Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Lehet, hogy kamuzik a kerdező vagy troll, de a fizetés külföldön meglehet a 2.200-2.300 euro ami átszámítva forintba kb. 700.000, úgyhogy én ezen mondjuk nem lepődöm meg.
Én inkább az első jópár válaszát olvasva gondoltam, hogy troll, mivel bárki a válás, elhagyás mellett írt, azonnal oltotta. Na meg a válaszolók csak olyan kérdéseire válaszolt amit "ki lehetett magyarázni". Aztán viszont hirtelen már tisztábban látott valamivel a válaszaiból ítélve.
Ettől függetlenül nem tudni, hogy kitaláció-e vagy sem...
Nagyjából végigolvastam az egészet.
Egy kérdést tegyél fel magadnak. Bár lehet volt azóta szex.
Ha volt, akkor érdekelne, hogy a szex alatt hányszor jutott eszedbe, hogy a másikkal mit, hogyan csinált? Felvillant-e előtted a videó képe?
Ha nem volt, akkor el tudod képzelni, hogy vele vagy úgy, hogy teljesen elfelejtsd, amit a videón láttál, tudsz úgy vele szeretkezni, hogy nem undorodsz tőle?
Szerintem ezeket kellene először tisztázni.
Ha Te úgy érzed, hogy túl tudsz ezen lépni, és tényleg, hangsúlyozom tényleg nem zavar, hogy mást is dugott és még láttad is, akkor maradj vele. Ha zavar, akkor előbb-utóbb ki fogsz bukni, amit jobban meg fognak érezni a gyerekek.
Szerintem ennyi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Kamu, hergelős kérdés.
Itt egy másik amit szintén ő írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!