Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért sírnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért sírnak, hogy nekik kedves, rendes, normális, hűséges fiúra van szükségük, aztán meg mégis összejönnek egy ellentétes, bunkó, vadbarom, ostoba fiúval?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 19:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
35%
mert ÁLLATOK!!!
2012. máj. 29. 19:34
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Az az igazság, hogy azért a külső is számít. Ráadásul ezek a jó fiúk gyakran összekeverik a kedves fiút az önsajnáló nyálgépekkel. Tudom, hogy kegyetlenül őszinte voltam, de én így látom.
2012. máj. 29. 19:36
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

DE AZÉRT A HAVEROM! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amúgy azért mert a bunkó srác jól néz ki és van mersze odamenni, míg mi "rendes, normális, hűséges" s*ggfejek itt verjük a nyálunkat gyk-n.

End of story.

2012. máj. 29. 19:36
 4/25 A kérdező kommentje:

Én odamentem lányokhoz kedves, rendes fiúként udvarias stílusban, mégsem voltam elég nekik. Láttam, hogy nem vonzódnak hozzám vagy nem is igazán érdeklődnek.

Nem értem, mert sok lány szerint helyes vagyok. Aztán mégis inkább egy állattal jönnek össze. Én utálom az ilyen fickókat, sosem bírtam a tahó, érzéketlen, ordibálós majmokat, de valahogy mégis ezek a kelendőek még a normális, értelmes, csendes lányok is ők értük nedvesednek alul.

2012. máj. 29. 19:40
 5/25 anonim ***** válasza:
EGYSZERŰ: MAGUK SEM TUDJÁK? MIT IS SZERETNÉNEK IGAZÁBÓL!
2012. máj. 29. 19:40
 6/25 anonim ***** válasza:
51%

19:40 Kérdező

Pontosan ezt vettem észre én is! Sírnak, hogy milyen jó volna egy rendes srác, de ha ott van, mégis inkább a macsó, bunkó srác győz... Igazságtalan az élet, de r*hadtul! :(

2012. máj. 29. 19:42
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

én meg azt vettem észre, hogy az összes ilyen fiú, aki nyávog, hogy a lányoknak csak a bunkó pasik kellenek, azok mind "érdekes" módon a ribancokra buknak, hozzájuk mennek oda, mert ugye kellenek a szép lányok...

normális lány vagyok, állítólag szép, és a jegyeim alapján nem totál hülye, naés, azt hiszitek bukik rám bárki is? nem még a bunkók sem... na ilyenkor mi van nagyokosok?

18/L

2012. máj. 29. 19:49
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Mert az izgalmasabb,vonzóbb számukra. A fiatal lányok szeretik a kalandokat. Szükségük van a csalódásra,hogy fejlődjenek. Később benő a fejük lágya,vagy nem:P.
2012. máj. 29. 19:51
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
Làny vagyok, és sosem jártam tahóval. Rendes pasim van, de jól is néz ki. Nem tetszik az, aki bunkó és jól néz ki, viszont nem igazán vonz az sem, aki rendes, de nem tetszik a külseje. Le leszek húzva, de teszek rá, ez van. Kérdés? Csak hogy tudjak segíteni a további kellemes általánosításban.
2012. máj. 29. 19:54
 10/25 anonim ***** válasza:

Sohasem jöttem össze bunkó, idióta, vadbarom fiúval, mert én valóban egy normális, kedves, rendes fiút szeretnék. A normális, kedves, rendes fiúk viszont sorra a (már elnézést a kifejezésért) r*bancok után futnak, akiknek viszont a bunkó, vadbarom fiúk kellenek. Fejre van állva az egész világ.

25L

2012. máj. 29. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!