Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Provokatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Provokatív kérdés, de érdekel a vélemény

Figyelt kérdés

Nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel, ugyanakkor borzasztóan érdekel mit tanácsoltok ismeretlenként, őszintén. Röviden felválzolom az elmúlt hónapok történéseit. Szerető voltam, több hónapig. Eléggé megvezetett a pasi, így hát borítottam. Nem azzal a szöveggel hogy elválik, szar a házassága. Ennek amúgy sem dőlnék be, ez más jellegű megvezetés volt, tulajdonképp a hátam mögött szervezkedett, majd idővel sok-sok mindenre fény derült milyen hülyének próbált nézni. A végén már fenyegetőzött és ekkor döntöttem a borítás mellett.

“Még” nem váltak, nem is valószínű hogy fognak bár nem látok bele, annyi szent hogy nem tette zsebre a pasi, amit otthon kapott. Mi egy munkahelyen dolgoztunk ahonnan én már eljöttem, most viszont (és nem először) hallom vissza hogy az új csajra aki jelenleg a volt helyemen van, nyomul. Mind mai napig. Fogdosás, stb. Ahogyan nálam kezdődött. Előtte volt egy másik hölgyemény, ő rá is. Ez persze azok után, hogy borítottam a bilit. Az első ilyen hallottakat jeleztem is a feleség felé. Nem szentfazekat akarok játszani, de amint ráeszméltem a pasi valódi jellemére, azóta bánom az egészet, hogy belementem. Sajnálom a feleséget hogy nagyjából 20 éve hülyének van nézve. Mit gondoltok, szóljak róla újra neki, hogy mi zajlik a háta mögött? Régebben is lépett félre többszöri alkalommal ezt nekem el is mondta, de szerintem egy ilyen ember aki még a párja totális megalázása után sem hagy fel a csajozással és nem tanul belőle, az mocskosul megérdemli, hogy belegyen mártva. Bár az őszinteségemmel eddig sem értem el egetrengető változásokat, de őszintén aggaszt amit művel a pasi, és nem féltékenységből. Egészegyszerűen rohadt undorítónak találom, amit csinál.

2018. júl. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
#19 Ilyen szemszögből is meglehet közelíteni a dolgot. Nem tagadom persze, hogy bosszúból borítottam amiért megvezetett. Ahogy le is írtam rájöttem hogy borzasztó jellemtelen, sunyi ember. Úgy éreztem fernek, ha bemártom. Sosem adtam okot arra hogy fenyegessen, ésatöbbi. Csalódtam benne. De ettől még a véleményem valós, hogy undorítónak tartom amit művel. Nekem egy életre szóló lecke volt, hogy többet ilyenbe soha nem megyek bele. Természetesen igazad van, szemét dolog volt, és én sem voltam különb mikor volt köztünk valami.
2018. júl. 5. 22:11
 22/64 anonim ***** válasza:
37%

- Átélte ön a második világháborút?

- Igen. Borzasztó egy időszak volt...

- Borzasztó, borzasztó, na de én írtam is egy levelet, hogy hagyják abba!

:D

2018. júl. 5. 22:13
 23/64 anonim ***** válasza:
90%

Nők, nők nők...mikor tanuljátok meg végre, hogy a saját dolgotokkal foglalkozzatok?

Ha kicsit is végiggondolnátok, akkor tovább látnátok azon a függönyön, amit az érzelmeitek engednek a szemeitek elé. A felesége nyilvánvalóan nem véletlenül maradt a férfi mellet, sőt az sem teljesen kizárt, hogy tudott arról, hogy milyen férje van. A férj gondolom nem véletlenül maradt a felesége mellett, hiszen ha ekkora "nőcsábász" (ne felejtsük, hogy a kérdező szerető volt!), akkor bármikor kapna friss húst a farkára. Végül pedig ne felejtsük el, hogy nem véletlen, hogy minden dolgozó lapít, mint 5zar a fűben. Ők így döntöttek, nekik ez "jó". Ha majd fel akarják jelenteni, akkor feljelentik, ha meg dobbantani akarnak, akkor dobbantanak. Mindenki felnőtt, felelősen gondolkodó ember és mindenki tud dönteni a sorsa felett.

Neked kérdező meg illene végre tovább lépni.

2018. júl. 5. 22:17
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a francba. Amíg veled csalta a feleségét addig a "te dolgod volt" úgymond. Elmondtad a nőnek hogy mi volt. Innentől neked már semmi közöd hozzá. Az egy dolog hogy szerető voltál (emiatt most hagyjuk a kiosztás részét) de attól még semmi közöd az ő házasságukhoz. Nem kell ennyire beavatkozni más emberek dolgába, pláne ha nem is közeli hozzátartozók, barátok stb. De akkor sem feltétlen. Az őszinte véleményem hogy éld a saját életed, törődj a magad dolgával és hagyd őket, ne mássz ebbe (még jobban) bele.
2018. júl. 5. 22:21
 25/64 peca1000 ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz egy jó kis kártérítési pert a nyakadba hitelrontásért (jó ügyvéddel nyer is) akkor hagyd békén, mert még fizethetsz is milliókat.

Hiába van igazad, csak ráfizethetsz.

Én egyet megtanultam: senki dolgába nem szabad beleszólni, mert még én járhatok pórul.

2018. júl. 5. 22:24
 26/64 anonim ***** válasza:
27%

pitiáner sunyi módon próbálod ezt,mint egy igazi kis patkány.

jelentgetnél,meg üzengetnél hogy más lépjen más csináljon már valamit vele.

sosem értettem az ilyen embereket.

ha bajod van a palival,akkor te oldjad meg.

odamész hozzá egy kihaltabb helyen,pofán fújod paprika sprével aztán tökön rúgod 3x amiért patkány volt veled.

ennyi.

de ez a sunyi mód amit te itt erőltetsz,meg hogy valójában te az egész életét akarod romba dönteni és elpusztítani pár kefélés miatt,ez szinte felfoghatatlan gonoszság és rosszindulat,meg persze nem kicsit aránytalan is.

gyomorforgató.

2018. júl. 5. 22:30
 27/64 A kérdező kommentje:

26, én is oldom. sunyi?

Ő mi?

Pár kefélésért... Marha kiváncsi volnék ha a te párod kefélne félre azokután hogy már egyszer megbocsátottad, akkor mit mondanál? Nem aránytalan, arányos és igazságos. Én sem vagyok az a hűtlenséget borzasztóan megvető emberke, de van ebben is egy határ, amit szerintem ő már átlépett. Aki ennyire nem tiszteli a párját, az ezt érdemli. Jelezem 4 hónapja volt hogy borítottam. Tehát még friss. És ő màris folytatja.

2018. júl. 5. 22:39
 28/64 A kérdező kommentje:

És igaza van mindenkinek aki azt írta hogy ez nem az én dolgom.

És biztos tudatalatt még mindig bántanak a történtek.

De ahogy visszahallottam ezt a dolgot, egyből azt éreztem szólnom kell.

2018. júl. 5. 22:41
 29/64 anonim ***** válasza:
100%

oké oké. de mostmár tényleg tedd túl magad a dolgon és foglalkozz mással.

tanulj gitározni, vegyél drónt, puzzlét, vibrátort, menj horgászni, fess egy képet, írj regényt, stbstb :)

2018. júl. 5. 22:44
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább.
2018. júl. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!