Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/326 A kérdező kommentje:
Közben meg hanyingerem van attol amit lattam orakon at..
2019. jan. 9. 11:36
 22/326 anonim ***** válasza:
90%

Ezzel véded a gyerekeid? Hogy egy hazugságban, látszatban élnek tovább? :)

Nem kell nekik megmondani, hogy konkrétan félre ment az apjuk. Megmondod, hogy apu már mást szeret, és ennyi. Előbb-utóbb ennek csúnya vége lesz, vagy szerinted még élhettek így évekig?

2019. jan. 9. 11:42
 23/326 anonim ***** válasza:
94%
Ha tényleg a gyerekeid érdekét néznéd és őket védenéd akkor elválnál és erős nőként élnél egyedül, nem tennéd ki őket egy ilyen légkörnek. Ettől még ugyanúgy az apjuk maradna, ugyanúgy találkozhatna, foglalkozhatna velük és elég nagyok már, hogy ezt felfogják és feldolgozzák. Normális gyerek nem megy tönkre lelkileg egy válástól, az viszont garantált hogyha ezt a mintát tanítod meg nekik akkor úgy fognak járni, mint te. Komolyan ezt akarod?
2019. jan. 9. 11:46
 24/326 A kérdező kommentje:
Nyilvan ha együtt maradunk nem lesz otthon balhe es semmit nem tudnak meg.Nem fogom öket semmilyen stressznek kitenni.Nem örültem meg.
2019. jan. 9. 12:05
 25/326 anonim ***** válasza:
88%
Sok sikert akkor, hogy hazugságban neveld a gyerekeid :)
2019. jan. 9. 12:06
 26/326 anonim ***** válasza:
92%
Válaszaidból én azt sejtem ki hogy akkor is vele maradnál ha a gyerekek már rég nincsenek otthon.
2019. jan. 9. 12:12
 27/326 anonim ***** válasza:
71%
Ha neked ekkora önkontrolod van,h nem lenne otthon semmi észre ehető jele az undorodnak.Ezt azért remélem.tudod hogy nem így megy.Részedről se,de még ot a férj irányából érkező szeretetáradat is.Hajrá.
2019. jan. 9. 12:14
 28/326 anonim ***** válasza:
82%
Tudod majd amikor a férjed későn ér haza,vagy találsz mást a lakásban,akármi,Te meg ppnemár hònap vagy èvekkel később már nem bírsz majd az elkeseredetségeddel,és dühöddel mebírkózni,és azt a gyerkeiden töltöd ki(tudom Te nem).Elég csak annyi,h nemenged őket el valahova,nem kedveled a pasiját,barátnőjét a gyerekednek,veszekszel,mert nem segítenek.Csak pèldák.Majd akkor nêzd meg magad.Ez nem egy kívánság,nehogy félreértsd.Természetes emberi tulajdonság.Szóval Te sem teszel majd jobbat a gyerekeddel.
2019. jan. 9. 12:19
 29/326 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Érdekes, a férjed szeretője is rendszeresen gyakorizik.

Micsoda véletlen.....

2019. jan. 9. 12:48
 30/326 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😅
2019. jan. 9. 12:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!