Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért sírnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért sírnak, hogy nekik kedves, rendes, normális, hűséges fiúra van szükségük, aztán meg mégis összejönnek egy ellentétes, bunkó, vadbarom, ostoba fiúval?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 19:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
azért futnak a ribancok után, mert a sok "rendes csaj" lepattintotta őkert milliószor. A ribancoknál meg talán összehoznak valamit.
2012. máj. 29. 20:03
 12/25 anonim ***** válasza:

10.!

Te most engem effektíve 50%-ban lerib@ncoztál.

Nem veszem magamra, én vagyok a szabályt erősítő kivétel:D

Üdv, a kilencedik:)

2012. máj. 29. 20:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Mert a bunkónak van egyénisége, magabiztossága (vagy legalábbis ezt sugározza) míg a legtöbb ilyen "kedves rendes stb" fiú összetöri magát, hogy megfeleljen a lánynak, hogy elég jó legyen neki. És ez baromira férfiatlan.
2012. máj. 29. 20:11
 14/25 anonim ***** válasza:

20:03

Tökéletesen ugyanúgy látjuk a dolgokat!!! :)

20:11

Köszi, tehát mi azért nem kellünk, mert kedvesek előzékenyek vagyunk, de akkor miért erre vágytok, ha utána mégsem ez kell?! Nem értem, és nem is fogom megérteni a nőket! Egyszerűen annyit tudok levonni ebből, hogy önmaguk sem tudják, hogy mit is szeretnének valójába! Ennyi!

2012. máj. 29. 20:54
 15/25 anonim ***** válasza:

20:54

20:11 vagyok, és férfi.

Arról beszélek, hogy sok ilyen "kedves" fiúnak nincsen egyénisége. Nincs véleménye, önállósága, mert egyszerűen annyira kell neki valaki, hogy mindent elkövet, hogy olyan legyen, amilyennek gondolja, hogy a lány elvárná, hogy legyen, és ezzel ölik meg az egészet. Legalábbis én így látom.

Nem baj a kedvesség, udvariasság, előzékenység, de legyen mellette egyéniség, bizonyos fokú határozottság, önbecsülés.

2012. máj. 29. 21:04
 16/25 anonim ***** válasza:
namost kinek mi a bunkó, ez egy amolyan üljünk össze esti témára egy kis bor mellé és beszéljük meg majd nevessünk...téma. A nőknek valóban kell az a bizonyos foku határozottság. Ez egyáltalán nem a bunkósággal egyenlő.
2012. máj. 29. 21:11
 17/25 anonim ***** válasza:

Miért olyan fiúra vágynak(rendes,kedves,jófiú) aki nem is kell majd nekik?

Egyszerű...

Gondoljuk csak végig.

Amikor a nagy melegben rohadt szomjasan arra vágysz,hogy egy egész tavat megigyál. Aztán ha már ott a tó,akkor pár korty is elég belőle. Egyszerűen nem fér beléd több.

Ilyenek az emberek,mindig olyanra vágynak,ami nem is kell nekik,közben ott van az orruk előtt,ami igazán fontos lenne nekik.

2012. máj. 29. 21:21
 18/25 anonim ***** válasza:
legyél te is állat, legalább játszd el kicsit, nem durván, akkor nagyobb sikered lesz
2012. máj. 29. 21:37
 19/25 anonim ***** válasza:

Tudod, én azt vettem észre, hogy itt a gyk-n azok a srácok, akik kedves, rendes, normális, hűséges fiúknak mondják magukat, általában kimerülnek annyiban, hogy sajnálják magukat, hogy nincs barátnőjük, mert az összes nő szemét, és a vadbarom, bunkó, ostoba fiúk kellenek nekik. És ha a normálisság és rendesség meg érzékenység abban merül ki, hogy hatszázezer féle módon tudok sírni a saját sanyarú sorsomon, és azon, hogy a világ gonosz...

á, tudod mit? Leírtam milliószor. Negatív kisugárzás. Savanyú mélabú. Amíg ezt árasztod, ne csodálkozz. Ne várd, hogy mások szeressenek, miközben te nem szereted magadat. Azt sugallod, hogy egy szeretetre méltatlan lény vagy. Pedig nem.

Ja, és a "normláis" nem kategória. Én is normális, kedves és rendes vagyok, az oldalt látogatók nagytöbbsége mégse tart annak.

2012. máj. 29. 23:26
 20/25 anonim ***** válasza:
Én ha rohadt szomjas vagyok, akkor egy jó pohár vízre vágyok, nem egy tóra. A tó már túlzás. Sok rendes fiú egy tó, csak azt gondolja magáról hogy egy jó pohár víz. Hogy a vizes hasonlatnál maradjunk:)
2012. máj. 30. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!