Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam tegnap. Mi lehet a hiba?
Szerintem ez tipikusan az a szitu, amikor randizom egy fickoval, alapvetoen normalis, kedves, nem is nez ki rosszul, de nem kelti fol ferfikent az erdeklidesemet. Kozonbos.
Haverkodni persze, ok, de nem szeretnem pl hogy hozzam.erjen.
Magyarul nem jon be.
Ehhez nem kell "hiba".
Nem azert nem jon be mert valami konkretan nem tetszik rajta. Hanem nem tetszett meg. Ennyi.
Valószínüleg benned volt a hiba, de így most nehéz lenne kitalálni. Mindenesetre a következő dolgokat ellenőrizd.
1. Mennyivel nyomsz fekve? Ha normális átlagfiú vagy, csak izmommal fognak szeretni. Nagyjából fekvenyomásban a 4x8 80 kg az, amivel ha a többi izmod is arányosan fejlett, komolyan van esélyed.
2. Milyen ruha volt rajtad. Vitted a rolexedet?
3. Megvan a havi minimum 250 000 forintos fizetés?
4. Milyen autóval vitted haza a csajt? Bmw? ... Hoppá, itt egy komoly hiba.
5. Humor is volt, vagy csak simán beszélgettél? A lányokat röhögtetni kell folyamatosan.
next girl.
nem kell vele foglalkozni
Vannak olyan emberek, akiket elsőre annyira meg kell mozgatni, hogy szét akarják szedni veled a hálószobát, csak akkor lesz tovább. És ha nem ő, akkor te fogod mondani, hogy nincs meg a szikra, a plusz. Te is érzed, ha valami nem stimmel, max nem első randin, hanem mondjuk a negyedik után. Csa így, hogy ő mondta ki, szarabbul esik.
Én is randizgattam egy férfival, még a lakásán is voltam, de a harmadik randi után elkezdett koptatni, végül kinyögte, hogy hagyjuk a dolgot, mielőtt még esetleg lefeküdnénk egymással, mert nincs meg a szikra. Nem nagyon értettem, elvégre majdnem lerángatta rólam a bugyit, ha hagytam volna. Aztán randiztam egy másik férfival, és rájöttem, hogy ja, nálam nem volt meg a szikra. Mert a másikkal elsőre tudtam, hogy minden pont jó. Az agya forgása, a lelkivilága, a teste, az arca, a szexuális kisugárzása, minden. Na ott nemhogy szikra volt, de kohóban égett a tűz.
Ez ilyen egyszerű dolog, nem kell túlbonyolítani. Olyat kell keresni, aki illik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!