Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/326 A kérdező kommentje:
Utolso a gyerekeim ezt soha nem fogjak megtudni.Szeretem a ferjemet es nem fogom öt megalazni a gyerekeim elött.Attol meg az apjuk marad akarmit is tett.Tehat nem ertem miert jössz a gyerekekkel meg a peldaval.Nem tudnak majd erröl a megcsalasrol soha semmit meg.
2019. jan. 9. 11:24
 12/326 anonim ***** válasza:
84%

Azert abba gondolj bele, h arra se meltatott h legalabb jol eldugja, titkolja.

Tudod, sokszor igaz, h az vagy, aminek latnak. Es kb a ferjed egy senki labtorlonek.

Martirkodjal, ha jol esik.

2019. jan. 9. 11:24
 13/326 A kérdező kommentje:
Egy nagyon rejtett helyen otthon veletlenül.Gondolom este egyedül nezegette.Ez a legdurvabb, hogy kepes volt hazahozni.
2019. jan. 9. 11:25
 14/326 anonim ***** válasza:
98%

Ha 12-15 évesek akkor meg már végképp nem hülyék.Hacsak nem vagytok nagyon jó színészek.

A férjedet illik tájékoztatni,h nem vagy kismadár,és nem tudni mennyire volt szándékos vagy nem,de sikerült megtalálnod a videofelvételt.

2019. jan. 9. 11:27
 15/326 anonim ***** válasza:
65%
*14 bocsi
2019. jan. 9. 11:28
 16/326 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mert a gyerekek ostobák és nem fogják érezni a mérgező légkört amit ez a szituáció okoz majd. Az én anyám is pont ezt hitte, én meg járhattam pszichológushoz később mert nem értettem miért választok mindig olyan kapcsolatot amiben megaláznak. Azóta se bocsátottam meg anyámnak hogy hagyott egy ilyen feszült szar légkörben élni, nyugi, te is így fogsz járni.
2019. jan. 9. 11:28
 17/326 A kérdező kommentje:

Nem fogom kitenni a gyerekeimet a valasnak.Tudom mivel jar.A baratnöm gyerekei lelkileg tönkrementek mikor elvalt..Nem tudtak tanulni es tovabbtanulni.Es nem martirkodok.

Es biztosan arra szamitott hogy soha nem talalom meg a felvetelt.Nagyon eldugott helyen volt.

2019. jan. 9. 11:30
 18/326 anonim ***** válasza:
91%
Én takarítok otthon, gondolom te is, így a nagyon eldugott hellyel csak magadat áltatod, a férjed porig aláz és még mentegeted is.
2019. jan. 9. 11:34
 19/326 A kérdező kommentje:

16 os amit most irtal...Nalam is ugyanez volt...Otthon..szüleim.

Es en is mindig olyan kapcsolatot valasztottam ahol megalaznak...De ezt az összefüggest idaig nem ismertem...Ezt pszicholgus mondta?

2019. jan. 9. 11:34
 20/326 A kérdező kommentje:
18 as nem mentegetem!Hat nem erted?? A gyerekeimet vedem!!
2019. jan. 9. 11:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!