Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.2019. jan. 9. 11:04
261/326 anonim válasza:
Elég időt töltesz a férjeddel? Szerintem át kéne értékelned a sorrendet és a férjedet a gyerekek elé venni. Sok fickó úgy érzi, hogy másodrangú a kapcsolatban ezért keres máshol figyelmet.
262/326 anonim válasza:
A gyerekeid miatt gondolkozol.Ja,persze.Ez a házas nők leggyakoribb kifogása, hogy miért is hagyja magát a későbbiekben is hülyének nézni.Ez a legegyszerűbb.
Egyetlen gyereket nem ismerek akinek egy ilyen házasság előnyére vált volna.
Nem kérdező, te azért hezitálsz még, mert fontos számodra a látszat fenntartása, és félsz pasi nélkül élni 1 percig is. Szeretsz szenvedni, ez látszik. Nálam a gyerek nem volt kifogás semmire sem. Váltam és ennyi. Ma sem bántam meg.
És az, hogy a férfiak szeretnek a nem monogámiára vannak kódolva bugyuta indok mögé bújni, az nem jelenti azt, hogy a nőknek ezért hagyni kell magukat megalázni. Persze vannak akik bedőlnek nekik, de ott erősen megkérdőjelezhető az egyének értelmi szintje.
263/326 A kérdező kommentje:
55 szazalekos Minden nap 5 kor itthon vagyok es egesz hetvegen. Szerintem Ennel tobb idot nehez lenne itthon tolteni.
2019. jan. 12. 15:28
264/326 A kérdező kommentje:
De akkor 55 szazalekos vâlaszolo Latom te mar nem ä valas mellett voksolsz. Szerinted hä ä ferjemnek keves ä velem toltott Ido akkor ugy Kell kozolni Hogy szeretot Tart titokban Nekem meg szerelmet vall?
2019. jan. 12. 15:30
265/326 anonim válasza:
Nem mennyiség számít, hanem a fontosság. A rossz az, hogyha a gyereket eddig mindig előre vetted, akkor nem fogadják el, hogy ez megszűnik. Ha a férjed érezné, hogy ő az első, akkor nagy eséllyel nem lófrálna máshova. Ezt fejben kell eldönteni és idő kell hozzá. A gyerek könnyebben rendezhető, mint a férj.
266/326 A kérdező kommentje:
Itt jellembeli Problemak Vannak. Szerintem ä masik Not is ätverte.hallottam hogy szenvedett ä nö mikor elkuldte ä ferjem elottem
2019. jan. 12. 15:34
267/326 A kérdező kommentje:
Sok szex Volt es Rengeteg kettesben toltott pillanat. De Utolso meg egyszer nem kozolni kene hä Valami nem Jo? Hazahozni ä szexvideot? Ez ä megoldas???
2019. jan. 12. 15:36
268/326 anonim válasza:
Mit kellett volna mondania? Figyu4 Nem jó, hogy hanyagolsz engem és szeretném, ha többet szexelnénk... Vagy mi. Így is nehezen bogozható ki, hogy mi lenne a jó, ő meg tuti nem értette, hogy mi történik vele. Nyilván míg téged kellett volna kérdezgetnie, megkívánta a nőt és lépett. A videót nem neked vitte haza, hanem amagának. Az hogy megtaláltad inkább a te bajod, mint az övé, akármilyen problémásnak tűnik ezt mondani:)
269/326 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de te veded ä ferjemet?szegeny EL Lett hanyagolva!szajat nem tudta kinyitni? Szerinted Ezek Utan Hogyan fekudjek le vele hányinger nelkul??
2019. jan. 12. 15:40
270/326 anonim válasza:
Azt mondod, hogy nem akarsz válni én meg próbálom megmutatni, hogy mi lehet a másik oldalon. Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor mondd meg neki, hogy nem fogsz, amíg nem kívánod meg ismét. Mindenre nem lehet egyből választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!