Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
 301/326 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a válaszod.Értem amiről írsz, de én már olyan ember vagyok(régi tapasztalatok miatt), akinek a bizalma, gusztusa elvész és azonnal ilyen esetben.Enélkül meg semmi sem megy hosszútávon.Valószínűleg emiatt nem tudom támogatni azokat, akik benne maradnak inkább az ilyen házasságokban és erőlködnek tovább.Nem szeretném vitatni, hogy esetleg vannak kapcsolatok, amik helyrehozhatóak, bár erre még élő példát sosem láttam, pedig nem vagyok már mai csirke.Lehetnek, de az én tapasztalataim nem ezt mutatják.Csak a kínlódást látom azoknál, akik benne maradtak mégis, és várják a csodát.Ismerek nem egy olyan párt is, akik tényleg próbálják és mindketten helyrehozni kb. 10 éve, de nem sikerül.Kínlódnak, kínlódnak, az életük meg elmegy.Javulás meg ennyi idő után sincs.Azért nincs, mert a bizalom elveszett, és nem tudják visszahozni.Nekem ez a mazochizmus felső fokának minősül.Én továbbra is fenntartom, hogy nem érdemes kínlódni abban, ami már ide süllyedt, hogy még szexvideó is készült az aktuális szeretővel való közösülésről.És még mennyi lehet, ami nem derült még ki....bár ez ugye csak feltételezés egyelőre.Nálam egy is elég a végső, azonnali döntéshez.Nem hiszek a még egy esélyt megérdemel c. reménykedésben, pláne mióta fiatalon magam is megtapasztaltam, hogy nincs értelme.
2019. jan. 13. 14:29
 302/326 anonim ***** válasza:
79%
Alapból teljesen egyértelmű volt, hogy kitalált a kérdésed, de a 700.000 Ft-os fizetésnél már hangosan felröhögtem :D Kicsit meredek ekkorát hazudni. Egy ilyen buta, lassú felfogású és a helyesírás alapjait sem ismerő ember kizárt, hogy ennyit keressen, ha csak nem a lába közével termeli a bevételt. De mivel ígértél valakinek jövedelemigazolást, kérlek tölts fel róla egy képet. Anélkül csak egy unatkozó, másokat provokáló, élettelen nyomi leszel a szememben. :)
2019. jan. 13. 18:17
 303/326 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kamuzik a kerdező vagy troll, de a fizetés külföldön meglehet a 2.200-2.300 euro ami átszámítva forintba kb. 700.000, úgyhogy én ezen mondjuk nem lepődöm meg.

Én inkább az első jópár válaszát olvasva gondoltam, hogy troll, mivel bárki a válás, elhagyás mellett írt, azonnal oltotta. Na meg a válaszolók csak olyan kérdéseire válaszolt amit "ki lehetett magyarázni". Aztán viszont hirtelen már tisztábban látott valamivel a válaszaiból ítélve.

Ettől függetlenül nem tudni, hogy kitaláció-e vagy sem...

2019. jan. 13. 21:39
 304/326 anonim ***** válasza:
100%
Am másik az hogy, nem mondta el a felvételt mert minek. Akkor hogy derült fény a hűtlenségre?
2019. jan. 14. 07:07
 305/326 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából végigolvastam az egészet.

Egy kérdést tegyél fel magadnak. Bár lehet volt azóta szex.

Ha volt, akkor érdekelne, hogy a szex alatt hányszor jutott eszedbe, hogy a másikkal mit, hogyan csinált? Felvillant-e előtted a videó képe?

Ha nem volt, akkor el tudod képzelni, hogy vele vagy úgy, hogy teljesen elfelejtsd, amit a videón láttál, tudsz úgy vele szeretkezni, hogy nem undorodsz tőle?

Szerintem ezeket kellene először tisztázni.

Ha Te úgy érzed, hogy túl tudsz ezen lépni, és tényleg, hangsúlyozom tényleg nem zavar, hogy mást is dugott és még láttad is, akkor maradj vele. Ha zavar, akkor előbb-utóbb ki fogsz bukni, amit jobban meg fognak érezni a gyerekek.

Szerintem ennyi.

2019. jan. 14. 10:30
 306/326 anonim válasza:
92%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Kamu, hergelős kérdés.

Itt egy másik amit szintén ő írt.

2019. jan. 16. 23:17
 307/326 anonim ***** válasza:
A lehető legszánalmasabb rész ebben a dologban, hogy azt hiszed, a nyilvánosan kiírt "szeretlek" jelent valamit... A face? Most komolyan, erre alapozol bármilyen következtetést is? A szeretetet főleg tettekkel kell kimutatni, például úgy hogy nem csalnak meg. Az meg hogy később telefonon "lerázta a nőt" szintén nevetséges... honnan tudod hogy később nem csúszik előtte térden állva a bocsánatáért? Akár már fel is hívhatta hogy megmagyarázza "muszáj volt olyan durva dolgot mondania, mert lebukott előtted". Akit itt folyamatosan aláznak, az te vagy. A másik nő saját magát alázza amikor házas emberrel kezd, de az az ő baja. A te bajod meg az, hogy a ragaszkodásod miatt elfogult vagy és mentegetni próbálod a tetű férjed. Még a gyerekekkel is takarózol hogy önigazolást szerezz amiért vele akarsz maradni. Ennyit jelentett számára a 20 év veled, hogy még filmre is vette a szexet mással, valószínűleg azért hogy sose felejtse el azt az egetrengető szexet amit átélt a csajjal. Szerintem nézd meg még jó párszor azt a filmet, és esetleg keress továbbiakat. Akkor talán megveted majd annyira hogy nem bírja kimosni magát a szánalmas próbálkozásaival a helyzetből és végre kirúgod. Nem csak téged, hanem a családotokat árulta el. Az idő, amit a nővel tölt, tőled és a gyerekeitől veszi el...
2019. jan. 23. 14:32
 308/326 A kérdező kommentje:
Utolso te valamit itt nagyon felreertettel.EN egyaltalan nem azt mondtam, hogy az hogy kiirja a facebookra,hogy szeret, az azt jelenti, hogy tenyleg öszinte velem es csak engem szeret.En azt mondtam, hogy ez egy bizonyitek arra, hogy a szeretö sem jelent neki semmit, mert megalazta elöttem!!Ez nagy különbseg!Es azt mondtam ez nekem jobb erzes, mintha a szeretöjebe tenyleg szerelmes lenne, es tisztelne!
2019. jan. 23. 14:51
 309/326 A kérdező kommentje:
Ja es utolso!En nem vedem a ferjemet!NEm akarom hogy ez igy nezzen ki!Csak ami nem igaz, azt nem verem ra!Soha nem vett el tölünk idöt,minden nap 4 kor itthon van es hetvegen is!Vegig!Nem megy sehova! A szeretöjevel gondolom munkaidöben talalkozott mivel neki az kötetlen.
2019. jan. 23. 14:56
 310/326 anonim ***** válasza:
75%
Beteg vagy, meg az is aki megeszi ezt a sok kamut!
2019. jan. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!