régimódi, meg nem ezen múlik, de házasság sem árt előtte: ha a férfi ennyire megbízik a nőben és saját magában, hogy vele akar családot, vállalja fel a vagyonközösséget, ne a gyerekcsinálással kezdje. Sokan úgy képzelik, hogy a gyerekkel elég akkor foglalkozni, azaz játszani meg ajándékokat venni, ha épp kedvük van hozzá, az meg cserébe jólnevelt és hálás lesz, instant. Mintha elég lenne megvenni az úszóbérletet, de eljárni nem. Aztán amikor mégsem marad minden a régiben, azaz nem csak mellesleg van gyerekük is, hanem kevesebb az idő, a szex, a pénz, az alvás... stb., megy a hibáztatás, hogy "megváltoztál".
2020. ápr. 17. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!