Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez hogy esne? (Elsődleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne? (Elsődlegesen nők válasza érdekel de a férfiakét is szívesen elolvasom)

Figyelt kérdés
Adott egy pár. Szóba került náluk a gyerekvállalás. A kapcsolatban a fiú már gyereket szeretne a lány még nem. A fiú megkérdezte hogy miért nem a lány pedig próbált azzal érvelni hogy szeretne még eljárni bulizni meg néhány programra elmenni. A fiú azt mondta hogy attól mert gyerekük van még mehetne nyugodtan ugyan úgy. A lány megkérdezte hogy és addig még is ki fog vigyázni a gyerekre? Mire a fiú beköpte: Hogy hogy ki? Hát én.

2020. ápr. 17. 03:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%

A srácnak lövése sincs, hogy mi történik az első 1-2 évben és mi mindent kell csinálni egy gyerekkel. Az első három-hat hónapban levegőt venni alig tudsz egy gyerek mellett, nemhogy bulizni menni. Örül az ember, hogy ami lélegzetvételnyi ideje marad abban tud pihenni.

Plusz a lány/nő láthatóan nincs kész a gyerekvállalásra.

2020. ápr. 17. 07:45
 12/35 anonim ***** válasza:
18%
Eleve 9 hónapig terhes, aztán kb 2 évig szoptat, nem tud elmenni bulizni. Max ha vizet iszik és csak pár órát van a buliban. Az meg elég gáz.
2020. ápr. 17. 08:16
 13/35 anonim ***** válasza:
90%
Én nem gondolom, hogy a csaj hülye lenne azért, mert élni akar. Majd vállal gyereket, HA úgy dönt. A férfi meg ezt vagy elfogadja, vagy keres mást. Erőltetett gyerekből nem származik semmi jó.
2020. ápr. 17. 08:33
 14/35 anonim ***** válasza:
13%

Én a nő életkorára is kíváncsi lennék, mert szerintem sokkal fiatalabb a fèrfinèl.

A férfi családot akár, a nő meg tulajdonképpen élni.

Bár ha nem minden nap/hèten lenne a bulizás, akkor nem értem, hogy mi a probléma a dologgal.

Bár szerintem ha lenne egy pici baba a családban, sem idő, sem energia nem nagyon jutna a bulizásra.

2020. ápr. 17. 08:37
 15/35 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem már eleve az rossz, hogy a férfi erőlteti. Neki csak egy jó szex megcsinálni, míg a nőnek 9 hónap szenvedés, és utána is rengeteg figyelmet igényel.

Ha kész lesz rá a nő, na akkor vállaljátok. Előtte nem.

2020. ápr. 17. 08:42
 16/35 anonim ***** válasza:
46%
Hol latsz itt erőltetést, Utolsó? Nekem egy sima beszélgetésnek tűnik az egész. Mondjuk amíg fiú és lány a történet szereplője, addig nem kellene gyermekvallalason gondolkodni. Ennek akkor jön majd legkorábban el az ideje, amikor férfi és nő lesz belőlük.
2020. ápr. 17. 08:52
 17/35 anonim ***** válasza:
73%

#16. És ezért kellett lepontozni... Ajj.

Amúgy azt is írták, hogy a "fiú" már lassan 30 éves, szóval... :D

Nekem a "Na de nem változik semmi, ugyanúgy mehetsz buli" egy puha erőltetésnek tűnik. A lány elmondta az érveit, el kell őket fogadni. Ráadásul szerintem azt mindenki tudja, hogy egy gyerek mellett már semmi sem lesz ugyanolyan, szóval még nem is helytálló a pasi érvelése.

Mindenesetre csak a pár tudja, hogy mennyire van erőltetés, de azt sem lehet kellemes hallgatni, hogy "na, légyszi, szülj már", ha te még nem akarsz.

2020. ápr. 17. 09:37
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagyok 100% biztos hogy a közeljövőben akarok gyereket, tehát várnék még vele 1-2 évet mondjuk, akkor csak azért nem szülnék hamarabb, mert a másik nagyon erőlteti.
2020. ápr. 17. 09:47
 19/35 anonim ***** válasza:
52%

Mindannyian tudjuk, hogy az már nem lesz olyan. Ráadásul a szülés után a legtöbb nőnek energiája sincs rá... Meg elengedni egy anyukát bulizni a párja nélkül... Minek? Mármint lehet, hogy ez szórakoztató valakinek, nekem annyira lényegétvesztettnek tűnne.

De ilyen érzésekkel magamban még én sem vállalnék gyereket még. Ezt fel kéne fogni, hogy így nem lesz jó.

2020. ápr. 17. 09:51
 20/35 anonim ***** válasza:

A srác erőlteti a témát, amire a lány egyértelműen nincs még készen és még nem akarja. Jól gondolom, hogy nagy a korkülönbség a "fiú" javára?

Nem szabad ezt erőltetni. Ha ennyire muszáj neki agyerek, keressen korban magához illő nőt, aki szintén vágyik rá, ne erőltessen szerencsétlen barátnőjére egy ilyen horderejű döntést.

2020. ápr. 17. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!