Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?
Kérdező te ku.rvára ráérsz provokálni a népet. 🤣Ha meg igaz a sztori, akkor szerintem játszd le újra az ominózus szexvideót. Talán akkor némi világosság gyúlik abba a sötét agyba, amivel rendelkezel.
Egyébként gratulálok a "tökéletes" házasságodhoz. "Szép, boldog" jövő elé nézel majd. Te kussolsz, mert egyedül egy életképtelen, gyáva punci vagy, a férjed meg ott veri át a buta fejedet ahol csak tudja. Szeretők jönnek még dögivel az életébe csak már okosabb lesz, nem készít bizonyítékokat majd róluk. Te szépen el leszel a magad kis álomvilágában, ő meg sorra keféli a nőket a "feleségemet szeretem csak" c. indokkal. Te meg ezt is beszopod, nemcsak az idegen nőktől váladékos farkát. Ez ám a boldog házasság.... 🤣Nos, megérdemled.
A föld legbutább embere címére nyugodtan pályázhatnál. Simán megnyernéd.
Nyugodjál meg, aki itt tényleg megvan alázva az te vagy, és nem a szerető(k). Biztos lehetsz benne, hogy van ott több is, és lesz is még.
Röhögném, ha a férjed, aki ugye nem egy főnyeremény egyszercsak lelépne. Na azt megnézném akkor mit csinálnál.... Bár az ilyen ember akkor is csak másokat hibáztatna ahelyett, hogy végiggondolná hogy az egészet magának köszönheti, mert olyan hülye volt, hogy időben nem vágta ki ezt a fa.szt az ajtón.
nem szokásom ismeretlenül lehülyézni senkit, de kérdező te az a kategória vagy már, h. megkérdőjelem azt is, h. épeszű vagí-e.
vagy troll vagy, és most virul a fejed, vagy ha nem, akkor az egyik legostobább ember, akivel ezen az oldalon találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!