Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/157 A kérdező kommentje:

78 te sem erted hogy ez hatalmi jatszma ugye?

Kérlek tovabb lapozni.

2021. márc. 1. 09:11
 82/157 A kérdező kommentje:
77 nem elvarásaim vannak.hanem nekem egy kapcsolat nem hierarchiat jelent
2021. márc. 1. 09:12
 83/157 anonim ***** válasza:
78%
De ha nem tamasztana ezeket az elvarasokat eléd, cserébe külön kasszan lennétek, nem vinne nyaralni stb látom a kérdést hogy "a párom miért ilyen soher?"
2021. márc. 1. 09:12
 84/157 A kérdező kommentje:

80 rossz hogy nem tudok vele tervezni. Ennyi csak. Sajnálom.

A hzi csicskákrol meg annyit boldogok a lelki szegenyek. A kutyanak is elég egy fejsimi ahogy sok nőnek a lé.

2021. márc. 1. 09:13
 85/157 A kérdező kommentje:
83# ez van most. Es nem erzem öt sohernek. Ugyanis nekem nem a pénze kell. Pont az tesz be.
2021. márc. 1. 09:14
 86/157 A kérdező kommentje:
Szoval jelenleg kulon kassza van es MINDEN happy.
2021. márc. 1. 09:15
 87/157 A kérdező kommentje:
Es egyenranguság van.
2021. márc. 1. 09:15
 88/157 anonim ***** válasza:
88%

"77 nem elvarásaim vannak.hanem nekem egy kapcsolat nem hierarchiat jelent"

Csapatjátékról hallottál már?

2021. márc. 1. 09:16
 89/157 anonim ***** válasza:
10%

Na pontosan ezért költök inkább prostikra, férjes asszonyokra, diáklányokra, mosodára, és kajafutárra.

Kinek kell egy femináci feleség/élettárs, aki nem tudja, hogy hol a helye.

2021. márc. 1. 09:17
 90/157 anonim ***** válasza:
33%
Figyelj, az elejen en meg egyet is ertettem veled teljesen. De kezded mar kicsit tultolni. Koztetek hatalmas szakadek van az igenyeket illetoen egy kapcsolatban es te nem vagy hajlando engedni. Kizarasos alapon az marad, hogy beszelsz vele, elmondod az allaspontodat es megkered, hogy jussatok kozos nevezore. Az sem mindegy persze, hogy hogyan talaljatok egymas ele az igenyeiteket. Ha mindketten ilyen gyermeki kovetelozo stilusban, akkor nem csodalom, hogy nem haladtok semerre. Lenez a parod? Lekezeloen banik veled, erezteti veled azt, hogy nem kezel egyenlo felkent? Az en parom is annak a hive, hogy a no, ha teheti es ha mukodik persze, akkor maradjon otthon, legyen a ferfi eros hatszele, a tamogatoja mert sokkal jobb, hogy egy nyugodt legkorbe terhet haza, nem mindketten hulla faradtan esunk haza a sok kcsog kollega meg fonok egesz napos elturese utan es elhidegulunk egymastol. Sajnos mindketten ilyen csaladban nottunk fel, ahol a szulok agyonhajtjak magukat es megszunt letezni a normalis kommunikacio es hazaselet koztuk. En itthon vagyok, mi nem akarunk gyereket. Egyaltalan nem kell robotolnom minden nap. A kutyakkal foglalkozom, vezetem a haztartast, de ezt sem kotelezo alapon. Ha eppen rosszul vagyok, nagyon szar napom van, akkor csak annyit csinalok meg a haztartasbol, amennyi a minimum. Ha amugy boldog kapcsolatban eltek, szeretitek egymast es ezen kivul tenyleg semmi gond nincs, akkor en irigyellek, mert nekem mar csak a teljes anyagi jolet az, ami hianyzik, en meg tanulok, hogy ne kelljen olyanban dolgoznom, amit szibvol gyulolnek, nem becsulik meg es a fizu is szar. En ugy vagyok vele, hogy baromi jo sorom van, a hazimunkat meg amugyis megcsinalnam, ha egyedul elnek, akkor is. Igyis megelunk egesz jol, de kozel sem olyan szinten, mint a pasid. Masok mashogy elnek, en nem nezem le oket, de szerintem a legtobb ember szivesen elne ugy, mint ami nalad kiveri a biztositekot. Ha nem kommunikaljatok le ezt normalisan, akkor jo rossz es rovid lesz a kozos eletetek. Egyebkent mar nekem is kezd ugy tunni, hogy te csak a pasi penze miatt maradsz vele, sajnalom. Ellenben ha valoban ledegradal es ezt mind csak odabofogi, mintha az alkalmazottja lennel, akkor megertelek, de a titok itt is a kommunikacio.
2021. márc. 1. 09:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!