Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
 291/326 A kérdező kommentje:
55 szazalekos. Innentolbarmit irsz nem reagalok. Most jottemra Hogy direkt szivatsz
2019. jan. 12. 18:07
 292/326 A kérdező kommentje:
80 szazalekos vâlaszolonak irom.felreerted.volt koztunk szex es jo minosegù.felreerthetoen Irtam Mert ä kreten 55.szazalekos felhuzott. De Innentöl nem reagalok arra amikkel szivat
2019. jan. 12. 18:10
 293/326 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy neked nin cs jobb dolgod mint itt lenni?
2019. jan. 12. 19:03
 294/326 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gondolod azt, hogy a gyerekek nem vesznek eszre semmit, ha most ott tartasz, hogy undorodsz a ferjedtol?
2019. jan. 12. 19:30
 295/326 anonim ***** válasza:
100%

185 hozzaszolas azta🙄

ilyet még itt nem láttam😩

Kerdezö hallgass a többsegre!

vàllj el!!

2019. jan. 12. 20:18
 296/326 anonim ***** válasza:
82%
Ha tényleg igaz a kérdés, akkor jó úton haladsz. Mert először a férjedet szinte védted és ezzel magadat is áltattad. Az utolsó válaszaidból már látszik, hogy végre kezdesz tisztán látni, pl. undor megjelenése. Szóval a fejlődés megvan. Persze, idő kell ehhez, hogy mindezt reálisan lásd és észszerűen döntsd.
2019. jan. 13. 00:06
 297/326 anonim ***** válasza:
100%

55%-os,ennyit még nem röhögtem ezen az oldalon. 🤣 De azért eltelt egy kis idő, hogy a kérdező is rájöjjön dolgokra. 😀Mennyire védte a férjét, most meg megvan sértődve mennyit kellene neki nyelni még, ha tényleg nem akar elválni. Hiába na normális nő ezt magától is végig tudja gondolni, és nem lenne gond a gyors döntés neki. Ő meg még gondolkozik a sza..ron.Na, ez a legalja, nem az amit a kérdező gondol.

Tényleg ne írj ki több kérdést, mert itt az élő példa rá, hogy mennyire nem bírod, ha felvilágosítanak róla, hogy milyen hülye vagy kérdező. Bár remélem azért annyi haszna volt, hogy elgondolkodj, még ha nem is most, hogy milyen kevés eszed van.

2019. jan. 13. 08:18
 298/326 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ha hiszed, ha nem segíteni próbáltam, de sajna annyira rossz volt a reakció, hogy én is arra jutottam, hogy tényleg jobb ha lelép innen. Akkor van csak esély egy valós probléma megoldására, ha elkezdi végiggondolni mi történik. Ebben az esetben biztos, hogy komoly érzelmi nyomás alatt van a kérdező, ennek ellenére azonnali döntést akar, ami szerintem nonszensz. Dehát mindenki azt csinál, amit akar.
2019. jan. 13. 09:40
 299/326 anonim ***** válasza:
100%

55%.os, nincs kétségem afelől, hogy segíteni próbáltál.Itt sokan megpróbálták ugyanezt.Hiába.

És a kérdező nem akar azonnali döntést, akkor nem írta volna ki a kérdését.Mint írtam, még mindig gondolkozik azon a sza..ron, amibe belekerült.Normális nőnél az a látvány, amiben neki része volt, bizony tényleg azonnali döntést eredményezne, és nem bújna a gyerekei mögé, mint kifogások, a fos megtartására.Eddig erősen védte a házasságát ezzel a faszival.Az utolsó válaszainál derült ki, hogy elbizonytalanodott, de még mindig nem tud dönteni.Nekem ez érthetetlen, de lehet tényleg én vagyok selejtes, mert én bizony a csaló férjemmel szemben azonnal tudtam dönteni, amikor kiderültek a viselt dolgai.Nem volt min gondolkodnom.És az a helyzet, hogy 12 év után sem bántam meg a gyors döntésem.A volt férjem sem változott meg.Ebben nem is érdemes reménykednie senkinek sem.A félrelépők sosem fogják megbánni azt az élvezetet, amit a félrekefélés okozott.A környezetem a saját példám mellett bizony ezt be is igazolta.Látszólag lehet úgy tesznek, de belül bizony nem így gondolják, és az első adandó alkalommal újra megteszik.1-2 esetleges kivétel miatt nem érdemes egy embernek, sem nőnek, sem férfinek kitenni magát egy újabb csalódásnak.

És mit is lehetne akarni egy olyan embertől, aki az esetleges problémákat nem közli a párjával, hanem inkább így oldja meg a hiányát?Arról nem beszélve, ha lételeme az újabbnál újabb puncik hajkurászása?Felnőtt ember nem változtatható meg, kiforrott személyisége van, amin nem is akar változtatni, csak hitegeti a másikat, hogy de igen megtud változni.A francokat...Kár, hogy sokan mégis beveszik ezt a dumát.Meg is van az eredménye, kínlódás a semmiért.

2019. jan. 13. 13:13
 300/326 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: a maximális tiszteletem mellett is vitatkoznom (kéne) veled, ha lenne most rá időm. A saját sztorijaim alapján egyáltalán nem biztos, hogy ez egy végső állapot (sőt inkább nem az, mint az).

Az azonnali döntés egyéni probléma. Én biztos nem döntenék rögtön, de nem érdekelne a védekezés csak az, hogy van-e lehetőség módosításra stb stb.

Szerintem védhető érvelés a maradás, csak tudni kell hogy mi micsoda. Többnyire hiba ilyenkor, hogy vagy nem vagy túl későn veszik észre a szereplők, hogy kit mi mozgat ilyenkor. A rossz helyzetfelismerés szinte teljesen általános ilyen ügyekben. Erről is sokat lehetne beszélgetni.

Nagy a hallgatás pl arról, hogy egy ilyen válás esetén évek múlva hogyan értékelik a döntést (nem te, hanem általában).

Tipikus hibás gondolkodás az is, hogy mit tudnék még tenni hiszen mindent megtettem neki ő meg ki...nyja a s...em. Totális tévedés. Lenne itt miről beszélgetni.

2019. jan. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!