Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez hogy esne? (Elsődlegesen nők válasza érdekel de a férfiakét is szívesen elolvasom)
Tegyuk fel, hogy en es a parom vagyunk a tortenet szereploi. En ismerem annyira a paromat, hogy tudom, ha ilyet kijelentene, hogy o vigyaz a gyerekre, amig en elmegyek barhova, akkor az tenyleg ugy is lenne. Mas kerdes, hogy a parommal szeretek szorakozni, nem egyedul, de mindegy :D Szoval nalam ez okes lenne, habar az ervelesbol egyertelmu, hogy a no meg nem erett meg gondolatban a gyerekvallalasra es eleg nagy hiba lenne belekenyszeriteni, senkinek ne azert szulessen gyereke, mert addig nyaggatta a masik, amig be nem adta a derekat, mert megunta...
Viszont szamtalan olyan eset van, ahol a ferfinak csak a szaja nagy, nem egy ilyen kerdest olvastam itt is, hogy a ferfi igy meg ugy kabitotta a not, hogy majd ennyi mindent atvallal tole, mennyire jo lesz neki, szinte ugy volt eloadva a dolog, hogy a nonek kb dolga se lesz a babaval a szoptatason kivul... :D Valojaban meg szules utan kiderult, hogy a ferfinek esze agaban sincs a gyerekkel annyit foglalkozni, o inkabb elmegy haverozni, a gyerekneveles, takaritas meg minden amugy is az asszony dolga, es hat nem gondolta komolyan amiket mondott, hat o ferfi... :D (Ilyesmi konkret kerdes volt.) Szoval ha annyira nyomatja ezt a hos apuka dolgot, en nem tudnam komolyan venni, szerintem egy komoly ferfi nem eroltetne a temat, mert mar most latszik, hogy nem a no erdekeit nezi, es csak azert mondja a dolgokat, hogy ezaltal ervenyesitse az akaratat, es meglegyen a gyerek.
Mi hogy esne? Hogy apuka vigyázna a saját gyerekére ? Ez alap, nem?
Ennyi esszel, amennyi a lánynak van, még valóban ne, aktuális a gyermekvállalás.
Akkor szulnek ha keszen vagyok ra es nem akkor mikor mas akarja
Ennyi
A gyerekvállalás nem olyasmi, amiben kompromisszumot lehet kötni. Ha nem akarja mindkét fél, soha nem lesz jó vége.
A történetedben a férfi nagyon naivan áll hozzá a gyerekvállaláshoz. Attól, hogy heti egy-két estén vigyázna a saját gyerekére, mégis a nő vállalná magára a nagyobb terhet, pedig pont ő az, aki nem akarta. Az ő teste változik meg, ő szül, ő szoptat. Nem az a legkellemetlenebb, hogy nem mehet bulizni, de még erre sincs jó megoldás, hiszen a terhesség alatt nem ihat, a vége felé már kényelmetlen lesz nagy hassal járkálni. Aztán ha megszületik a baba, az első hónapban egész nap folyik a teje és a vére. Egy baba mellett örülhet, ha ki tudja magát pihenni, és az élete a közelében sem lesz a mostaninak. És mire kiheverné a csecsemő kort, jön a dackorszak.
Ez még annak is nehéz, aki nagyon vágyott a gyerekre. Ha valakit csak rábeszélnek, mindenféle rózsaszín cukormázat ígérve, azt a gyerek is megsínyli, és valószínűleg a kapcsolat sem éli túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!