Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy megcsal a párom, de nem érdekel. Más is van ezzel így?
Én is éreztem ugyanígy, hogy azt mondtam megcsalt.egészségére.
Viszont ezzel együtt rájöttem arra is, hogy azért nem érdekel az egész, mert már nem szeretem.
Van baj nálad az biztos. Hagyod hogy teljesen megalázzon. Gratula.
Minek vagytok akkor együtt?
Első :D
Ajánld fel, hogy legyen nyitott házasságotok.
Amúgy én megértelek valahol, gondolom enervált és fáradt vagy még ezzel is törődni.
Nekem egy igazi kapcsolat az, ha két ember szívből szereti egymást, őszinték és bíznak a másikban, nem hátbaszúrják. Aki szerelmes, az nem ba**ik mással és nem hazudik.
Teljesen értelmetlennek tartom, hogy két ember ilyen formában együtt legyen. Ez nem szerelem, nem is kapcsolat, hanem tömény társfüggőség.
Megcsal, megaláz, átver, hazudik neked, és csak pár havonta látjátok egymást. De azért hű de jó ez így, mert 16 éve elvagytok egymás mellett. Ez a "nem szeretem, de azért jobb ha van, mint ha nincs" hozzáállás.
A hozzád hasonlókat szokták mocskosul átverni és kihasználni, mert bármilyen sz*r embernek alávetitek magatokat, csak legyen valaki, akihez kötődhettek.
Én soha nem pazarolnám el az életem, de még egy évet se olyan emberre, aki nem becsül és nem tisztel. Megcsalásért meg helyben kasztrálnám.
De ha neked ennyi elég az élettől, hogy hordod haza a pénzt valakinek, akinek csak a lábtörlője vagy, akkor egészségedre.
Majd 90 évesen, a halálos ágyadon rájössz, hogy mi mindent dobtál el magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!