Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?
Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.
Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.
Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.
Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.
Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.
Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..
A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?
X ora takaritás y ora főzés =?:D
Hát ez..
Most mar tenyleg erdekelne,hogyan kepzeled el a parkapcsolatodat.Reggel megker a parod "hoznal nekem is egy kavet szivem? Mi vagyok en,pincerno?"
"Edesem,hol a tiszta ingem? Mi vagyok en,mosono?"Este hazaer a milliokat kereso szerencsetlen parod,megkerdezi mi a vacsora,te meg kozlod,hogy nem vagy szakacsno??!!Tenyleg ird mar le legyszives,milyen szamodra egy jol mukodo kapcsolat a HETKOZNAPOKON.Amikor nem a rozsaszin pillangokat kergetitek szokdecselve a viragos mezon,hanem a szurke hetkoznapokon.Tenyleg erdekelne.
Ugy, hogy akkor ugy csinálom ahogy én akarom, tudod, mint amikor valaki ottgon érzi magát.
Nem pedig ugy hogy elvárás meg fizetnek érte különben vesznek fel mast.
Részemről kiléptem, tekintve értelmes már úgy sem lesz.
Köszi a korábbi hasznos tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!