Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
 141/157 A kérdező kommentje:

Szoval ha nem mosol főzöl takarizmtasz akkor nem kellesz.

Ez mi?

Erted mi a bajom?

2021. márc. 1. 17:49
 142/157 anonim ***** válasza:
69%
Mert ő ezt mondta is így konkrétan, hogy neki ez az elképzelése vagy már csak te látsz bele többet?
2021. márc. 1. 17:50
 143/157 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk sokat segítene ha nem úgy írnál meg fogalmaznál mint egy kisegítő iskolás. 🤣
2021. márc. 1. 17:50
 144/157 A kérdező kommentje:

Ha ha ha😂😂😂

Akkor beszélgessünk ezen a szinten

2021. márc. 1. 18:18
 145/157 A kérdező kommentje:
142 lassan már nem is érdekelnek az elképzelései..
2021. márc. 1. 18:18
 146/157 anonim ***** válasza:
73%

Sokan vannak akik ragaszkodnak a klasszikus csaladmodellhez, a pasi keresi a pénzt a nő meg vezeti a háztartást és neveli a gyereket. A ti esetetekben még el is tudna tartani.

Nincs azzal semmi baj ha neked ez így nem tetszik. Csak akkor meg kellene mondanod neki hogy "figyelj Géza, én nem akarok háztartásbeli lenni szóval ha te ehhez ragaszkodsz akkor nem egymást keressük".

Ez így lenne tisztességes.

Csak akkor ugye oda lenne a szórakozás, nem tudnád élvezni azt amit most a pénze nyújt.

Ez az ami gusztustalan. És ezt te is tudod, ezért nem is fogsz válaszolni erre.

2021. márc. 1. 18:19
 147/157 A kérdező kommentje:
Nem nyújt semmit anyagiakban.
2021. márc. 1. 18:25
 148/157 anonim ***** válasza:
0%
De azért egy jó kis külföldi nyaralásra elmennél vele ha mindent ő fizet?
2021. márc. 1. 18:27
 149/157 A kérdező kommentje:
Hogy aztán takaritsak, ledolgozzam vagy hogy is?
2021. márc. 1. 18:29
 150/157 anonim ***** válasza:
22%
De hát azt mondtad igen. Legalább kövesd már a saját troll kérdésed.
2021. márc. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!