Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Kérdező itt te nem érted(mert nem is akarod érteni), amiket neked írnak.
Mit számít a 20 év?Semmit, ha valaki átver és csúnyán.Mit ér egy netes szerelmi vallomás, ha valójában nincs mögötte valódi tartalom, bármennyire is szeretnéd hinni, hogy van?Semmit.
Mit ér az, hogy van két gyerek, de az apjuk egy kalap sza..rt nem ér?Nem tiszteli sem a gyerekeit, sem a feleségét, sem a házasságát.Szerinted ez a tisztelet és a szerelem jele, hogy még videóra is veszi, ahogyan másokat dug?Elég hülye felfogásod van, ha neked ez ezeknek számít még most is.
És mit szeretnél kérdező az elkövetkező kb.20 évben még?A fejed átkúrását, a különböző szeretők utáni gatyamosást?Ez vár rád, bármennyire is tiltakozol ellene.Nagy életcél anyukám...Semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt, ne áltasd magad feleslegesen.Bár amilyen buta tyúk vagy, erre hajaz az összes megnyilvánulásod.
Egy kb.30-40-es nőnek ennyi ésszel rendelkezni tiszta SZÉGYEN!
És minél több válaszodat olvasom, kezdem megérteni, hogy miért is lettél megcsalva.Mondjuk a férjed helyében én inkább már kivágtam volna egy ilyen buta nőszemélyt...
És végül mit számít az, hogy te állítólag még szerelmes vagy most is?Semmit, ha a kedves párod már nem érzi ezt feléd, csak megjátssza, hogy megmaradjon a kényelme.
Félelmetesen buta vagy, ha elhiszed, hogy a neten írt nagy szeretlek mögött valódi érzelmek állnak.Ne hazudj önmagadnak, nem érdemes.Fogsz te még olyat csalódni a házasságodban, ha ez még nem volt elég, hogy élni sem lesz kedved, de főleg nem ide írogatni!
Sajnos amikor az észt osztogatták, te nem voltál jelen.
"Mindenesetre ezt ä Not porig alazta elottem.ez mar tobbet 'nem tema"
Ezen szó szerint felröhögtem. :D :D
Őt alázta előtted kamu szöveggel? :D Kapj már a fejedhez te agyatlan liba!
A férjed haverjai a férjeddel egyetemben meg szétröhögik az agyukat, hogy milyen könnyen megvezethető vagy a kiírt szeretlekkel. :D Nehogy azt hidd, hogy a hátad mögött a csaló férjed nem röhög ki...dehogynem, csak ezt nem fogja a buta orrodra kötni.
Oké, megalázta a nőt azzal hogy kiírta neked a férjed fbra hogy szeret.
És az meg semmis, hogy félre ment, felvette videóra, hogy olyan élvezettel dugja a nőt mint téged talán soha... És még haza is vitte a közös otthonotokba hogy arra verje ki.
Ez egy jó kérdés, mert itt kibukik a válaszolók és a kérdezők legnagyobb hibája.
A kérdező már eldöntötte mit csinál
A válaszolók meg minősítik a kérdezőt
Férfiként kibírom hogy csak a feleségemmel fekszek le. Igaz mi teszünk is érte hogy változatos és aktív nemi életünk legyen így 15 év után is.
Illetve ha a nők kibírják egy férfi mellett... akkor a férfi szerinted miért nem bírja ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!