Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin nem volt csók. Végzetes hiba?
26 vagyok, neten ismertem meg egy nagyon szép lányt, 27 éves.
Hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy moziba megyünk, és tegnap össze is jött, amit nem gondoltam volna.
Nagyon szép, és folyamatosan az van bennem, hogy bárkit megkaphatna, pénzes vállalkozót, tőlem jobb csávókat, jobb autóval stb. Picit égtem is h a 30 éves kocsimba ültettem be.
Nagyon sokat, és jókat beszélgettünk a mozi felé az úton. Semmi kínos csend nem volt, sőt visszafelé úgy láttam rajta h még jobban megkedvelt.
A házukig hazavittem, ott kint a hidegben még kb 10 percig beszéltünk, nevettünk, 3szor búcsúztunk el puszival h na most már tényleg megyünk. És az egyik ilyen alkalommal megöleltem magamhoz, amit sztem nem tudott hova tenni XD
Elcsesztem hogy nem smároltam le, lehet azt "várta", de nagyon bennem volt az h tőlem sokkal jobbakat megkaphatna, tényleg szinte bárkit, és ha kezdeményezek, és ő nem vevő rá, akkor csak még jobban megcsappan az önbizalmam...
Mondta h nagyon vigyázzak a hazafelé úton, én kértem tőle ismétlést h találkozzunk újra, annyit mondott h megbeszéljük, és elmosolyodott kedvesen.
Tökösebbnek kellett volna legyek...nagyon bánom h meg sem próbáltam megcsókolni.
A mozizás közben nem "érintkeztünk" nem akartam letámadni, h tapizom meg stb, lehet ez is hiba.
Nagyon kijöttem a randizásból :(
Remekül be szokott válni a kérdés: - Megcsókolhatlak?
Ezt egy 27 éves lány aranyosnak fogja találni.
Ne foglalkozz azzal, hogy kit kaphatna meg. Egyébként biztos vagyok benne, hogy most ő is azon morfondírozik, hogy talán nem is tetszik neked. Majd annál nagyobb lesz a boldogság, amikor mégis elszánod magad. Addig is, a 3 puszi legyen neked bátorítás. Ne tökös legyél, hanem természetes, őszinte.
A megbeszéljük mondjuk nem jó jel, de feleslegesen rágod magad a dolgon, az időben nem tudsz visszamenni hogy változtass a múlton.
"Hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy m
MOZIBA megyünk, és tegnap össze is jött, amit nem gondoltam volna. "
:)
Nekem eszembe se jutott, hogy első randi végén legalább egy puszival búcsúzzak el a férfipartneremtől. Pedig nagyon bejött.Mondjuk ő sérelmezte amikor egy fél óra múlva felhívott....Akkor döbbentem rá, hogy olyan régen nem randiztam hogy az ettől való para miatt örültem, hogy " túléltem" az egészet.
Na es persze volt folytatás...úgyhogy szerintem nincs veszve semmi.
nincs veszve semmi, dehogy. max a 3. randin azért jó ha van csók. nem azért, de moziba ne menjetek randizni! ott nem lehet beszélgetni, érintkezni. Aktív program: bowling, séta, vagy bármi más, ahol tudsz olyan szitukat teremteni, ahol csók is lehet... sok sikert!
29f
1 óra volt a kocsiban beszélgetni odafelé meg visszafelé is. És sosem volt csend.
Nemtudom minek gondolta, de én randinak éreztem. Sokat mosolygott és már az elejétől szerintem szimpatikus voltam neki.
Eltoketlenkedtem az az igazság :/
És ott tartok most h egy ilyen szép nőt úgysem kaphatok meg. Sosem éreztem még ilyet egy randimon sem.
Bármi lesz tanultam belőle és határozottabb leszek a következőnél. Biztosan fogok meg tőle randit kérni. De mivel fennvan társkeresőn az is lehet h már tegnap utánam randizik valakivel stb ezt nem tudhatom és megintcsak az van h jobban oda kellett volna tenni magam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!