Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm egy hiba a mátrixban?
Mindenki részeg volt.Nos.Tegnap haverokkal (2 lány 2 srác + én és az exem,akivel baráti viszonyt folytatunk) buliztunk picit, kieresztettük a gőzt egy esti kerti partin.Na most egy sors által megjátszott jelenet következett.
A legjobb barátom ölében ült az exem,mert fázott...csak mosolyogtam, elsétáltam,kikönnyeztem magam, és megkérdeztem,hogy miért csinálták ezt? Azt mondták,hogy fázott a srác.Rendben, oké, végül is,én jó ember vagyok, nem haragudtam, inkább örültem,hogy örül. Később a legjobb barátom,és az egyik csaj csókolózni kezdtek, meg a másik srác és csaj is.Maradtam én,meg az exem.Ahelyett,hogy leült volna ő is legalább velem beszélgetni,hogy ne legyünk egyedül, elment sétálni (kiszellőztette a fejét). Utána mentem,mert unatkoztam,mit is csinálhattam volna.Szürkeség...szinte eltaszított a szavaival.Visszajöttünk együtt a kertbe.Romantikus zene szól...mindenki csókolózik.(minek kellett volna jönni?szépen elérzékenyül,és végre nem küzd többet az ellen,hogy még mindig kötődik hozzám,ugyanis odafelé menet ölelgetett,a buszon ráhajtottam a fejem a vállára, és simogatni kezdte az arcomat, és adott a fejemre puszikat.De nem így lett.Kitört magából, és elszaladt.Nem tudtuk hova, tehát eltűnt. Kiderült,hogy a buszhoz ment, persze ezt csak éjjel 2-kor tudtam meg.Részegen utána rohantam,bő 10 perc sprint volt ittasan, beájultam, felkeltem 5 perc múlva kb a földről,tovább mentem,leültem a buszmegállóba. Elérzékenyültem,a pia is kihozta belőlem a sírást...hogy ilyet teszek érte,és még csak nem is tud róla,mert nem értem el.Visszasétáltam, mindenki csókolózik még mindig, leálltam kolbászt enni kenyérrel,mert nem volt jobb dolgom...bocs a hosszú meséért. Kérdésem a következő lenne.Ez a csaj valami hiba a "mátrixban" ugye? Nem élek álomvilágban, de valahogy mintha elrendeltetésszerűen mentek volna a dolgok, romantika,mindenki együtt..ő meg inkább elmegy,nehogy már megpróbáljon szeretni,mert másik csávóval kezdett ismerkedni(haveri szinten!)
Szard le, ismerkedj normális emberekkel. Az exed egy rib. Nem ismered:
"A srácok szóltak: a törvény a régi. Szerelemért ne alkudj senkivel. Pláne egy lánnyal ki dobott téged. Ha ilyen vagy közülünk menni kell..."
És legközelebb mustárt is egyél, feldob. :)
ez a rész fura tényleg: " odafelé menet ölelgetett,a buszon ráhajtottam a fejem a vállára, és simogatni kezdte az arcomat, és adott a fejemre puszikat."
Nem lehet, hogy nem volt elég nyilvánvaló, hogy te benne lennél abban hogy megint együtt legyetek? És emiatt nem tudott hirtelen mit kezdeni a helyzettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!