Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekel, ha megcsal. Normális ez így?
A nagy szerelmemmel már régen szakítottunk, csak vele nem éreztem így. azóta voltak fél éves-1 éves kapcsolataim. Szerettem őket, ők is engem. Mégse zavart 1 pillanatig se, ha esetleg megnézett más nőt, sőt az se zavart, amikor az egyikük megcsalt és kiderült. Képes voltam együtt maradni vele továbbra is. Bár aztán vége lett, de nem emiatt, hanem mert elköltözött külföldre.
Ez miért van? A nagy szerelmemnél pedig akkor is halálosan féltékeny voltam, ha csak ránézett más nőkre... És tudom, hogy ha újra összejönnék vele ugyanolyan féltékeny lennék.
18/L
Maximum magadnak magyaráztad be hogy szerelmes vagy azokban is. Te szerelmesnek AKARTAD HINNI magad ezekben az esetekben, valójában csak elfogadtak őket.
Ezek után normális, igen.
18 éves vagy az isten szerelméért!
Örülj, hogy eddig 1x szerelmes voltál. A többi nyilván nem volt az. Azon keseregni pedig, hogy mást miért nem tudsz úgy szeretni, azt hiszem szintén eléggé korai még...
"bár ezen a nagy szerelmen sose fogok túllépni"
18 évesen mindenki így érzi, bár nekem azért legalább volt annyi józan belátásom, hogy tudjam, hogy ez jó eséllyel f@szság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!