Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
 271/326 A kérdező kommentje:
Utolso Szinte Mindennap Volt szex.. De Amugy igaz Minek is nyissa Ki ä száját? Ne szoljon!csaljon meg.! Es tudod mit? Mostantol en se szolok Mert ugy erzem kevės ä gyengedseg! Megyek Felre!ok?de nem szólhat erte o se Hiszen Ez ä megoldas!!
2019. jan. 12. 15:43
 272/326 A kérdező kommentje:
Ja ėrtem Utolso. Szolok neki Hogy Dragam.mivel Massal fekszel le most nincs szex Mert undorodok de Majd hä Kesobb ezt elfelejtem Megint lesz OK? Addig legyszi varjal RAM! Köszike!
2019. jan. 12. 15:46
 273/326 anonim ***** válasza:
60%

A baj inkább az önismeret hiánya. Fogalma se volt, hogy mi a baja, csak érezte, hogy valami nem ok.

Igazából ez két ember játéka. Neked semmi nem tűnt fel?

Ez a "megyek félre" két helyen problémás:

1. nem jó válasz, ha vele akarsz maradni

2. nem mégy félre mert nem vagy olyan:) szerintem...

2019. jan. 12. 15:47
 274/326 anonim ***** válasza:
Simán annyit kell mondani, hogy nem kívánlak, majd ha igen, akkor lesz szex.
2019. jan. 12. 15:51
 275/326 A kérdező kommentje:
Mondom Hogy kinyalja ä se.....em nyilvanosan!szerinted hany Pasi vall szerelmet ä facebookon orszag vilag elott? Ezzel is azt mutatta hogy nincs gyanakvasra okom!miert gyanakodtam volna?
2019. jan. 12. 15:53
 276/326 A kérdező kommentje:
Utolso Majd hä igen akkor lesz szex:))Ez jo:))es szerinted elmulik az undorom 1 eV mulva Mert elfelejtem amit lattam????
2019. jan. 12. 15:54
 277/326 anonim ***** válasza:
Ki a franc tudja. Lehet igen, lehet nem. Ha nem, akkor majd kitalálod mit tudsz vele kezdeni. Azért mondom, hogy itt telni kell az időnek. Neked is kell kicsit változtatni, neki is. Ha együtt akartok maradni, akkor azért lépéseket kell tenni.
2019. jan. 12. 15:59
 278/326 A kérdező kommentje:
Ez jo.. Nekem Kell Tenni erte:))))) o meg bentveri ä Videora..ilyen Beėg egy ember agyaba es sOHA nem Lehet elfelejteni!!es szerinted Utolso Nekem min kene valtoztatnom? O azt Mondja Minden tokeletes bennem
2019. jan. 12. 16:02
 279/326 A kérdező kommentje:
Utolso kezd erdekelni.. Mit valtoztassak en hogy ne csaljon ä ferjem?meselj..
2019. jan. 12. 16:03
 280/326 anonim ***** válasza:

Egyszer már leírtam. de akkor írok még egyet:

1. Ha vele akarsz maradni, akkor SOHA, de SOHA ne nézz bele a telefonjába, laptojába, pendrive-jába stb,

2. Helyezd a gyerekek elé a fontossági sorrendben.

2019. jan. 12. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!