Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/157 anonim ***** válasza:
95%

"az a legfurább hogy amugy irto EQ és IQ magas a barátom" Nem az. Csak eljátssza. Kb. a XVIII. században van megragadva a mentalitása.

Partnert keres maga mellé, vagy háztartási gépet+alkalmazottat+szülőgépet?

Nyugi, majd ő is megtalálja a magához valót, te is magadhoz valót. Jól láthatóan diszkompatibilisek vagytok.

2021. márc. 1. 07:18
 12/157 A kérdező kommentje:
Szoval akkor felesleges is lenne az ilyenjeire reagálnom is akkor, ezek szerint, magyarán?
2021. márc. 1. 07:25
 13/157 A kérdező kommentje:
Szoval élvezzem ami van, éljek a mában és ennyi?
2021. márc. 1. 07:26
 14/157 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem, hogy miért vagy vele, ha ennyire büdös a munka...

Legyen akkor szegényebb palid, akinél ilyen téren jobb a tárgyalási alapod. Meg egy pillanatra gondolj bele, hogy ugyan mi a fenének neki egy barátnő/feleség, aki nem mos, nem főz, nem takarít, nem dug, nem szül, nem nevel gyereket, csak eszik vele, iszik vele, mulat vele, nyaralgat vele? Ehhez nem kell barátnő/feleség, elég egy csivava, a házi személyzetet meg megengedheti magának.

2021. márc. 1. 07:33
 15/157 anonim ***** válasza:
10%

Azért a pénzt, főleg a sok pénzt nem olyan egyszerű előtermteni. Aki nem így gondolja az csinálja utána. Sok nő úgy tekint a férfi pénzére, hogy az csak úgy simán van, mint ahogy a nap süt az égen. A kérdésből azt szűröm le, hogy nincs még gyerek, te miért nem keresel olyan sok pénzt? Azok az iskolák, egyetemek, nyelvek stb neked is a rendelkezésedre álltak.

Ha valaki a becsületes munkájával sok pénzt keres, az mögött rengeteg tanulás, lemondás, hajtás van.

Sajnos a legtöbb nő a kapcsolatba csak a p1náját viszi és egy idő után megpróbál vezényelni is ezért a p1náért cserébe.

Csak hát más nőknek is van p1nájuk😄

2021. márc. 1. 07:34
 16/157 anonim ***** válasza:
92%

7es vagyok.

Azt nem ertem miert nem szakitasz es keresel mast? Vagod hogy egy kapcsolat ketton all, ha teged megtud venni a penzevel akkor nem ertem miert sir a szad. Vagy lenyeled a bekat es szolga leszel, vagy keresel mast. A baratod a tudtodra adta hogy te csak a kis dugo cseledje vagy/leszel. Lehet hogy vele is gond van, nem mondom hogy nincs, de ha ezt elturod akkor nem ertem mirol beszelunk.

2021. márc. 1. 07:35
 17/157 anonim ***** válasza:
94%

Hát vagy esetleg amikor felhozza ezeket az elméleteit, akkor elmondhatod neki, hogy amúgy te hogy látod, és hogyha ő valóban nem ért ezzel egyet, szíve mélyéről úgy gondolja, hogy az jelenti a komoly kapcsolatot, hogy lakhatásért és kajáért, évi két nyaralásért ingyen szolgát kap, aki mellesleg szül neki egy trónörököst, akkor azzal te nem tudsz mit kezdeni, így nyilván nem egyeznek az elképzeléseitek sem a jövőt, de még az alap kapcsolati dinamikát illetően sem.

Ha tényleg olyan intelligens, ahogy állítod, akkor miután szembesíted a tényekkel, a véleményeddel, lehet, hogy átértékeli magában a dolgokat, egy próbát megérhet.

2021. márc. 1. 07:35
 18/157 anonim ***** válasza:
43%

Először is a home office ugyanúgy munka, szellemileg lefáraszt, azért mert olyan szakmát választott, ahol nem szükséges a személyes jelenlét, még ne bagatelizáld el a benne lévő nehézségeket.

Kérdésre válaszolva, nem a férfiak ilyenek, hanem a kiszemelted! Nekem is jó a fizetésem, mégis másképp gondolkodom és besegitek otthon.

2021. márc. 1. 07:39
 19/157 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat.

Nem kicsinyitem le a szellemi munkát en is abban dolgozom.

Ugy döntöttem en továbbra sem reagálok neki. Én ezt elengedem. Mában élek vele. Ha magátol nem jön rá arra miről beszél, én nem fogom felvilágositani.

Meg latom vannak itt jo hülye inkompetens hozzászólók is.

2021. márc. 1. 07:49
 20/157 A kérdező kommentje:
Azért nem lépek csak ki mert vannak érzéseim viszont. Ennyi.
2021. márc. 1. 07:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!