Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?
Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.
Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.
Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.
Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.
Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.
Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..
A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?
Szerintem neked nem felelősség kell, hanem jólét és ennyi.
Én azt tudnám elképzelni, hogy neked a tuti élet a luxusmacák élete. Kipottyantod a gyereket, néha tologatod és lősz vele egy képet amúgy meg a bébiszitter vigyáz rá amíg te az edzőteremben vagy.
Keress mást aztán kész.
Ha vele akarsz lenni hosszútávon ez az ára. Megszoksz vagy megszöksz.
39 el amúgy maximálisan egyetértek.
Szerintem az a baj kérdező, hogy elvi szinten van benned egy ellenállás a klasszikus szereppel kapcsolatban, pedig jól is működhet, és akkor szerencsésebb is vagy, mint azok ahol mindkét fél fáradtan hazaesik a melóbol aztán fifti-fifti mosogatnak /takarítanak...
A hülyék lapozzanak már innen legyszi.
Nekem egyenrangu társra van szuksegem nem arra aki csicskáztat. Mi ebben a bonyolult? Ha neki a mosonő kell irtam fentebb, nem bánom keressen azt én az nem az hogy nem akarok, en keptelen vagyok ilyen szerepet ilyen alulértékelt csicska szerepet magamra vállalni. Hogy én ezt jelentsem neki az univerzális macát! És ha én ezt nem vállalom akkor több neki egy csicska mint én!
39 igen! Dac van bennem és ellenállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!