Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.2019. jan. 9. 11:04
71/326 anonim válasza:
Van gyerekem, és simán kibszarintanám a férjemet, ha megcsalna. A szüleim elváltak, nem viselt meg, sőt sokkal nyugisabb lett a légkör.
Te csak simán félted a státuszodat. Ha a gyerekekre gondolnál, akkor nem maradnál egy ekkora fszpörgentyűvel.
72/326 anonim válasza:
Ez vagy kamu kérdés vagy ez a nő valamiért abszolút nem gondolkozik mar normálisan,sőt... Akár mit is fogunk neki írni, elsiklik felette, csak a saját hülyeségeit hajtogatja újra és újra. Azt ajánlom hogy mar egy választ se kapjon, teljesen felesleges...
73/326 anonim válasza:
Ha nem kamu, arra nem gondoltál, hogy direkt lett elrejtve a videó otthon, mert nem merte a szemedbe mondani, hogy lépne le a szeretőjéhez? Azért egy pasi se hülye, hogy egy ilyen dolgot otthon dugna el.
74/326 A kérdező kommentje:
De ennyire hulye. Nagyon kedvesvelem most is Esze ágában sincs vâlni
2019. jan. 9. 21:42
75/326 anonim válasza:
Nemibajtól nem tartasz?
Lefekszel vele ezután is? Milyen érzés lesz úgy leszopni hogy előtte más puncijában volt?
76/326 anonim válasza:
A gyerekeiddel takarozol, pedig valojaban nem is o miattuk nem akarod a bilit boritani. Nem akarod igazan elhinni mi a valosag, pedig a gyerekeid igy fognak majd tonkremenni. Ja, hogy te annyira szereted azt az embert, aki kepes volt mashoz menni, es meg a videot haza is viszi. Ilyen megalazast soha a budos eletben nem turnek el. Takarozhatsz azzal, h a gyerekek ne menjenek tonkre, de a szivedben tudod, h inkabb magad miatt maradsz vele, 20 ev utan nehez lenne uj eletet kezdeni. Semmi baj, de a gyerekeid igyis tonkre mehetnek ha erzik, h valami nincs rendben. En elgondolkoznek azon, h egy idore kulon. Sot en nem egy idore mennek kulon, mert ha valaki a gyerekei anyjat igy megalazza az nem ferfi. Egy kislany anyukaja
77/326 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb kérdés a házasságban:ki az első? A partner vagy a gyerek. Sokaknak,mint a kérdezőnek is a gyerek az első. A kiegyensúlyozott kapcsolatokban viszont tobbnyire a partner van az első helyen es aztan jonnek a gyerekek. Ezen nagyon sokan kiakadnak es osztanak mindnekit aki mast mond. A partner hanyagolása viszont gyakran okoz ilyen helyzeteket es keres mashol tobb figyelmet. Erdemes ezen a verzión os elgondolkodni. Ha esetleg elválsz akkor a kovetkezo kapcsolatnál ez megfontolandó. De amúgy ebben a helyzetben is segíthet a sorrend felcserélése mert sokszor nem a kapcsolat rossz csak az intimitás nem eleg.
78/326 anonim válasza:
Kérdező! Apám folyton csalta anyut,de ez 20 év házasság után derült ki. 16 éves voltam. Elváltak. Nem vagyok tanulatlan,nem vagyok oly mértékben sérült,hogy ezáltal "életképtelen"lennék. Anyu nem keresett 700 ezret,ezért tanulás mellett segítettünk Neki bátyámmal. Felnőttünk,mára 40 és 36 évesek vagyunk,önálló élettel. Egy biztos,sokkal,de sokkal kitartóbb,az álmainkért harcoló,nem feladó felnőttek lettünk :) Te ne sz@rd el az életed,a gyerekek meg túlélik hidd el :) Jobb a nyugodt légkör mint ahol tapintható a feszültség. És ne példázz a barátnőd gyerekeivel,egyáltalán nincs megírva sehol,hogy a Te gyereked is lelki nyomorékok lesznek az eset után.
79/326 A kérdező kommentje:
Szeretem a ferjemet es a gyerkeimet.Szeretem a csaladomat együtt latni.Miert adnam ezt fel egy lotyoert?
2019. jan. 10. 08:42
80/326 A kérdező kommentje:
Marmint az a nö a ferjemnek nem er semmit...különben nem velem töltene minden szabad percet
2019. jan. 10. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!