Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.2019. jan. 9. 11:04
251/326 anonim válasza:
Amúgy nem azt mondtad nem akarsz elválni a gyerekek miatt? Akkor meg csak eldöntötted hogy mi a helyzet.
252/326 A kérdező kommentje:
Mert ä ferfiak allitolag genetikailag Maskepp Vannak Osszerakva.azert Jo hallani Hogy vAn Olyan ferfi aki egy ėleten AT huseges. Le ä kalappal elotted Utolso. Sajnos en ilyen ferfiakat Soha nem ismertem.
Amugy Azt Irtam hogy ä gyerekeim Miatt Gondolkozok.nyilvan gyerekek nelkul azonnal beadnam ä valopert.
2019. jan. 12. 14:20
253/326 anonim válasza:
Ezek az umlautos a betűk honnan jönnek? Miről írsz?
254/326 A kérdező kommentje:
Kulfoldrol esa szamitogepen nem magyar nyelv van beallitva
2019. jan. 12. 14:43
255/326 anonim válasza:
Mindenki külföldön lakik? A család meg a szerető is?
256/326 A kérdező kommentje:
Nem.csak kint dolgozom. Itthon elunk.
2019. jan. 12. 14:46
257/326 anonim válasza:
Ez mondjuk elég fontos részlet. Te kinn vagy a férjed itthon? A gyerekek hol?
258/326 A kérdező kommentje:
Egyutt lakik a csaladunk.. Kozel az orszaghatar.
2019. jan. 12. 14:59
260/326 A kérdező kommentje:
Persze
2019. jan. 12. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!