Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam tegnap. Mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam tegnap. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy lánnyal. Jól elbeszélgettünk.Semmi olyan nem volt ami gáz lenne. A végén hazavitt.. mozit is megbeszéltünk .megkérdeztem,hogy érezte magát.. azt mondta jól..őszintének tünt. Este írtam neki,akkor már azt írta,hogy barátként tudna kapcsolatot velem csak folytatni. Mi lehetett ez?. Kérdeztem mi nem volt szimpatikus... annyit mondott nem volt az a szikra aminek kellene lennie.
2017. ápr. 14. 20:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Hogyhogy mi lehetett a hiba? Hát megmondta, nem? Nem indítottad be. N
2017. ápr. 14. 20:48
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Mi lehet a hiba?

"annyit mondott nem volt az a szikra aminek kellene lennie."

ennyi nem elég?

itt senki nem távolba látó gondolat olvasó, hogy a csaj miért dönt úgy ahogy.

ezer egy oka lehet.

2017. ápr. 14. 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

Ennél őszintébb választ vársz tőle?

Nem tetszettél neki, ennyi.

Kapcsolat megszakít, lány elfelejt, következő keres és hajrá...

2017. ápr. 14. 20:49
 4/19 anonim ***** válasza:
29%

Egyszer úgy megnézném azt a szikrát meg kémiát, tüzet és pluszt amivel takaróznak :D

30/f

2017. ápr. 14. 20:49
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem "takarózás" faxikám. Lefordítom neked, hogy értsd: a pali stílusától, gesztusaitól, viselkedésétől nem bizsergett a nőnél a nuni. Ennyi. Ezt nőként írom, tudom miről beszélek.
2017. ápr. 14. 20:52
 6/19 Lazy Lover ***** válasza:
100%
nem tettszettél neki ennyi ..
2017. ápr. 14. 20:54
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
#4 el kell menni egy kínai vegyipari gyárba, ott garantáltan látsz majd tüzet, szikrát és minden egyebet :D
2017. ápr. 14. 20:54
 8/19 anonim ***** válasza:
53%

Pont hogy ezzel van ki a tököm, hogy az agyunk számítógép, a testünk biorobot meg hasonlók. Érdekes, hogy a nők kikéri magának, hogy márpedig ő egy emberi lény a férfi meg hozzá képest egy disznó, mégis mikor embernek vagy nőnek kéne lenni, jönnek ezzel az "élő szövet a fémvázon" fassággal miszerint ő szikrát vet, sav-bázis reakciót folytat és különben is lángol. Hagyjuk má' ! -.-

30/f

2017. ápr. 14. 21:02
 9/19 anonim ***** válasza:
51%

kikérik maguknak* (bocs)

30/f

2017. ápr. 14. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Megnézem majd a következő csaj arcát, amikor megmondom neki, hogy bocs, de nem indítottál be... :D
2017. ápr. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!