Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogyha egy nő egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogyha egy nő egy férfinak elmondja, hogy nem az esete, de aztán nem adja fel és tovább próbálkozik a nőnél és mégis összejönnek? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 10:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van.. Nem minden kapcsolat szerelem első látásra.....
2012. aug. 25. 10:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha van erről történetetek akkor megtudnátok osztani? :)
2012. aug. 25. 10:23
 3/14 anonim ***** válasza:
9%
Nincs, legfeljebb ha a férfi változtat a külsején, v meggazdagodik.
2012. aug. 25. 10:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Na tessék az utolsó megmondta a frankót. De viccen kívül, lehet azért ezt úgyis lehet érezni, magadban, meg jön magától. Mert a másik oldal, meg a beteges, amikor tök creepyn jön le ez az egész közeledés a lány felé.
2012. aug. 25. 10:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka. Az esetek többségében, ha összejön sem lesz tartós.

Én ezt csak abban az esetben tudnám életképesnek elképzelni, ha a nő bizonytalan lenne abban, hogy tetszik-e neki, vagy sem. Szóval, a srác afféle határeset az ízlése szerint. Ha egyáltalán nem jön be neki, akkor ez előbb utóbb úgyis előjön a nőben.

Legalábbis nekem ez a véleményem nőként.

2012. aug. 25. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nem bánod elmesélném az én estem.

Bekerültem 1 fiú társaságba és ott van 2 srác, akivel nagyon jóba vagyok és ebbe a társaságba ők "vittek bele". Van még 1 srác, akire nem is tudtam volna ránézni sehogy. ( mármint úgy mint pasi.) Többi fiúnak mindig mondtam, hogy 1 tulok, meg folyamatosan csipkelődtem vele. De hozzáteszem nagyon jóba voltunk/vagyunk. Mit adott Isten 1x csak kettesben maradtunk. És rettentő komolyan ellehetett vele beszélgetni. Utána találkozgattunk és lám... 1 párt alkotunk. És rettenetesen szeretem. Már közel 6 éve vagyunk együtt. Van 1 fél éves kisbabánk is.

Hát ez a mi történetünk. :)

2012. aug. 25. 11:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Nocsak, Scorpia, eddig azt mondtad, h nem a külső számít :P
2012. aug. 25. 11:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy egy olyan lánynak akibe az ideált látom az elfogad úgy ahogy vagyok. 22 éves vagyok és igazábol 1 barátnőm se volt még az életemben, okolható az, hogy nem sok barátom van, meg sokáig olyan nőkre mentem akik nem hozzám illenek, és sok tragédia is ért az életemben. Van egy lány akibe megtaláltam az ideált, csak sajnos van párja. Ezek után elvárom, hogyha találok egy hasonló kalibert akinek nincs senkije, és rendesen elbeszélgetek vele, hogy elfogadjon mert nem akarok olyan dolgokat tenni amiket megbánok.
2012. aug. 25. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha 22 évesen nem volt még bnőd, akkor sajnos nem nézel ki jól. Inkább ne is próbálkozz, mert még ha találsz is olyat, aki összejönne veled, az is csak átver és kihasznál majd!
2012. aug. 25. 13:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem azért nem volt te idióta fasz, nem igazán próbálkoztam és eddig nem nagyon mentem el sehova meg traumák értek az éltemben, az ilyen embereket, mint te gázkamrába kéne zárni.
2012. aug. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!