Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Megtalaltam egy videot a ferjemröl es a szeretöjeröl szex közben.A ferjem meg nem tudja.Ezek utan hogyan eljek vele egy fedel alatt?A ket gyerekünket nem akarom kitenni a valasnak.
2019. jan. 9. 11:04
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/326 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért majd érdekelne h mit reagált a férjed, miután felvilágosítottad.
2019. jan. 10. 20:54
 192/326 A kérdező kommentje:
Egyebkent ä 75 szazalekos valaszolo azt irta hogy hä az o fėrje kiirja egy mâsik nönek Hogy szeretlek akkor elhagyná.Ehhez kepest Ti azt bizonygatjatok hogy az ä szo szeretlek semmit nem jelent.....hmmm.. Csak en erzek Itt ellentmondast? :)
2019. jan. 10. 20:59
 193/326 A kérdező kommentje:
Kedves78 szazelekos valaszolo!koszonom!tenyleg!!vegre egy intelligens vâlaszolo! Es igen pontosan ezt ėrzem.es Igy is van.Minden szavad amit irtal igaz.koszonom Neked Hogy vegigolvastad ä kommentjeimet es osszeallt ä kep szamodra.
2019. jan. 10. 21:04
 194/326 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te ku.rvára ráérsz provokálni a népet. 🤣Ha meg igaz a sztori, akkor szerintem játszd le újra az ominózus szexvideót. Talán akkor némi világosság gyúlik abba a sötét agyba, amivel rendelkezel.

Egyébként gratulálok a "tökéletes" házasságodhoz. "Szép, boldog" jövő elé nézel majd. Te kussolsz, mert egyedül egy életképtelen, gyáva punci vagy, a férjed meg ott veri át a buta fejedet ahol csak tudja. Szeretők jönnek még dögivel az életébe csak már okosabb lesz, nem készít bizonyítékokat majd róluk. Te szépen el leszel a magad kis álomvilágában, ő meg sorra keféli a nőket a "feleségemet szeretem csak" c. indokkal. Te meg ezt is beszopod, nemcsak az idegen nőktől váladékos farkát. Ez ám a boldog házasság.... 🤣Nos, megérdemled.

A föld legbutább embere címére nyugodtan pályázhatnál. Simán megnyernéd.

Nyugodjál meg, aki itt tényleg megvan alázva az te vagy, és nem a szerető(k). Biztos lehetsz benne, hogy van ott több is, és lesz is még.

Röhögném, ha a férjed, aki ugye nem egy főnyeremény egyszercsak lelépne. Na azt megnézném akkor mit csinálnál.... Bár az ilyen ember akkor is csak másokat hibáztatna ahelyett, hogy végiggondolná hogy az egészet magának köszönheti, mert olyan hülye volt, hogy időben nem vágta ki ezt a fa.szt az ajtón.

2019. jan. 10. 21:26
 195/326 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nyugodj meg,téged sem szeret a férjed, maximum adja a boldog férjet mások előtt. Engem szeret és nem tenne velem ilyet és én se vele, mert nem tudnánk a másiknak ilyen fájdalmat okozni. Te annyira sötét vagy, hogy gyerekekkel és 20 évnyi házasság után, egy ribivel akarod felelni a versenyt, aki kikezd egy családapával és még hagyja az aktust videóra venni.
2019. jan. 10. 21:29
 196/326 A kérdező kommentje:
Utolso Tudom. Irtam. Se Engem nem szeret se ä szeretöt.A viselkedese alapjan mindkettonket alaz.
2019. jan. 10. 21:37
 197/326 anonim ***** válasza:
100%
Te 20 évig nagyon átvoltál kú.rva, csak a fejedben lévő sötétség nem engedte, hogy észrevedd. Hát, van ilyen. Most kaptál lehetőséget, hogy rájöjj. Na de, aki agyilag zokni, az sosem fog tudni élni ezzel a lehetőséggel, hogy új életet kezdjen.Mindenkin nem lehet és nem is érdemes segíteni. Rajtad sem.
2019. jan. 10. 21:40
 198/326 anonim ***** válasza:
Na de ha már facebook... mi van akkor ha a szeretőnek nincs fbja? 😂😂 nekem sincs és nem is lesz mert feleslegesnek gondolom.
2019. jan. 10. 22:16
 199/326 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés: ha annyira fontosak a gyerekek és értük mindent, akkor h van időd egész nap válaszolgatni? Ha annyira fontosak, miért nem vagy velük? Miért nem velük foglalkozol?
2019. jan. 10. 22:25
 200/326 anonim ***** válasza:
100%

nem szokásom ismeretlenül lehülyézni senkit, de kérdező te az a kategória vagy már, h. megkérdőjelem azt is, h. épeszű vagí-e.

vagy troll vagy, és most virul a fejed, vagy ha nem, akkor az egyik legostobább ember, akivel ezen az oldalon találkoztam.

2019. jan. 10. 22:35
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!