Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/326 A kérdező kommentje:
vicces kedvü valaszolo.:En egy szoval nem mondtam ha figyelmesen olvasol hogy az en ferjem artatlan.Egy szoval se.Es azt se hogy ez nem valook.De egy erös hazassag ha szakit a növel,ugyhogy van ket gyerek, szerintem ezt is kibirja.Nyilvan nem ugy gondoltam, hogy tovabbra is kef...i a masik nöt es igy eldegelünk
2019. jan. 10. 13:02
 112/326 A kérdező kommentje:
NYilvan közlöm vele hogy akkor maradhat ha kivagja a nöt .Es igen, nekem ennyivel fontosabbak a gyermekeim erzelmei mint a sajatom.Ja es szeretem a ferjemet.Igy is.Szegyen nem szegyen ez van.20 eve vele vagyok.A ferjem pl.most a hazassagi evfordulonkra kiirta a facebookra nyilanosan hogy szerelmes belem.Kerdezem, ezt miert tenne a barataink elött, ha mar mast szeretne?En nem kertem, hogy valljon nyilvanosan szerelmet nekem.Azert mondom, ti azt hiszitek,ez egy borzalmas hazassag.Nem.Nem az.
2019. jan. 10. 13:06
 113/326 anonim ***** válasza:
82%
Eddig átvert, szerinted nem fog ezután? :D
2019. jan. 10. 13:08
 114/326 anonim ***** válasza:
83%

"A ferjem pl.most a hazassagi evfordulonkra kiirta a facebookra nyilanosan hogy szerelmes belem."

jesszus szent szar, ennyire ostoba nem lehetsz!

Face-n a legtöbb ember vetít, kozmetikázza a valóságot.

az ismerősei azt hihetik, otthon minden oké, közben megcsalt téged.

ha neked jó egy álvalóságban élni, és még örülsz is annak, hogy a férjed hazudik és vetít a külvilág felé kettőtökről, akkor mondom, megérdemled, amit kaptál.

ostoba vagy, nincs benned tartás, kapaszkodsz valakibe, aki szarba sem vett, mikor megcsalt.

ha ilyen anyám lenne, mint te, megtagadnám.

mit fogsz te a gyerekeidnek tanítani???

ha megcsalja a párjuk, kussoljanak és tűrjék??

tűrjenek el minden megaláztatást a családi béke hamis máza miatt??

2019. jan. 10. 13:10
 115/326 anonim ***** válasza:
82%
De ez az. Te nem látod, hogy ez egy borzalmas házasság. Mert nem akarod látni. Ez kb olyan mintha egy alkoholista tiltakozik az ellen,hogy beteg és el is hiszi, hogy semmi baja.
2019. jan. 10. 13:11
 116/326 A kérdező kommentje:
Utolso ezzel azt akartam csak közölni, hogyha lenne szeretöje a ferjemnek, akit SZERET is, es FONTOS neki, akkor nem tenne ki ezt,hogy belem szerelmes., mert azzal veget vetne annak a kis szerelemnek...Erted mar?Ebböl is tudom, hogy az a nöcske nem lehet fontos szamara...
2019. jan. 10. 13:12
 117/326 A kérdező kommentje:
65 %os a gyerekeimnek nem tanitok semmit, mert mar ahogy mondtam, nem tudnak semmit, es nem is fognak.Ez a ferjem meg az en dolgom, kettönkre tartozik.
2019. jan. 10. 13:13
 118/326 anonim ***** válasza:
80%

nagy büdös tévedés, ez a család egész rendszerét érinti, nem a kettőtök ügye.

ugyanis a férjed nemcsak téged vett semmibe, amikor félredugott, hanem a gyeekeire is szart,családapaként is félredugott.

éppen ezért nem kéne istenítened, h. milyen jó apa.

egy jó apa nem töm idegen puncit, ha gyerekei vannak.

mert azt mondja, h. családom van, és nem alázom meg őket azzal, h. viszonyba bonyolódom.

2019. jan. 10. 13:16
 119/326 A kérdező kommentje:
en ertem.De akkor se fognak a gyerekeim erröl tudomast szerezni soha.
2019. jan. 10. 13:18
 120/326 A kérdező kommentje:
Meg egyszer:ezzel azt akartam csak közölni, hogyha lenne szeretöje a ferjemnek, akit SZERET is, es FONTOS neki, akkor nem tenne ki ezt,hogy belem szerelmes., mert azzal veget vetne annak a kis szerelemnek...Erted mar?Ebböl is tudom, hogy az a nöcske nem lehet fontos szamara...
2019. jan. 10. 13:18
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!