Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Provokatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Provokatív kérdés, de érdekel a vélemény

Figyelt kérdés

Nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel, ugyanakkor borzasztóan érdekel mit tanácsoltok ismeretlenként, őszintén. Röviden felválzolom az elmúlt hónapok történéseit. Szerető voltam, több hónapig. Eléggé megvezetett a pasi, így hát borítottam. Nem azzal a szöveggel hogy elválik, szar a házassága. Ennek amúgy sem dőlnék be, ez más jellegű megvezetés volt, tulajdonképp a hátam mögött szervezkedett, majd idővel sok-sok mindenre fény derült milyen hülyének próbált nézni. A végén már fenyegetőzött és ekkor döntöttem a borítás mellett.

“Még” nem váltak, nem is valószínű hogy fognak bár nem látok bele, annyi szent hogy nem tette zsebre a pasi, amit otthon kapott. Mi egy munkahelyen dolgoztunk ahonnan én már eljöttem, most viszont (és nem először) hallom vissza hogy az új csajra aki jelenleg a volt helyemen van, nyomul. Mind mai napig. Fogdosás, stb. Ahogyan nálam kezdődött. Előtte volt egy másik hölgyemény, ő rá is. Ez persze azok után, hogy borítottam a bilit. Az első ilyen hallottakat jeleztem is a feleség felé. Nem szentfazekat akarok játszani, de amint ráeszméltem a pasi valódi jellemére, azóta bánom az egészet, hogy belementem. Sajnálom a feleséget hogy nagyjából 20 éve hülyének van nézve. Mit gondoltok, szóljak róla újra neki, hogy mi zajlik a háta mögött? Régebben is lépett félre többszöri alkalommal ezt nekem el is mondta, de szerintem egy ilyen ember aki még a párja totális megalázása után sem hagy fel a csajozással és nem tanul belőle, az mocskosul megérdemli, hogy belegyen mártva. Bár az őszinteségemmel eddig sem értem el egetrengető változásokat, de őszintén aggaszt amit művel a pasi, és nem féltékenységből. Egészegyszerűen rohadt undorítónak találom, amit csinál.

2018. júl. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki leírná hogy akkor nem tartottam undorítónak, mikor velem kavart? A válaszom de, igen. Hülye voltam, beismerem.
2018. júl. 5. 21:21
 2/64 anonim ***** válasza:
72%
Te is előbb baszol utána kérdezel.
2018. júl. 5. 21:23
 3/64 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem úgy kéne meghirdetni ezt a munkakört, hogy egy ilyen pasi is jár hozzá... :-D Nem akarod elhinteni a cégről ezt az infót szélesebb körökben? Az lenne az igazi, hogy emiatt aztán senki ne menjen oda, aztán vakarhatná a fejét a cég, hogy vajon miért nem kapnak embert...
2018. júl. 5. 21:23
 4/64 A kérdező kommentje:
Tudnak róla, nyílt titok. Ő a főnök, úgyhogy nem nagyon mernek ellene fordulni
2018. júl. 5. 21:27
 5/64 anonim ***** válasza:
48%
elmondhatod a feleségének, de nem oszt nem szoroz, a felesége úgyse fogja otthagyni. aki ilyen pasi az pont olyan feleséget választ aki szereti az áldozatszerepet és tűri is. szerintem inkább ne foglalkozz vele. féreg emberek mindenütt vannak, felesleges igazságharcost játszani miattuk.
2018. júl. 5. 21:34
 6/64 anonim ***** válasza:
76%
egyébként is simán beperelhet rágalmazásért vagy fene tudja mi telik ki tőle, én hagynám a fenébe, nem bosszúlkodnék. változtatni úgyse tudsz vele a helyzeten, max magadnak árthatsz.
2018. júl. 5. 21:35
 7/64 anonim ***** válasza:
85%
Akkor még inkább el kéne terjeszteni a cégről, hogy ilyen a főnök... :-D Most még van, aki ott dolgozzon, de vajon újak is lesznek? És ha a mostani csibe is felmond, és nem kap a helyére újat a rossz híre miatt? Ha most állást keresnék, és ilyen dolgokat tudnék meg egy cégről, egyszerűen akkor sem jelentkeznék oda, ha a munka egyébként tökéletes lenne pofátlanul magas összegű pénzért...
2018. júl. 5. 21:38
 8/64 anonim ***** válasza:
54%
"egyébként is simán beperelhet rágalmazásért" - Az alkalmazottak meg pereskedhetnek munkahelyi szexuális zaklatásért...
2018. júl. 5. 21:39
 9/64 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, főleg hogy már fenyegetőzött is feljelenetéssel hogy “zaklatom” a felesèget. Ami persze NEM volt igaz, hisz nem zaklatás volt. Teljesen normálisan 3 üzenetben összefoglaltam mi van. Egyébként úgy vagyok vele ha meglépi ezt a dolgot, állok elébe! Elvégre az igazságot mondom. Megmondom őszintén, nem tudom hogy szónélkul tudom-e hagyni ezt a dolgot.
2018. júl. 5. 21:39
 10/64 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk, ami pont ilyennel foglalkozik:

[link]

2018. júl. 5. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!