Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kidobtam. Mármint, nem jártunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobtam. Mármint, nem jártunk, de nem randiztam vele tovább. Ez mennyire gyakori eset? Több lenn.

Figyelt kérdés

Szegény csávót kidobtam. Megismertem netes társkeresőn. Leveleztünk. Megdobogtatta a szívem. Nagyon hosszú leveleket váltottunk. A találkozónk előtt jobban átnéztem a képeit a társkeresőn, és találtam egy arcközelit, amitől szabályosan megijedtem, nem jött be. Találkoztunk.

Vegyes érzéseim voltak. Jobb volt, mint amilyentől tartottam, és élveztem a randit, romantikus is volt, de nem éreztem azt hogy na ő lenne az, nem jött be eléggé valahogy mégsem. Kés élén táncolt a dolog.

Aztán leveleztünk tovább. És elfeledtem hamar az aggályaimat, amik a randi során kialakultak, hogy kissé talán túl barátiasak az érzéseim felé.

Aztán sor került a harmadik találkozóra, de úgy, hogy már a harmadik is előre egyeztetve volt. Nos, az első randin a jótékony éjjeli homály fedte őt végig, mert sétáltunk a várban, de ezen a második randin az erős fényben pillantottam meg a metrómegálló peronján. És abban a pillanatban megpecsételődött az egész bimbózó kapcsolat sorsa. Lenyomtam vele a randit, de nem élveztem. Sőt. Mikor meg akart csókolni a Dunaparton, erővel kellett eltolnom és megmondani, nem fogunk csókolózni. Ráadásul ez a csókolózási szándéka tovább rontott a dolgon. Kvázi megijedtem tőle, onnantól kezdve alig vártam hogy a biztonságos otthonomban legyek, és soha többé ne kelljen látnom. Ezen kívül ez a csókolózhatnékja még egy érzést szült bennem: undort. Onnantól kezdve kifejezetten undorodtam tőle. Szegény... Pedig odáig voltam érte, nappal róla ábrándoztam.

Úgy voltam vele, isten mentsen a harmadik talitól, gyorsa levélben kidobtam, valami indokkal hogy nem állok kész kapcsolatra... Hazakísért, mire hazaért, ez a levél várta őt... Szegény.

Utána mérges lett, de pár nap múlva megbékélt.

Nekem sem volt könnyebb. A második randin mondta hogy már ebszélt rólam a barátainak meg az anyjának, én meg arra gondoltam, kár volt, mert randi után repülsz...

Szegény. Pedig olyan aranyos. És szorgalmas, okos, dolgos. De az első randin is voltak fura dolgai, pl. közelről bámult engem, mikor a panorámát kellett volna nézni. Meg akkor is, mikor a zebránál álltunk, és a lámpát kellett volna nézni.

Kíváncsi vagyok, hány férfi járhat így, aki aranyos, de egyszerűen nem jön be eléggé a nőknek. Nem tehetek róla, én megpróbáltam. Sok nő ennyit sem adott volna a dolognak, emennyit én.

2017. máj. 8. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a kérdés? Lehet még nincs túl sok tapasztalatod a randizásokat illetően, de nincs semmi gond, lépj tovább.

Óhatatlan hogy a "vakrandik" 90%-ka így végződik. Nekem is több barátom mint potenciális pasim lett az ilyen randikból. Szóval relax... :)

2017. máj. 8. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakori. Hiszen csak ismerkedtek. Élőben nem jött be. Ennyi. Ne ragd magad ezen. Máskor meg előre ne lovald magad bele semmibe.
2017. máj. 8. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Tedd túl magad rajta, azért csináltad, hogy mi találjunk majd egymásra! ;)
2017. máj. 8. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is gyakori eset, de ez a randik lényege. Esélyt adsz xy-nak, aki elsőre szimpatikus volt. Elkezditek megismerni egymást, aztán vagy lesz belőle párkapcsolat vagy nem.
2017. máj. 8. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:

nagyon gyakori, pont ahogy a #4. írta.

N24

2017. máj. 8. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szegény.
2017. máj. 8. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyakori. Az én mércém szerint még jófej is voltál. Ha engem nem vonzott egy férfi, nem is találkoztam vele.
2017. máj. 9. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ebből az jött le, hogy hülyitetted szerencsétlen srácot..ha már az elején nem jött be mért kellett pazarolni rá az időt.. Az meg, hogy közelről bámult na és, tetszettel neki biztos, örültél volna ha inkább a telefonját nyomkodja? Ti lányok mindig azon sírtok hol a normális pasi, amikor meg ott van lekoptatjátok..
2017. máj. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!