Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
ide figyelj, te rettenetesen naiv kérdező!
mnekem szerelmet vallott egy pasi, miközben párja volt, és kitett egy közös képet facebookra kettejükről.
ez qurvára nem jelent semmit, érted???
ez pont, hogy azt jelenti, h. a világ felé egy maníros, hazug képet mutat, megjátszza magát a férjed, hogy minden oké.
ezért az álságos, hazug viselkedéssért pláne ki kéne rúgnom.
de mivel extra ostoba vagy, fel sem fogod, h. mennyire megaláz.
En is voltam egyutt egykor hazas pasival.Csak hetvegente jart haza,az egesz hetet egyutt toltottuk.De ha nem volt kedve hazamenni hetvegen sem,akkor en magam kertem meg, hogy a csaladjat azert hivja fel,es a fulem hallatara mondta nekik, hogy mennyire hianyoznak es mennyire szereti oket.Akkoriban meg nem volt facebook,nekem most sincs,de eskuszom, a kedvedert regisztralok,es kiirom, hogy szerelmes vagyok beled.Te meg majd azt is elhiszed, merthat kint van a facen, akkor igaz.
Kulonben az is lehet, hogy egyutt voltak akkor is, amikor ez a granitszilardsagu facebook bizonyitek szuletett.Talan ugy gondoltak,irunk mar ennek a birka nonek valamit, nehogy gyanut fogjon.
A video meg igazan semmiseg, biztosan a hazassagi evfordulora keszitettek neked ajandekba.
Na, ledúrtam az uccsó adag rakott karfiolt, most van időm írni.
Kérdező. A fb az semmi. Nincs lelke. Nincs jelentősége.
Ha a férjed TÉNYLEG szeretne, nem csalt volna meg, pláne nem tartott volna szeretőt. Ezen kívül minden más csak sallang, minden leírt vagy kimondott szó. Érted?
Ki tudja meddig ők kurogattak a hátad mögött, szervezgettek, még le is videózták basszus!
Nem érzed mekkora gáz ez? Vagy a kölykök a szemeden ülnek?
Ja ez külön vicc, hogy JajagyerMekek.
Nincs szánalmasabb annál amikor egy nő mindent alárendel, még saját magát is, csak mert gyerek. Arról már nem is beszélve hogy ezzel őket is tönkre vágod. De ezt már kiveséztük az elején.
Tudod nekem semmi önbizalmam, de tényleg, van hogy a tükörbe nem tudok belenézni pedig nem vagyok csúnya.
De ha valaki ennyire megalázna, én válnék. Igazából már a megcsalás is indok nálam, de ez más tészta. De ez az egész bókolósdi meg fészbukk ez egy vékony réteg a megcsalásdomb felett, ami arra jó hogy ne szakadj bele a valóságba, amit nem akarsz látni.
Jaj még kérdezni akartam:
Te szereted őt?
És meg tudnád így csalni? Érzed azt a vastag falat a kapcsolatotok és más pasik/csajok/ogrék/klingoniak stb között?
Na ő ezt nem érzi. Aki szeret az nem tud csalni.
Kedves Kérdező!
Elolvastam a történetet és a kommentjeidet.
Megértem, hogy 20 éve együtt vagytok, van 2 szép, okos gyermeketek, közösen felépített életetek.
A videó megtalálása egy borzasztó dolog lehetett, nem tudom, hogy bírtad megállni, hogy ne vond kérdőre a férjed.
A te döntésed, hogy a házasságotokkal ezek után mi lesz. A férjed a leírásod alapján mintaférj. Viszont a videó megtalálása bizonyítja, hogy mégsem az. Az, hogy te nem szeretnéd, hogy a szeretőjével legyen boldog, érthető. De pl én nem tudnék egy ilyen férfiban ezek után megbízni.
Semmit nem tudunk arról a viszonyról, uganugy kezdeményezhette a férjed mint a nő. Nem tudjuk mióta tart, lezárult -e. A férjed elképzelhető, hogy azért figyel oda jobban rátok, mert igy szeretne a saját lelkiismeretén könnyíteni, és hát ha te azt hiszed hogy ő mennyire szeret nem is merül fel benned, hogy megcsal. Az a verzió is elképzelhető, hogy a szerető megzsarolta a férjedet, hogy kitálal neked és te borítasz mindent, elválsz, a gyerekek hozzád kerülnek stb stb. Így, hogy mindenhol, ország-világ előtt hangoztatja, hogy mennyire szeret, csak óvintézkedés.
De tegyük fel, tényleg imád a férjed, a tenyerén hordoz, kényeztet. DE ott van a videó, amit láttál az beleégett a tudatodba. Az ilyet az ember nem felejti el.
Lehet, hogy a férjed megalázta a szeretőjét a facebook kijelentésével,de ez nem változtat azon, hogy megcsalt. Semmilyen szerelmes üzenet nem teszi jóvá a hazudozást, megcsalást.
Teljesen mindegy ki látja a bejegyzést, ha te élsz ezzel az emberrel és te nézted végig a videót, és te szenvedsz belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!