Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Provokatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Provokatív kérdés, de érdekel a vélemény

Figyelt kérdés

Nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel, ugyanakkor borzasztóan érdekel mit tanácsoltok ismeretlenként, őszintén. Röviden felválzolom az elmúlt hónapok történéseit. Szerető voltam, több hónapig. Eléggé megvezetett a pasi, így hát borítottam. Nem azzal a szöveggel hogy elválik, szar a házassága. Ennek amúgy sem dőlnék be, ez más jellegű megvezetés volt, tulajdonképp a hátam mögött szervezkedett, majd idővel sok-sok mindenre fény derült milyen hülyének próbált nézni. A végén már fenyegetőzött és ekkor döntöttem a borítás mellett.

“Még” nem váltak, nem is valószínű hogy fognak bár nem látok bele, annyi szent hogy nem tette zsebre a pasi, amit otthon kapott. Mi egy munkahelyen dolgoztunk ahonnan én már eljöttem, most viszont (és nem először) hallom vissza hogy az új csajra aki jelenleg a volt helyemen van, nyomul. Mind mai napig. Fogdosás, stb. Ahogyan nálam kezdődött. Előtte volt egy másik hölgyemény, ő rá is. Ez persze azok után, hogy borítottam a bilit. Az első ilyen hallottakat jeleztem is a feleség felé. Nem szentfazekat akarok játszani, de amint ráeszméltem a pasi valódi jellemére, azóta bánom az egészet, hogy belementem. Sajnálom a feleséget hogy nagyjából 20 éve hülyének van nézve. Mit gondoltok, szóljak róla újra neki, hogy mi zajlik a háta mögött? Régebben is lépett félre többszöri alkalommal ezt nekem el is mondta, de szerintem egy ilyen ember aki még a párja totális megalázása után sem hagy fel a csajozással és nem tanul belőle, az mocskosul megérdemli, hogy belegyen mártva. Bár az őszinteségemmel eddig sem értem el egetrengető változásokat, de őszintén aggaszt amit művel a pasi, és nem féltékenységből. Egészegyszerűen rohadt undorítónak találom, amit csinál.

2018. júl. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
72%
Ne az asszony pajtinak szólj, az utódodat viszont figyelmeztetheted, hogy mire számíthat, mert ő már a többedik a sorban.
2018. júl. 5. 22:45
 32/64 A kérdező kommentje:
Oké hát köszönöm a válaszokat, meggondolom.
2018. júl. 5. 22:49
 33/64 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod és a szövegkörnyezet alapján nem vagy túl a kapcsolaton és igenis zavar hogy a szeretett pasid kibabrált veled. Nem akarsz te senkinek segíteni, sem a feleségnek, sem az új szeretőnek, te a pasit akarod megleckéztetni mert kibabrált veled. Értem hogy mi motivál, hogy mi mozgatja az agyadat(elégtétel) de ettől jobban fogod érezni magad? Ha alápakolsz a pasinak simán lehet hogy egy ellenséget szerzel magadnak, és neked is lehet belőle kellemetlenséged, szóval ez egy 2 élű fegyver.

Szerintem a feleség pontosan tudja mit csinál a férje, egyébként már rég továbbállt volna. Valószínűleg egzisztenciálisan függ tőle, esetleg egyben akarja tartani a családot és ezért szemet huny a szeretők felett, pontosan tudja, hogy a férje ezeket kalandként kezeli.

A helyedben max annyit tennék, ha már ennyire bűntudatod lett, hogy az utódodnak írnék egy figyelmeztetést hogy legyen észnél, és a döntést rá hagynám.

40F

2018. júl. 6. 00:00
 34/64 A kérdező kommentje:
#33 Igen igazad van, veszélyes helyzet. És le is írtam az egyik kommentemben hogy természetesen nem tagadom hogy elégtételt akartam, hát bemártottam! Alapjáraton nem vagyok egy bosszúálló típus, de ez a helyzet, ez az ember bicskát nyitott a zsebemben. Nem tudtam szó nélkül hagyni a történteket. Ha nem így kezeli a helyzetet és nem áll neki fenyegetőzni ok nélkül hogy alám tesz, elkapat és hasonlók, akkor én sem így reagálok. Én nem így viszonyultam hozzá, és nem ezt vártam volna. A feleség egyébként hallomásokból tudom hogy rosszul viselte hogy kiderült, (ami nem is csoda) és óriás balhé volt belőle. Azóta látni köztük némi távolságtartást is, de ez tényleg nem rám tartozik. Mivel név nélkül írtam ide, nem fogok feleslegesen jópofáskodni és áldozat szerepbe bújni. Nem is lenne okom. De valóban sajnálom a feleséget. Ha nem így lenne kerek perec leírnám, hogy nem sajnálom, hiszen inkognítóba maradok és nem zavar, ha negatívan vélekednek rólam számomra idegen emberek. Mikor a szerető szerepében voltam, nem gondolkodtam. Az egy óriás hiba volt. De azóta sok mindent máshogy látok. Mivel volt közöm a dologhoz, személyes ügyemnek tekintem valamennyire, és felháborít amit művel a pasi. Ennyi az egész. Biztos azért mert még mindig bennem van a sérelem amit okozott, ebben is igazad van. Azt is túlzás lenne állítani hogy bárkinek is jót akarok, álszent dolog lenne ezt írnom. Inkább kivonnám magam ezalól. De nehéz szó nélkül hagyni, mikor valaki ennyire gerinctelen. Nem csak velem, de a feleségével is. Egyébként az új alkalmazott nem nyitott a pasira, boldog kapcsolatban él. Tud is arról hogy mi történt, azóta jobban feltűnnek neki a probálkozásai. Az előttem lévő csajra is nyomult ezerrel. Én voltam az egyetlen olyan legalább is ott, aki összejött neki... pont egy olyan élethelyzetben voltam, ami nagyon magányos időszak volt. Jókor volt jó helyen...
2018. júl. 6. 00:57
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

A saját életedet tedd rendbe és ne a máséba avatkozz bele nekem ez a véleményem.

Amúgy meg nem egy nő van aki rengeteg dolgot elnéz a párjának, sőtt azt mondja menyj nőzz mit érdekel engem, legalább engem békénhagysz....

Tuti az a nő is ilyen.

2018. júl. 6. 01:04
 36/64 anonim ***** válasza:

Szerintem lépj tovább, mert a posztod és a válaszaid elnézve elég kis naiv nőcske vagy, ellenben a pali dörzsölt.

Szóval te ebből is csak rosszul jöhetsz ki. Amit tettél, azzal eddig sem értél el semmit, max magadból csináltál még nagyobb hülyét és idegesítetted magad.

Ha sokat ugrálsz előbb-utóbb komoly pert kaphatsz a nyakadba, főleg ha a cég hitelességét is rontani akarod.

2018. júl. 11. 13:17
 37/64 A kérdező kommentje:
36 , én eddig SEM jöttem ki rosszul semmiből ez ügy kapcsán, csak úgy jelzem. A cég hitelességét pedig nem akarom rontani. Az amit magánszemélyként csinál, az már más kérdés. Az is egy komoly kis per lehet, ha idáig fajulna a dolog.
2018. júl. 11. 19:11
 38/64 anonim ***** válasza:
37: Miért mit nyertél az eddigi tevékenységed kapcsán? Van bármi bizonyítékod amivel a bíróság elé állhatsz egy per esetén? Szerinted ez az egész rajtad kívül foglalkoztat valakit?
2018. júl. 11. 22:55
 39/64 A kérdező kommentje:

Ahogy bukni sem buktam semmit, úgy “nyerni” sem, de nem is szándékoztam. Egyáltalán miért használjuk ezeket a szavakat? Meghoztam egy döntést hogy borítok mert az emberünk egy sunyi gerinctelen alak volt, amivel nem tudtam azonosulni. Nem fogok magyarázkodni, sérelem ért, fenyegetőzött én pedig vissza támadtam. Az már a kettejük dolga hogy hogyan rendezik ezt le. Nem számítottam egyébként sem válásra, nem e célból hoztam meg ezt a döntést. Tökéletes elégtétel volt számomra annyi, hogy végre fényderült a dolgaira, és jól lelett osztva. Egyébként pereskedhet, nem ér el vele sok mindent. Ha idáig fajulna védekezésképp támadnék a csak vissza. Akkor az érintetteket úgy is kihallgatnák, és ő sem tenné zsebre. Azt gondolom annál sokkal nagyobb, súlyosabb bűncselekmények is léteznek, minthogy valakinek a tudtára adom, mi történik újra a háta mögött. Persze tökéletesen tisztában vagyok azzal is, hogy pont ez az ami miatt felnyomhat, de teszek rá. Egy kis herce hurcát simán megér a dolog, ha végre vergődik az ilyen sz*r alak.

Egyébként még így a végére annyit hozzáfűznék, hogy nem táplálok már iránta pozitív érzelmeket, nem ez motivál. Majd lezárom a dolgot, ha a végére értem. Egyenlőre azt érzem akkor fogom tudni teljesen lezárni ezt a történetet, ha ő is elnyeri méltó büntetését. Az az kiderül minden szemét dolga. Hülyét pedig nem csináltam magamból, egyértelmű bizonyítékaim voltak a tetteire, ami miatt szívott is nagyot, tudok róla. A környezetemben lévők mind igazat adtak nekem, nem én vagyok a bűnbak a storyban. De ha ismernéd a teljes történetet, lehet te sem ítélkeznél ennyire felettem. Nem a klasszikus story volt hogy bosszút áll a szerető mert nem úgy történt minden ahogyan azt ő akarta. Volt előzménye, ami miatt ezt a döntést hoztam. Azért köszi a véleményt, természetesen meggondolom. Még nem határoztam el, mi legyen. Szép estét!

2018. júl. 11. 23:57
 40/64 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy kb. te lehettél a 20. nőcske akit így megfektetett. Az asszony kb. 10-ről tudott, magasról tesz rá mit csinál a férje, így teljesen lényegtelen hogy szóltál vagy se, semmit sem borítottál. Mindenki ismeri a palit, így lejáratni sem tudod, legfeljebb magadat.

Az hogy a te környezetedben ki mit gondol, az teljesen lényegtelen, ez legfeljebb a te lelki békédhez járulhat hozzá. Láthatóan kevés sikerrel.

Te itt nagyon nem vagy képben azzal kapcsolatban ha bíróságra viszed a dolgot. Na most 2 lehetőség van, vagy büntetőfeljelentést teszel és ebben az esetben esetleg a rendőrség kihallgathat embereket, de valószínűleg ez az ügy az sosem kerül ebbe a fázisba. Vagy polgári peres eljárást indítasz, ebben az esetben neked kell meggyőzni embereket, hogy tanúskodjanak melletted. Vélhetően egy darab ilyen sem lesz, így garantáltan bukod a pert. Utóbbi esetben egész biztosan rágalmazási pert fog indítani ellened, amit meg is fog nyerni valószínűleg.

Szóval értsd már meg, hogy itt csak 1 vesztes lehet, az pedig te vagy, ráadásul minél jobban belelovalod magad ebbe az elmebajba, mert ez már az.

2018. júl. 12. 11:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!