Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez hogy esne? (Elsődleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne? (Elsődlegesen nők válasza érdekel de a férfiakét is szívesen elolvasom)

Figyelt kérdés
Adott egy pár. Szóba került náluk a gyerekvállalás. A kapcsolatban a fiú már gyereket szeretne a lány még nem. A fiú megkérdezte hogy miért nem a lány pedig próbált azzal érvelni hogy szeretne még eljárni bulizni meg néhány programra elmenni. A fiú azt mondta hogy attól mert gyerekük van még mehetne nyugodtan ugyan úgy. A lány megkérdezte hogy és addig még is ki fog vigyázni a gyerekre? Mire a fiú beköpte: Hogy hogy ki? Hát én.

2020. ápr. 17. 03:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen nővel én nem járnék, akinek ennyire fontos, hogy bulizzon, semmi tartalmas program nincs az életében???
2020. ápr. 18. 14:30
 32/35 anonim ***** válasza:
Én is 2-4 óránként szoptattam a gyerekeim fél évig, az egyik meg csak 4 éves korában aludta át az éjszakát, szóval el tudtam volna menni bulizni, persze :) Az meg tök más, ha havonta 1-2x három órára lepasszolják bármiért, pl. hogy kettesben legyenek, megnézzenek egy kiállítást vagy eljusson a fogorvoshoz, mint akinek lételeme a rendszeres péntek éjszakai pörgés és aztán másnap délig aludna. Az ilyen ne vállaljon gyereket, mert csak teher lesz neki, és nincs értelme csak "tenyészkancának" állnia. Otthon meg majd külön csapatokat alkotnak. Pl. majd anyuka folyton eljár, apuka meg otthon marad a gyerekkel és a házimunkával és a homeoffice-szal és hiába vár érte köszönetet, hiszen csak ő akarta, bírja egyedül. A gyakoribb fordított esetben a férfiak és a nők is szokták ezt annyira sérelmezni, hogy hamar válás legyen a vége.
2020. ápr. 18. 15:54
 33/35 anonim ***** válasza:
Az alap, hogy az apa is vigyázik a gyermekére de a hölgy nem érett az anyaságra ha bulizni akar mert akkor kell gyereket vállalni ha mind a két fél ezt akarja mert egy gyermek nagy változást hoz a kapcsoltba.
2020. ápr. 18. 15:54
 34/35 anonim válasza:
100%
Van az ellenkezőjére is példa. Nálunk például pont betartotta azt hogy a gyerek nem csak az enyém, sőt sokszor elvenni nem lehetett tőle a gyereket. A probléma nálunk az volt hogy apa üzemmódba kapcsolt és közben elfelejtett a férjem lenni.
2020. ápr. 18. 16:46
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Az a nő, aki képes elmenni bulizni, míg a férje vigyáz a csöppség(-ek)re, inkább ne szüljön gyereket.
2020. ápr. 19. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!