Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogyha egy nő egy férfinak elmondja, hogy nem az esete, de aztán nem adja fel és tovább próbálkozik a nőnél és mégis összejönnek? Mennyire gyakori ez?
Nagyon ritka. Az esetek többségében, ha összejön sem lesz tartós.
Én ezt csak abban az esetben tudnám életképesnek elképzelni, ha a nő bizonytalan lenne abban, hogy tetszik-e neki, vagy sem. Szóval, a srác afféle határeset az ízlése szerint. Ha egyáltalán nem jön be neki, akkor ez előbb utóbb úgyis előjön a nőben.
Legalábbis nekem ez a véleményem nőként.
Ha nem bánod elmesélném az én estem.
Bekerültem 1 fiú társaságba és ott van 2 srác, akivel nagyon jóba vagyok és ebbe a társaságba ők "vittek bele". Van még 1 srác, akire nem is tudtam volna ránézni sehogy. ( mármint úgy mint pasi.) Többi fiúnak mindig mondtam, hogy 1 tulok, meg folyamatosan csipkelődtem vele. De hozzáteszem nagyon jóba voltunk/vagyunk. Mit adott Isten 1x csak kettesben maradtunk. És rettentő komolyan ellehetett vele beszélgetni. Utána találkozgattunk és lám... 1 párt alkotunk. És rettenetesen szeretem. Már közel 6 éve vagyunk együtt. Van 1 fél éves kisbabánk is.
Hát ez a mi történetünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!