Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogyha egy nő egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogyha egy nő egy férfinak elmondja, hogy nem az esete, de aztán nem adja fel és tovább próbálkozik a nőnél és mégis összejönnek? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ezaz, menj gázkamrába hülye idióta pö-cs. Nem mindenki a kinézete miatt marad barátnő nélkül.
2012. aug. 25. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Aki jól néz ki, annak csak akkor nem lesz bnője, ha nem is akar. A lányok csak a külsőt nézik.
2012. aug. 25. 13:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez így igaz tudom magamról, hogy nem vagyok egy adonis, de ezzel a külemmel biztos eltudnék hódítani egy olyan lányt, csak sajnos az ilyen normálisabbakból nincs valami sok.
2012. aug. 25. 13:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha tényleg csak a külsőt néznék én már rég elkezdtem volna gyilkolászni, mert nem láttam volna az élet értelmét.
2012. aug. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!