Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?
Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.
Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.
Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.
Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.
Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.
Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..
A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?
88 pontosan! Fentebb irtam.
Nem fonok beosztott viszony kell nekem. Es ha neki ez akkor nem tudok mit tenni.
89 gondolom te meg becsicskulsz rendesen...
90 ezt ujra atolvasom majd moat csak atfutottam hogy végre hozzáérto válasz, de mennem kell.
Amugy igen, pontosan ezt erzem mintha lenézne azzal, hogy le akar degradálni.
De persze azt mondja nem néz le.
Ne ertsem félre.
Én elveszítettem a fonalat, hogy a kérdező mégis mit akar pontosan. A remek helyesírása és fogalmazó képessége se segít sokat. Kezdem azt hinni, hogy egy fűszálat sem akar keresztbe tenni otthon, csak mert a férfi olyan jól keres, hogy simán telne bejárónőtől kezdve mindenre. De hát ez nem így megy... más kérdés az sem derült ki, hogy a pasi ezt hogy gondolta? Ő is olyan fajta lenne aki elé le kell tenni az ételt meg kivinni utána a szennyes zoknit? Úgyhogy én így ebből nem tudom megállapítani kinek van igaza vagy kinek nincs de van vaj a kérdező fején is bőven.
Én most kismama vagyok, már nem dolgozom, de ha meglesz a baba akkor is igyekezni fogok, hogy mire a férjem hazaér munkából legyen ebéd/vacsora az asztalon, legyen tiszta ruha, ne álljon halmokban a koszos edény stb. Azért ha este hazaér fél 9 után nehogymár még ő álljon neki a paprikás krumplinak. 🤷♀️ Én elhiszem, hogy baba mellett ez sokkal nehezebb főleg ha beteg, nyűgös szegény, és vannak napok mikor tényleg nincs idő mondjuk semmire és úszik a ház a kupiban, de na. 🤷♀️
Kérdező!
Ő a pénzét teszi a kapcsolatba.
Te mit? Kötve hiszem, hogy olyan jó nő vagy! Segítek, így nézel ki?
Mert, ha nem, akkor irány a konyha és dobj be egy mosást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!