Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/157 anonim ***** válasza:
93%
Felnőtt, cselekvőképes emberek vagytok. Egyikőtök sem fogyatékos, mindkettőtök beszámítható. Két felnőtt emberként azt beszéltek meg, hogy mi lesz a kapcsolaton belül, amit megbeszéltek. Lehet A pár X-et beszél meg egymás közt, B pár pedig Y-t és X és Y egymás ellentéte, de mindkettő jó döntés, a lényeg hogy megbeszélték egymás között. Gyerekként hisztizel olyan miatt, amire neked is lenne befolyásod, döntésed. Ha nem tetszik az ő ajánlata, akkor ott hagyod. Ha neki nem tetszik neki a te ajánlatod, akkor ott hagy.
2021. márc. 1. 08:33
 42/157 A kérdező kommentje:
Én ÉLNI szeretek es akarok. Nem tudon ezt megfogalmazni.örömmel babázni. Meg ilyenek. Nem tehernek megélni.
2021. márc. 1. 08:34
 43/157 A kérdező kommentje:
41# azert nem akarom feszegetni a témát mert engem annyira de annyira irritál hogy képtelen vagyok ebben asszertivan kommunikálni. Anelkul meg jobb ha fel se hozom.
2021. márc. 1. 08:35
 44/157 anonim ***** válasza:
89%
43. Ez a saját emberi/személyiségbeli gyengeséged, amin felül kellene kerekedned és semmi köze a gonosz férfiakhoz. Minden embernek, legyen nő vagy férfi felül kell kerekednie a gyengeségein, rossz beidegződésein, hogyha javulást akar elérni a saját életében.
2021. márc. 1. 08:38
 45/157 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem neked nem felelősség kell, hanem jólét és ennyi.

Én azt tudnám elképzelni, hogy neked a tuti élet a luxusmacák élete. Kipottyantod a gyereket, néha tologatod és lősz vele egy képet amúgy meg a bébiszitter vigyáz rá amíg te az edzőteremben vagy.

Keress mást aztán kész.

Ha vele akarsz lenni hosszútávon ez az ára. Megszoksz vagy megszöksz.

2021. márc. 1. 08:39
 46/157 anonim ***** válasza:
20%
Magyarul a kérdező azt akarja hogy legyen egy pénzes palija aki finanszíroz mindent: takaritot, éttermet, babysittert, nyaralast, jó életet. De még mindig nem tudjuk ő mit is tud nyújtani.
2021. márc. 1. 08:40
 47/157 anonim ***** válasza:
84%

39 el amúgy maximálisan egyetértek.

Szerintem az a baj kérdező, hogy elvi szinten van benned egy ellenállás a klasszikus szereppel kapcsolatban, pedig jól is működhet, és akkor szerencsésebb is vagy, mint azok ahol mindkét fél fáradtan hazaesik a melóbol aztán fifti-fifti mosogatnak /takarítanak...

2021. márc. 1. 08:43
 48/157 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy tele van a bolt mirelit kajákkal,árulja már el nekem valaki,hogy mi olyan nehèz a főzésben.Nem nekünk kell levágni a csirkét meg pucolni a halat.Akármit meg lehet venni és kisütni a sütőben,még olajat sem kell melegíteni.Vagy három krumplit megpucolni tört krumplihoz? Nem kell minden nap ünnepi ebédet készíteni.(de azokat is lehet venni hentesnél készen,vagy félkészen és kb. ugyanannyiba kerül mintha te vetted volna meg a hozzàvalókat).Ruhàkat sem kézzel mossuk,vasalni is lehet gőzölővel.Ha olyan gazdag talán van mosogatógépe is.Nagytakarítást se kell minden nap csinálni.Komolyan nem értem
2021. márc. 1. 08:45
 49/157 A kérdező kommentje:

A hülyék lapozzanak már innen legyszi.

Nekem egyenrangu társra van szuksegem nem arra aki csicskáztat. Mi ebben a bonyolult? Ha neki a mosonő kell irtam fentebb, nem bánom keressen azt én az nem az hogy nem akarok, en keptelen vagyok ilyen szerepet ilyen alulértékelt csicska szerepet magamra vállalni. Hogy én ezt jelentsem neki az univerzális macát! És ha én ezt nem vállalom akkor több neki egy csicska mint én!

39 igen! Dac van bennem és ellenállás!

2021. márc. 1. 08:46
 50/157 anonim ***** válasza:
64%
Fordítok: A kérdező azt akarja, hogy 200 ezret keresve a milliókat kereső pasija csinálja 50%-ban a mosogatást, takarítást. Mindeközben a férfi biztosítja neki és a leendő családjuknak a teljes anyagi jólétet, amiről Magyarországon is a 10-ből 9 millió ember csak álmodik. Ja és ha válnak, akkor a férfi a házasságuktól kezdve megkeresett pénzének fele az övé, de valszeg egy ilyen csávó már amúgy is dobna őutána 1-2 ingatlant, mert annyira nem érdekli a pénz, ha már ilyen gazdag. (Legalábbis ezt látni rengeteg nagyon gazdag férfinál, hogy dobálják az exeik után a vagyont, ingatlant.)
2021. márc. 1. 08:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!