Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy férfi, hogy a pénze miatt a nő gebedjen bele a gyereknevelésbe munkába háztartásba?

Figyelt kérdés

Alakuloban levő kapcsolatban vagyok.

Nem reagáltam a fenti felvetésére semmit, nem akartam vitatkozni, de ugy kiváncsi lennék erre.

Ő rengeteget keres, mondhatni gazdag és ez akadályoz is engem rendesen abban hogy kapcsolatot akarjak vele.

Ugyanis amiért nagylábon él (kulfoldi nyaralások, minőségi etkezés napont stb amit biztositana a nőnek is de csak mert hogy nézne ki amig ő szigeteken nyaral addig a nő a Balatonon csak..), es ugye amiért a nő nem tudja ezeket vissza nyujtani, azaz anyagilag nincs sehol tőle igy cserébe a "női munkát"várja.

Igen ám, csak amig ő röhögve lazán home office meg stb vel keres milliokat/ho, addig egy nő gurcol rendesen napi 8 ban, egy baba ki is csinálná mentálisan napi 24 ben, es a gondtalan nő helyett a konyhai fakanalas marcsivá kellene válnia, meg a 3 szintes ház takaritonőjévé meg sorolhatnám. Kb 5 ször annyira kimerito melo ami a nők vállán van.

Es aztán ha a nő lerobban persze az is az ő hibája lesz hogy nem friss ropogos 20 évesnek néz ki ezek mellett..

A ferfiak ennyire önző egoisták ha pénzük van?

#pénzes férfiak
2021. márc. 1. 06:55
 101/157 anonim ***** válasza:
98%
A válaszokat nem olvastam végig. De ha az én férjem ilyen sokat keresne, én akkor dolgoznék ugyanúgy tovább, szeretem a munkám, és egyébként is több lábon kell állni. Otthon meg lenne takarítónő meg amire csak szükség van, nem én “gebednék meg”. Viszont többet keresek mint amennyit kifizetnénk a segítségekért.
2021. márc. 1. 09:29
 102/157 anonim ***** válasza:
81%

88 vagyok. Úgy értem míg ő megteremti az életfeltételeiteket, addig te bepakolsz a gépbe. Csapatmunka. Cserélhettek is, keress milliókat, ő meg majd elbabázik meg söpröget.

Én hazahozom, te megfőzöd, miért rosszabb, mint ha ketten fogjuk a szatyor fülét meg egymást löködjük a konyhában?

Miért kell mindenkinek egy tányért elmosogatnia, miért nem lehet azt csinálni, hogy az egyik megfőzi, a másik elmossa? Vagy azt, hogy az egyik megteremti, a másik vigyázza/fenntartja? Ez nem alá-fölé rendeltségi viszony, hanem csapatmunka.

2021. márc. 1. 09:30
 103/157 anonim ***** válasza:
16%
A kérdés kiírója vagy troll, vagy olyan ostobenkó csaj, aki most találkozott első ízben igazi FÉRFI partnerrel.
2021. márc. 1. 09:30
 104/157 anonim ***** válasza:
19%
A szállóige: "férfidóóóóóóga".
2021. márc. 1. 09:32
 105/157 A kérdező kommentje:

103 hol is van ebben a férfi?

Majd atolvasom a valaszokat nem tudok lenni

Csak az meg szembe jutott milyen erdekes ellentmondas ez benne, hogy magas igenyei vannak jo kocsik nyaralas ez az, de a nőkben meg nem a nőt keresi hanem a hazicsicskát. Azaz nőkben nincsenek igenyei viszont.

Ez hatalmas ellentmondas. Es ha igy van valoban, akkor jah nincs hova tovabb lépnünk.

2021. márc. 1. 09:36
 106/157 anonim ***** válasza:
14%

Annak hogy ő ennyit keres nyilván megvolt anno az ára hogy eljusson idáig. Szóval milyen jogon degradalod le az ő munkáját?

Az én párom fizetése és az enyém között nincs ekkora különbség így megosztozunk a házi munkán. De ha sokszor annyit keresne mint én és vinne a pcsamt nyaralni a bahamakra nem kellene kérnie hogy csináljam meg ezt meg azt, én állnék neki magamtól, mert nem kötelessége ez, azért a pénzért ő dolgozott meg, ha már rám költi akkor kapjon cserébe tőlem valamit. Érted? Ő szivesseget tesz neked azzal hogy elvisz. Cserébe neked is kell valamit tenned.

107/157 A kérdező kommentje:
Neked az a férdi 103 hogy felveaz vki egy takaritonot meg pr.stit egyszemelyben?
 108/157 A kérdező kommentje:
Jaj nem degradalom le a munkajat.
 109/157 anonim ***** válasza:
100%
Én értem a kérdező problémáját. Egyszerűen csak nem kell összeköltözni vele. Pampoghat bármit, hogy neked mit kéne csinálnod, te egyszerűen csak legyintesz rá, és azt teszed, amit te jónak látsz.
2021. márc. 1. 09:37
 110/157 A kérdező kommentje:
En is szellemiben vagyok.
2021. márc. 1. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!