Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.2019. jan. 9. 11:04
1/326 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak egy régebbi videó? Még az előtti, hogy megismerkedtetek.
2/326 A kérdező kommentje:
Nem.20 eve vagyunk hazasok.A ferjem arcat talan felismerem..Egyebkent rajta van a felvetelen a datum..kb ket honapos-Itt nem az a kerdes hogy megcsalt e a ferjem.Hanem az hogy hogyan eljek vele egy fedel alatt ha nem akarom ennek kitenni a gyerekeimet a valasnak.
2019. jan. 9. 11:10
3/326 anonim válasza:
Leginkabb sehogy.
De megertem a ketelyeid a 2 gyerek miatt.
4/326 anonim válasza:
Akkor tedd ki magad a válásnak.Bocsi.Szenvedni akarsz egy életen át?Lehet úgy is lakni,h ha kertesház Te fent,férj lent.De ezeknek mi értelme.A gyerek sem hulye,észre fogja venni hogy valami nem jó.Az ugyan úgy megviseli.
5/326 anonim válasza:
És a szüleim elváltak,laktak úgy ahogy írtam.És örülök,h nem maradtak együtt.A legjobb döntés volt.De ez csak én vagyok,mások nem így éreznek sztem.
6/326 anonim válasza:
B+ miért ilyen nyomi mindenki hogy rögtön azzal jön hogy ez meg ez történt de nem akar válni mert a gyerekek...
20 év már kb 16 feletti gyerekeket feltételezek. Ők pedig ismerik a megcsalás fogalmát és képesek elfogadni, feldolgozni.
De maradhatsz mártír is aki élete végéig, szenved. Aki mellett a férje még jó sokszor félrekúr. Te tudod.....
7/326 A kérdező kommentje:
Azert az sem volt piskota hogy vegigneztem, mit csinaltak azon a felvetelen..Szoljak neki egyaltalan?Minek?
2019. jan. 9. 11:19
8/326 anonim válasza:
Persze, tanítsd csak meg a gyerekeidnek, hogy ha egy kapcsolat rossz, akkor csak azért is benne kell maradni, tanítsd csak meg a lányodnak azt, hogy egy nő igenis legyen lábtörlő vagy tanítsd meg a fiadnak azt, hogy bármit megtehet majd a párjával, kezelheti úgy, mint egy rongyot. Tanítsd meg nekik, hogy hiába nincs szeretet, tisztelet két ember között, hiába boldogtalanok együtt muszáj beleragadniuk a szarba, nem állhatnak ki magukért, nincs joguk a boldogsághoz. Marha nagy szívességet fogsz tenni nekik azzal, hogy egy életre elcseszed a kötődési mintáikat, tényleg.
9/326 A kérdező kommentje:
12 es 14 evesek
2019. jan. 9. 11:21
10/326 anonim válasza:
Gyanakodtál rá korábban? Hol és hogyan bukkantál egyáltalán erre a videóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!