Hogyan lehetek ennyire ellentétes jellem? Normális dolog ez?
Úgy érzem,hogy tűz és víz csap össze bennem,egyszerre vagyok kolerikus és melankolikus.
Az emberek többsége nagyon zárkózottnak és csendesnek ismer.Tény,hogy nem szeretek beszélgetni és nagyon nehezen tudok megnyílni,ami zavar is.Végtelen nyugalmat és harmóniát sugárzok magamból,nem keresem a konfliktusokat és soha senkinek nem tudnék ártani ok nélkül.Elmélyült,álmodozó és önelemző vagyok.
De ez csak az egyik oldalam...
Sokan nem is hinnék rólam,hogy mennyire határozott és akaratos jellem vagyok.Erről az oldalamról szenvedélyes,életerős,makacs,harcias,lelkesedő és nagyon optimista vagyok.
De ezt az énemet csak nagyon kevesen ismerik.
Sokan azt hiszik rólam,hogy mivel csendes vagyok,biztosan határozatlan és gyenge is,de ez annyira nem igaz!!
Hogyan kezeljem,hogyan éljem meg,hogyan hozzam egyensúlyba ezt a két személyiségtípusomat?
19/L
hasonlóak vagyunk, de ez engem lassacskán az őrületbe kerget :/ ilyen vagy, próbáld meg elfogadni, olyanná amilyenné szeretnél úgysem tudsz megváltozni :(
remélem tudtam segíteni.
19/f
Úgy érzem, lelkitársakra találtam. Bennem is ez a két személyiségjegy dominál. Emiatt gyakran vagyok frusztrált, továbbá nehezen alakítok ki kötelékeket más emberekkel. Emiatt gyakran kerülök depresszióközeli állapotba. Jómagam is sokat gondolkoztam a megoldáson, de még nem jöttem rá. Lehet, hogy nincs is megoldás, hanem el kell ezt fogadni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!