Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
"Így ha rosszul dönt,magát fogja okolni."
Te ezt el is hiszed?Nem fogja magát okolni.Olvasd végig a kommentjeit.Szinte mindben egyedül a szerető van kihozva bűnösnek.És azt élvezi, hogy szerinte a drága férje megalázta azzal a szeretőt, hogy kiírt neki a faszbukra egy "szerelmi vallomást".Pedig itt ő sokkal megalázóbb helyzetbe került mint a férje nője.Azt sem tartom kizártnak, hogy a férj bennfentes haverjai tudtak a viselt dolgairól.Látva ezt a nagy szerelmi vallomást meg jókat röhögnek a markukba, hogy micsodafa.szacsávó ez, hogy így eltudja szédíteni a feleségét még ennyi év után is.A háta mögött meg azt csinál, amit akar.
A kérdező következő kérdése már előrelátható.
"Megint lebukott a férjem egy ri.banccal, pedig én mindent megbocsátottam neki.Most hogyan tovább?"
És esze ágában sem lesz végiggondolni, hogy mindezt megelőzhette volna, ha kiteszi a francba ezt a jellemtelen embert, amikor még nem volt túl késő.
Ezt már én is észrevettem😂
Strucc politika
Azért nem válaszolt a kérdésekre, mert ez már túl sok lenne az agyi kapacitásának, avagy ezekre már tényleg nem merne őszintén válaszolni. Bár szerintem csak szórakozik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!