Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/326 anonim ***** válasza:
45%
Ne bántsátok :) Úgyis Ő dönt,hogy mit szeretne.Így ha rosszul dönt,magát fogja okolni. Ha pedig a tanácsok miatt döntene rosszul,akkor szidná magát,hogy miért hallgatott ránk,miért hagyta magát lebeszélni arról amit akart,amit jónak vélt. (És ki tudja,lehet valóban az a jó döntés. 50-50% )
2019. jan. 11. 15:41
 212/326 anonim ***** válasza:
86%
Azért ne ülj olyan biztosan a lovon, mert jöhet még egy olyan szerető , akibe belehabarodhat. Mert, hogy ezek után már biztos, hogy félre megy.
2019. jan. 11. 15:47
 213/326 anonim ***** válasza:
100%

"Így ha rosszul dönt,magát fogja okolni."

Te ezt el is hiszed?Nem fogja magát okolni.Olvasd végig a kommentjeit.Szinte mindben egyedül a szerető van kihozva bűnösnek.És azt élvezi, hogy szerinte a drága férje megalázta azzal a szeretőt, hogy kiírt neki a faszbukra egy "szerelmi vallomást".Pedig itt ő sokkal megalázóbb helyzetbe került mint a férje nője.Azt sem tartom kizártnak, hogy a férj bennfentes haverjai tudtak a viselt dolgairól.Látva ezt a nagy szerelmi vallomást meg jókat röhögnek a markukba, hogy micsodafa.szacsávó ez, hogy így eltudja szédíteni a feleségét még ennyi év után is.A háta mögött meg azt csinál, amit akar.

A kérdező következő kérdése már előrelátható.

"Megint lebukott a férjem egy ri.banccal, pedig én mindent megbocsátottam neki.Most hogyan tovább?"

És esze ágában sem lesz végiggondolni, hogy mindezt megelőzhette volna, ha kiteszi a francba ezt a jellemtelen embert, amikor még nem volt túl késő.

2019. jan. 11. 16:03
 214/326 A kérdező kommentje:
66 szazalekos... Mi az az 50-50 szazalek?ezt nem ertem
2019. jan. 11. 17:25
 215/326 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes hogy csak azokra a dolgokra válaszol a kérdező amikből jól tud kijonni. Amire nincs magyarázata, amikkel megfogjak azokra nem reagál.
2019. jan. 11. 17:54
 216/326 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is észrevettem😂

Strucc politika

2019. jan. 11. 17:56
 217/326 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen kérdésemre sem válaszolt. :D Valószínű magasra tettem a lécet, ezt már nem képes megugrani.Mondjuk ennyi ésszel, amennyivel rendelkezik, nem csodálkozom rajta.
2019. jan. 11. 18:13
 218/326 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vilag legszexisebb pasija tenne neked a szepet,te lefekudnel vele-csak sex es mas semmi-vagy nem tudnad megtenni, mert te a ferjedet szereted?
2019. jan. 11. 18:28
 219/326 anonim ***** válasza:
100%
Arra sem válaszolt hogy mi van akkor ha a szeretőnek nincs fbja vagy szimplán nem érdekli hogy ő létezik 😂 de arra sem kaptunk választ hogy nem fél-e a nemi betegségektől, és hogy van gusztusa azt a szájat megcsókolni ami előtte mást n.yalt ki vagy azt a pénis.zt a szájába venni ami előtte más pu.ncijában járt.
2019. jan. 11. 19:23
 220/326 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem válaszolt a kérdésekre, mert ez már túl sok lenne az agyi kapacitásának, avagy ezekre már tényleg nem merne őszintén válaszolni. Bár szerintem csak szórakozik itt.

2019. jan. 11. 19:29
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!