Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Provokatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Provokatív kérdés, de érdekel a vélemény

Figyelt kérdés

Nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel, ugyanakkor borzasztóan érdekel mit tanácsoltok ismeretlenként, őszintén. Röviden felválzolom az elmúlt hónapok történéseit. Szerető voltam, több hónapig. Eléggé megvezetett a pasi, így hát borítottam. Nem azzal a szöveggel hogy elválik, szar a házassága. Ennek amúgy sem dőlnék be, ez más jellegű megvezetés volt, tulajdonképp a hátam mögött szervezkedett, majd idővel sok-sok mindenre fény derült milyen hülyének próbált nézni. A végén már fenyegetőzött és ekkor döntöttem a borítás mellett.

“Még” nem váltak, nem is valószínű hogy fognak bár nem látok bele, annyi szent hogy nem tette zsebre a pasi, amit otthon kapott. Mi egy munkahelyen dolgoztunk ahonnan én már eljöttem, most viszont (és nem először) hallom vissza hogy az új csajra aki jelenleg a volt helyemen van, nyomul. Mind mai napig. Fogdosás, stb. Ahogyan nálam kezdődött. Előtte volt egy másik hölgyemény, ő rá is. Ez persze azok után, hogy borítottam a bilit. Az első ilyen hallottakat jeleztem is a feleség felé. Nem szentfazekat akarok játszani, de amint ráeszméltem a pasi valódi jellemére, azóta bánom az egészet, hogy belementem. Sajnálom a feleséget hogy nagyjából 20 éve hülyének van nézve. Mit gondoltok, szóljak róla újra neki, hogy mi zajlik a háta mögött? Régebben is lépett félre többszöri alkalommal ezt nekem el is mondta, de szerintem egy ilyen ember aki még a párja totális megalázása után sem hagy fel a csajozással és nem tanul belőle, az mocskosul megérdemli, hogy belegyen mártva. Bár az őszinteségemmel eddig sem értem el egetrengető változásokat, de őszintén aggaszt amit művel a pasi, és nem féltékenységből. Egészegyszerűen rohadt undorítónak találom, amit csinál.

2018. júl. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:

És mi van ha az üzenetet titkosítottan küldöm ami beállított időn belül megsemmisül? Ha Szerencsém van, nem lesz kifotózva. Azt úgy is egyből látom, ha de. Akkor legalább felkészülhetek. Egyébként felfüggesztettnél többet nem hiszem hogy kapnék, de azért túlzásba se essünk, kismillió ilyen eset van a világban és mint mondtam is, annál szerintem súlyosabb dolgok is vannak, minthogy felnyitom a nő szemét.

Az első bekezdést meg úgy ahogy van cáfolnám, kivéve azt hogy valószínű a sokadik nő lehettem. Ez így is van, nekem vallotta. Az viszont nem igaz hogy a nej tudott róla, mert biztos forrából tudom hogy nem, illetve nagyon nagy baja volt belőle, és majdnem váltak.

2018. júl. 12. 15:10
 42/64 anonim ***** válasza:

Olyan üzenetet nem tudsz küldni ami magától megsemmisül, ne viccelj már. Ha egyszer kiküldesz valamit, annak számtalan helyen nyoma van, a fogadó oldalon semmilyen ráhatásod nincs, hogy mi fog történni vele.

Aztán honnan tudhatnád, hogy közte és a felesége között milyen beszélgetés zajlott le, ezt csak a pali és a felesége tudja. Nyilván nem számol be senki a kollégáknak vagy barátoknak az otthoni dolgokról. Ehhez minimum be kellene poloskázni a lakását.

2018. júl. 12. 16:05
 43/64 A kérdező kommentje:

De de van ilyen funkció! Már messengeren is!:-) Nézz utána. Mostmár minden beszélgetős alkalmazás rendelkezik ezzel a funkcióval, én rendszeresen használom. Külön ablakot kell nyitni hozzá majd beállítani az időt hogy meddig szeretnéd láthatóvá tenni az üzenetet, és az olvasást követően számlál vissza, majd eltűnik. Mindkét félnél. Whatsapp, Viber is rendelkezik ezzel.

“ A végpont-végpont közti titkosításnak köszönhetően közel lehetetlen lesz lehallgatni a messengeres kommunikációt. Ez azt jelenti, hogy még a kormányzati szervek sem tudnak beleolvasni az üzenetekbe. A titkosítást emberenként lehet aktiválni. Ehhez az adott beszélgetésen belül meg kell érinteni a fejlécben iPhone-on a beszélgetőpartnerünk nevét vagy Androidon az (i) gombot, majd az így előhozott menüben kiválasztani a Titkos beszélgetés pontot. Ezután egy külön beszélgetési ablak nyílik az illetővel, az ebben zajló kommunikáció lesz titkosított. A titkos beszélgetésekben szinte minden ugyanúgy működik, mint a hagyományos üzenetváltások során: szöveget, képet és matricákat is lehet küldeni, de videók és animált gifek küldésére nincs lehetőség.

A titkosítás bekapcsolására csak akkor van mód, ha mindkét résztvevő a Messenger legfrissebb verzióját használja. Fontos, hogy a titkos beszélgetést csak arról az eszközről lehet látni, ahol elindítja az ember: tehát a telefonunkról indított titkos beszélgetés egyáltalán nem lesz látható a táblagépünkön, hiába fut azon is a Messenger.

Titkosított módban választható az Eltűnő funkció is, amellyel az üzenetek elküldésük után csak bizonyos ideig láthatók. Megadhatjuk hogy a beszélgetés 5,10 vagy 30 másodpercig maradjon meg, utána az üzenetek teljesen elhomályosodnak, eltűnnek, és többé nem lehet őket visszaolvasni. “

No mindegy, valószínűleg majd így megkockáztatom persze itt a rizikófaktor annyi, hogy ezt egy képernyőfotóval meg is lehet dönteni.

Figyelj, annyit tudok hozzáfűzni az utolsó bekezdésedhez hogy tuti biztos infót kaptam. Nem is szándékosan. Az illetővel is megosztottam ezt a dolgot, aki nagyon közel áll a csávóhoz és ő mondta hogy nem kéne, mert rosszabb vége is lehet, így is óriási baja volt belőle. Az nyilvánvaló hogy valahogy kimosta magát otthon az ember és az is lehet, hogy a felesége úgy van vele, csináljon amit akar. Nincs ez sem kizárva. De attól mèg jobb ha tudomást szerez arról, miket csinál. Aztàn majd ő maga eldönti azt, hogy mit kezd az infóval. Îgy volt ez eddig is. Már nem elérni akarok ezzel semmit, inkább csak figyelmeztetni a nőt.

Most jobban beleástam magam ebbe a rágalmazós feljeletősdis dologba és azért nem olyan kemény, mint ahogy azt itt leírtad. Ha felnyom neki kell bizonyítani hogy a leírtaknak nincs valóság alapjuk, amit ő sem fog tudni, hiszen amit írok az igaz. Igen tudom, ettől még a rágalmazás megvalósul(hat), de ejnye-benyjén vagy megrováson kívűl nem nagyon “büntetik” mással a dolgot. Rosszabb esetben a pénzbírság, de az inkább a nagy nyilvánosság előtt elkövetett dolgoknál van. Én a munkahelyén nem fogom, nem is akarom bemószerolni. Csak ha végképp szükséges. Engem az a része nem érdekel, hogy hol csinálja ezeket a dolgait. Csak az hogy csinálja, nej meg nem sejt semmit.

2018. júl. 12. 17:42
 44/64 anonim ***** válasza:

"Ha felnyom neki kell bizonyítani hogy a leírtaknak nincs valóság alapjuk" - tévedés. Neked kell bizonyítani a bűnösségét és nem neki az ártatlanságát.

Ha egyszer valami elküldesz elektronikusan annak sok helyen nyoma van. A kormányzati szervek ki tudják kérni a Microsoft-tól vagy más cégtől is miket küldtél szükség esetén, mert erre a legtöbb kormánnyal van ilyen megállapodás.

2018. júl. 12. 17:52
 45/64 anonim ***** válasza:

a polgári perben nem a felfüggesztett meg az ilyesmi a para hanem a-

1.a perköltséget a vesztes fél fizeti,ez átlagosan fél milla körüli összeg,ha viszonylag gyorsan 3-4 tárgyalásból lezavarható az ügy.

de ha menő ügyvéddel állít oda,akkor több lesz,meg gondolom te is fizetsz valami ügyvédnek úgy mész oda.

2.bírság kiszabása.

ez viszont kiszámíthatatlan összegű,mert ha a cégét is veszélyezteted akkor jóval több lesz,akár milliós tétel és szinte nulla a nyerési esélyed,mert te vagy a támadó a zaklatást és rágalmazást elindító fél.

és nem lesz a bíróság előtt erre elfogadható magyarázatod,magyarul oda fogsz menni egy kokiért,meg a bírságért.

amúgy meg a bíróság magasról le-szarja a téged ért erkölcsi sérelmet.

csak azt vizsgálja meg ami bizonyíthatóan törvénysértő és hogy mekkora a befolyása és a szakértelme a téged védő ügyvédnek.

és akkor ez után jön majd,hogy behajtható-e a perköltség és a bírság összege rajtad pl lakás elárverezése a végrehajtóval-ők meglepően gyorsan lépnek-vagy pedig leülöd.

ennek is van ára.

ha jól emlékszem napi 500-1000 ft között ülhető le/nap.

2018. júl. 12. 19:02
 46/64 A kérdező kommentje:

Ebben is rosszul tájékozott vagy.

Magánvádas bűncselekmények

Az említettek mellett azonban a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény konkrétan meghatározza azokat a bűncselekményeket, amelyek csak magánvádra, azaz a sértett által előterjesztett vád alapján büntethetők.

Ezek a cselekmények a következők: a könnyű testi sértés, magántitok megsértése, levéltitok megsértése, rágalmazás, becsületsértés és kegyeletsértés. A D.A.S. JogSzerviz szakértője szerint ez azt jelenti, hogy amennyiben ezeket a cselekményeket követik el velünk szemben, az elkövető csak abban az esetben lesz büntethető, ha feljelentést teszünk és képviseljük a vádat ellene személyesen.

Mivel a rágalmazás magánvádas bűncselekmény, a vádat nem az ügyészség, hanem a sértett képviseli, vagyis az elkövető bűnösségét a magánvádlónak kell képviselni.

Megfogadnám a tanácsod, de valamiért úgy érzékelem te is egy ilyen hapi vagy-vagy nő, és ezért próbálsz lebeszélni. Ugyanis akárhol olvasok ezzel kapcsolatosan, sehol nem írnak ennyire kemény büntetést, főleg nem egy piti ügy miatt. Egyébként az üzenettel sem fog senki foglalkozni. Azt kikéne kérni a cégtől (fb,viber, akarmi) ami egy hosszabb procedúra és gondolhatod hogy a többi komoly ügyhöz képest ezt mennyire fogják komolyan venni. Főleg mert mindennapi eset.

2018. júl. 12. 20:22
 47/64 anonim ***** válasza:

Könnyű testi sértés esetén, ha tudod bizonyítani, akkor tehetsz rendőrségi feljelentést. Elég gyakran szoktak is.

De te szexuális munkahelyi zaklatásért akarod feljelenteni, úgy hogy gyakorlatilag a te tanúvallomásod az egyetlen, ő pedig tagadni fogja.

Egyébként csináld végig bátran, nekem tök mind1, nem az én pénzem és időm.

2018. júl. 12. 20:57
 48/64 A kérdező kommentje:

Össze-vissza beszélsz. Az előbb még a rágalmazásról beszéltél és hogy felnyom, most pedig arról ha én nyomnám őt fel. Hogy jött ez most ide?

Egyáltalán elolvastad amit írtam? Tisztán és érthetően leírtam hogy én nem fogom ilyen váddal támadni, CSAK ha szükséges. Az az ha ő is beperel, ami egyébként közel sem biztos hogy így lesz.

A másik pedig az, hogyha ide kerülne sor, majd én beszélek az érintettekkel, akik remélhetőleg alátámasztják az állítást.

Harmadrészt remélem értelmezted az olvasottakat, és mint azt olvashattad ha beperel rágalmazásért azt neki kell bizonyítani, hogy nem volt igazam. Nem nekem, nem engem ért sérelem, hanem őt. Tehát elsőként neki alá kell támasztani hogy amit állítok az rágalom, nem igaz. Ennyi.

2018. júl. 12. 21:40
 49/64 A kérdező kommentje:

Bocsi most nèzem hogy kèt különböző ember írt. A lényegen nem változtat végülis, amit leírtam. Eléggé átrágtam a témát. Tény hogy marha sz**ul is ki lehet jönni belőle, de nem feltétlen. A jellemzőbb inkább az, hogy ejnye bejnye...

annyit meg megér.

Amúgy ő is írogatott nekem ebben a titkosított beszélgetésben amiben voltak olyan dolgok amit feltudnék ellene használni. Pont ezért jártam utána annak is, hogy mennyire lehetséges ezeket visszahozni. Nem lehetetlen, de nem egy egyszerű “eljárás”. Komolyabb dolognak kell ahhoz történnie hogy egy ilyet kiadjanak, ésatöbbi. Direkt ezért titkosított.

2018. júl. 12. 22:00
 50/64 anonim ***** válasza:

Ha ennyi energiat fektetnel egy ferfi megismeresebe mielott alafekszel akkor nem jarnal igy.

Melto buntetes?

STD lesz ebbol te is kerj tesztet

Undorito az egesz..

Te pedig ,, menj es tobbe ne vetkezz,, foglalt pasi legyen tabu.

En a feleseg helyenen megruhaztalak volna csak hogy melto buntetesed emlekezz arra no pasi tabu

2018. júl. 13. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!