Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/157 A kérdező kommentje:
Ja es ha ez miatt több neki egy másik mert az ugrál azaz ez a szint kell neki egy mosonő, akkor keressen mosonőt. En ennél tobbre tartom magam.
2021. márc. 1. 08:21
 32/157 anonim ***** válasza:
7%

Senki nem kicsinyíti le a női munkát, de a hapi életszínvonalát se kéne szerintem. Nagyon egyszerű a dolog. Ha patikamérlegen mért egyenlőséget akar a kérdező, legközelebb nem mészáros lölö unokaöccsét pécézi ki magának, hanem akivel minden téren egy súlycsoportban van.

Ha egy munkahelyen nem végzek el semmi feladatot csak szósöldgsásztiszvarriörködök, akkor nemhogy fizut nem kapok (amiből van házam, kajám, nyaralásom), de még ki is rúgnak. Munkahelyen is ez megy amúgy? Vagy a főnöktől ez miért más?

2021. márc. 1. 08:21
 33/157 A kérdező kommentje:

30 nem azt mondom hogy jár! Hanem en ezt nem kertem! Nekem jo a balaton is.

Neki meg nem..

29 ugy ertem hogy en boldog vagyok jelenkeg vele. Annyira, hogyha talál is mást es kidob a vegén nekem akkor is megerte. Talán szerelem ez. Igy ertem.

2021. márc. 1. 08:22
 34/157 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem akarsz, akkor nem kell ilyen emberrel összejönni és kész.

Van másik férfi is a világban. Ha meg mondjuk ez a pasi keresi a milliókat az aki meg rendes keres 300-at vagy keres 200-őt akkor ez van. Ha ugyan annyit keres akkor pedig mázli.

Amúgy ezt a muszáj gyereket szülni dolgot nem kellene erőltetni. Senkinek sem muszáj. Ha úgy gondolja nem szül akkor a férfi addig pumpálhatja napi 3x ameddig ki nem fullad abból gyerek nem lesz. Ha meg egyikőtök akar a másik nem abbúl hosszú kapcsolat úgysem lesz.

Közös kasszát én pedig sosem fogadnám el. Mindenki annyit keres amennyit. Ha a másik többet keres akkor jól teszi, ha meg kevesebbet akkor nem tudom mire fel adjam oda. Több pénz nyilván több belefektetett munka és nagyobb felelősség. Ha én keresek havi 500-at a másik meg bolti eladóként 200-t akkor miben legyen közös kassza, ha én mondjuk szívtam ezért 8 évet amíg ő a barátokkal hülyéskedett?

Senki nem kötelez semmire, dönts úgy ahogy neked megfelelő.

2021. márc. 1. 08:23
 35/157 A kérdező kommentje:

"Ha nem akarsz, akkor nem kell ilyen emberrel összejönni és kész"

Ez meg olyan,hogy ülj le mielőtt elesel.

2021. márc. 1. 08:25
 36/157 anonim ***** válasza:
9%

Nézd, ha egy gyárban harommuszakozna akkor is neked kéne a háztartás nagy részét vinni és a gyerekre figyelni. Bár ez utóbbit a többség szívesen teszi. Nektek annyival jobb lenne, hogy nem lenne anyagi szűkösség, beleférne babysitter és takarítónő, etelrendeles, és a háztartás gepesitese (robot porszívó, mosogatógép, szárítógép).

Egyedülálló embereknek is kell takarítani.

Én azt nem értem a kérdésedben, hogy mit akarnal csinálni? Csak tv-zni vagy kezmuveskedni egész nap? Lehet hogy szerinted a hapsi munkája lajtos, de szerintem a gyereknevelos otthonletbe se kell megszakadni, azt is csak az anyukák tuningoljak sokszor egymás közt (2 kisgyerekkel vagyok itthon, mielőtt..)

2021. márc. 1. 08:29
 37/157 anonim ***** válasza:
63%

Miért lenne olyan?

Nyilván azért pár randi után előkerül, hogy akarsz-e gyereket vagy sem.

Vagy eddig királynőként bánt veled, még a papucsot is a lábadra húzta és most derült ki, hogy igen ám, ő később ilyen igényeket támaszt?

Azt nehéz elhinni, hogy eddig ő volt mr tökély aztán most ő lett mr hímsoviniszta.

2021. márc. 1. 08:29
 38/157 A kérdező kommentje:

36# felém egy tars nem támaszthat elvárásokat. Nem a főnököm!! Hanem a tarsam. Itt errol van szo nálam!

37# jelenleg nincs gyerekünk nem vagyunk összeköltözve. A tovabbiakrol beszélgetunk, HA lépnénk előrébb.

2021. márc. 1. 08:32
 39/157 anonim ***** válasza:
21%
Hát nem tudom,mi messze nem keresünk milliókat,de így is jut takarítónőre meg heti háromszor rendelni kaját.Ha lenne gyerek,ugyanúgy dolgoznék,és jutna babysittere is.Ha a párom milliókat keresne és nem kellenne dolgoznom,vígan takarítanèk meg főzőcskéznèk,nehogy már ebbe belerokkanj.Sokkal nehezebb 6 kor kelni minden nap,ingàzni meg 10 óràt talpon lenni.
2021. márc. 1. 08:32
 40/157 A kérdező kommentje:

39# en ebben nem hiszek hogy en ezt birnám fizikailag mentalisan hogy konyha gyerek melo konyha gyerek melo szex.

En ebben bele őrülnék sztem ez nem én vagxok.

2021. márc. 1. 08:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!