Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/326 anonim ***** válasza:
100%

Most tekints el a gyerekektől és a facebookos szerelmi vallomástól. Szembesítsd a férjed a saját érdekedben. Nem tudhatod, hányszor lépett már félre, ezzel a nővel is mióta tart a viszonya. Bármi féle fertőzést, nemi betegséget elkaphatsz! Itt gyk-n is olvashattunk már ilyen történeteket, ahol így bukott le a másik fél, hogy hazavitt egy szép nemi bajt, ami csak szexuális úton terjed. Kell ez neked?

Védekezett a férjed ezzel a nővel egyáltalán? Ha nem, még undorítóbb. Hogy lehetsz nyugodt?

Vagy védekeztek? Mi a garancia, hogy mindig húzott gumit?

2019. jan. 10. 23:33
 202/326 anonim ***** válasza:
100%

A gumi sem véd minden ellen. Hpv-t pl óvszerrel és orális szex közben is el lehet kapni. Ez pedig a nőknél veszélyes.

Pfejj, pont ezért nem feküdnék le a férjemmel többé, ha megcsalna. Undorító

2019. jan. 11. 00:02
 203/326 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Attól félsz,ha kidobod a férjed,utána egyedül maradsz?Nem fogsz társat találni? Egyik válaszodból tegnap azt a következtetést vontam le. Egyébként biztos,hogy nem maradnál társ nélkül. Lehet nem 2 héten belül találnál,de az új igazán boldoggá tudna tenni. A férjed meg rájönne,hogy a szeretője nem Te vagy,napi szinten,együtt élve nem is olyan csodálatos mint a pásztorórák alkalmával volt. Volt szomszédomék jártak így. Egy pitsa képbekerült.Férfi elhagyta a családot,minden csodaszép volt,esküvő blabla.Most meg már panaszkodik,hogy "nem csinál otthon semmit,nem dolgozik csak a pénzt költi ,póthaj,műköröm,műmell,műszáj,nem főz,nem takarít..." Erre csak annyit mondtam neki"Te voltál megbolondulva a műnődért,hogy milyen "szuperfantasztikusanjólnézki",még a rosszlányokon is volt :D Kellett a műnő villogni,akkor most legyél vele boldog.Edd a blokkokat,amiket shopping után hazavisz :) Látod,náluk a szerető a napi együttélés során maga a borzalom lett. Nálatok a szerető fiatalabb? Ismered?
2019. jan. 11. 06:17
 204/326 anonim ***** válasza:
100%
Istenem xD Te kiszülted a józan eszed! Teljesítetted a princípiumot! Te vagy a tökéletes fidesz szavazó! Ajvé! xD
2019. jan. 11. 12:18
 205/326 A kérdező kommentje:
Azt birom Hogy Itt az Összes gyerektelen aki meg sOHA nem Volt ilyen helyzetben mindent osszeir. Kozben az Összes Olyan aki mar megbocsatott ilyet az most Itt lapit.90 szazalekban vAn megcsalas hosszu hazassagban gyerekekkel es szinte mindegyik Egyutt Marad. Persze most Jon Megint az hogy en elmebeteg vagyok. Es az Összes ember aki megbocsatotta az most Itt lapit.kepmutatas.errol szol ez äz egesz vilag.
2019. jan. 11. 13:32
 206/326 A kérdező kommentje:
Nem fura Hogy egyetlen vâlaszolo se irta Ki azt ide Hogy megbocsatotta?azert Mert nem merik IDE Irni. Aztan Privatban irogatnak Nekem.
2019. jan. 11. 13:35
 207/326 anonim ***** válasza:
100%

"Azt birom Hogy Itt az Összes gyerektelen aki meg sOHA nem Volt ilyen helyzetben mindent osszeir. Kozben az Összes Olyan aki mar megbocsatott ilyet az most Itt lapit.90 szazalekban vAn megcsalas hosszu hazassagban gyerekekkel es szinte mindegyik Egyutt Marad. Persze most Jon Megint az hogy en elmebeteg vagyok. Es az Összes ember aki megbocsatotta az most Itt lapit.kepmutatas.errol szol ez äz egesz vilag."

1.Én voltam ebben a helyzetben, de el is váltam.Többre tartom magam annál, hogy valaki hülyének nézzen.Nálam a megcsalás nem bocsátható meg semmilyen indokkal.

2.Azért nem merik kiírni, mert:

-félnek a lepontozásból

-tudják, hogy gyávák és gyengék, ezt kevés ember

meri őszintén felvállalni

3.Ha szerinted a hosszú házasságok 90%-ban van megcsalás, és ez szerinted belefér, akkor mi értelme volt a kérdésednek?Mert szerintem semmi.Megbocsátod, elnézed, oszt' élsz a látszatban továbbra is.Ehhez nem kell kérdezni.

4.És nagyon tévedsz, sokan nem maradnak együtt.A válások száma egyre nő, nem véletlenül.

2019. jan. 11. 14:15
 208/326 A kérdező kommentje:
Utolso nem Tudom mit fogok Tenni mėg. Egyebkent rakerdeztem es mit ad isten azt mondta csak szex Volt. Nem ėrez iranta semmit.. Semmi ėrtelme nem volt Rakerdezni ugyis azt mond amit akar. Es Persze Engem szeret.Kulonben hä ä Not szeretnė nem irnâ Ki nyilvanosan mindenhova hogy engem szeret mert azzal azt ä Not alázná.es latod... Pont ezeket mondtam....
2019. jan. 11. 14:34
 209/326 anonim ***** válasza:
100%
Én neki adtam az exemet a szeretőjének!! :))) Pedig volt közös gyerek
2019. jan. 11. 15:06
 210/326 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom mit fogsz tenni.Azt, amit írtam.Vele maradsz és élsz a látszatházasságodban, amit néhány facebookos

szintén látszat szerelmi vallomás a külvilág felé tart fenn.Neked ez már bőven elég lesz, hogy elalélj a "naccerű" félrekefélős férjedtől.Nem vagy túl igényes, az tény.

Persze, hogy azt mondta csak szex volt.Merne mást mondani?Azzal megkockáztatná a fix punci elveszítését.Bár, ahogyan elnézem ettől nem kell tartania.Ha előtted dugná meg a fél országot, te akkor is elnéznéd neki, mer' a gyerekek..., meg nehogy má' a szerető(k) nyerjen(ek).Tisztára mint egy verseny, egy gerinctelen, hazudozó, gyáva, kényelmes pasiért.Megér ennyit egy férfi?Szerintem nem.Ettől különbek szaladgálnak a világban, akik még tudják valóban szeretni és tisztelni a nőket, feleségüket, élettársukat, barátnőjüket.Azt nem mondom, hogy mindegyiket, mert valóban vannak olyan nők, akik annyit sem érnek, hogy valaki a lábukat törölje beléjük.

És nem érdemes kérdezgetni a férjedet, nem fog igazat mondani, mert jellemtelen.Ez nem fog változni, ebben ne is reménykedj.Úgy átver a palánkon és annyiszor, ahányszor csak kedve tartja.Mert megteheti, hiszen nincs következménye a tetteinek.És biztos vagyok benne, hogy rengeteg mindent nem tudsz, amit már megcsinált veled a 20 év alatt.Lehet soha nem is fogod megtudni, mint az elkövetkező húzásait sem.Mostmár sokkal, de sokkal óvatosabban fog nőzni a hátad mögött.Hozzád hazamegy, belevigyorog a képedbe, mintha minden rendben lenne, közben meg más nő nemi szervéből húzta ki a száját előtte.Téged meg körbecsókol, hogy ne gyanakodj.És sikerrel teszi, mert mindent elnézel neki.

És igen, aki 1x megtette, az bizony megfogja máskor is tenni.Mindig találni fog maga számára és mások számára is különböző mentségeket, indokokat, hogy mért is.Az más kérdés, hogy a többség nem hisz neki, és joggal.

Te komolyan megtudnál bízni benne???És van hozzá még mindig gusztusod, amikor valójában azt sem tudod hány nőn ment még végig melletted?Ez az egy kiderült, a több meg nem.Egy megbízhatatlan pasit választottál férjednek, ezzel jobb, ha szembenézel.

A gyerekeid meg nem hülyék, ne nézd őket annak.Előbb-utóbb megnőnek, aztán innen-onnan elejtett pletykákból, akár az otthoni légkörből ráfognak jönni a valóságra.Azt hogy fogod kimagyarázni nekik?Életed végéig marha nehéz lesz a látszatot fenntartani.

És ami a legelkeserítőbb, hogy már nem vagy 20 éves, de még mindig csak azon a szinten gondolkozol.

2019. jan. 11. 15:15
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!