Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a baratom. Ma talalkozom vele, szerintetek ilyenkor mit erdemes tenni?
Ma elojott hozzam az unokatestverem, es szolt, hogy vigyazzak mert latta a baratomat, akivel 9 honapja eggyut vagyok, hogy mas lannyal csokolozott egy buliban, amikor nekem azt hazudta, hogy a haverjanal voltak es beszelgettek.
Egyszeruen nem tudom felfogni jelenleg, nem tudom mit kellene tennem. Hogy kerdezzem meg tole,hogy igaz-e? Nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni, iszonyuan megalazottnak erzem magam, kerlek adjatok tanacsot. 17/L baratom 20/F
Szakíts vele, sztem erre nincs bocsánat.
Lehet, h te szereted meg minden, de ezek szerint ő nem tart olyan fontosnak, ha képes más lánnyal csókolózni aztán a szemedbe hazudni.
még azt se tudja igaz-e
lehet h az unokatesó kamuzott
szóval sztem gyűjts még bizonyítékokat
Megbízható az unokatesód? Kis bizonyíték nem ártana!
Mondjuk én az első megcsalásra dobnám a hapsit, velem ne szórakozzon senki!
Én a helyedben mégegyszer rákérdeznék az uncsimtól, hogy teljesen biztos-e benne, hogy ő volt az. És ha igen, az első adandó alkalommalmikor találkozok vele, egy jó nagy pofont kevernék le neki, és megmondanám, hogy ne is tagadja le a csókot a másik lánnyal, mert tudom hogy megtette. Ha bevalja akkor beszélgess el vele, hogy miért tette(és ha ugylátod h megbánta, és te is ugygondolod, adsz neki még egy utolsó esélyt,bár szerintem aki egyszer megtette,máskor is megfogja) Ha pedig taagadná, akkor azonnal szakítanék. Hazug, hűtlen pasinak nem érdemes megbocsájtani.
Biztos h rosszul fog esni, ha nagyon szereted, de ha megcsal biztos nem vagy számára annyira fontos,mint ő neked. Lehet találnál nála 100X jobbat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!