Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerek ilyen lányokat? Ritkák? Bennem van a hiba?
okos,kedves,jó fej,vicces,lehet vele rendesen beszélgetni, legalább 18 évnél idősebb, (én 22 leszek pár hónap múlva)nem dugatta szét magát, normális fiúra vágyik, komoly kapcsolatot szeretne, végre valakivel örökre együtt lenni.
Kérlek, ha nem is az összes, de ha valamennyi tulajdonság rád illik, írj üzenetet.... Annyira jó volna megismerkedni egy hozzám illő lánnyal, akivel szikraszerűen megkedveljük egymást! Budapestiek előnyben, de ha nem laksz messzebb másfél óránál, akkor üsse kő :)
Hogy miért írtam ezt ide? Egyszerűen nincsen olyan társaságom ahol megismerkedhetnék ilyen lányokkal...
1. Nincs olyan hogy örökre, és én nem is lennék együtt olyannal aki ilyeneket mond.
2. Nem kéne olyan srác -annak ellenére, hogy teljesen rám illik a szöveg,- akinek már 5 barátnője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!